27

До 26

преди 1 седмица

Явно я лекуват след като стана за подигравка на цял свят. Но това нейното заболяване е нелечимо. Потискането на ментални проблеми е цъкаща бомба, която може да гръмне внезапно когато никой не очаква. Любопитно е дали изобщо изкара нормални хора в Белият дом.

26

Та Шаци

преди 1 седмица

Занася ги и не вдяват майтапа. Каквото и да каже по повод изборите, все ще е подозрително.

25

Анонимен

преди 1 седмица

Мъск вчера е пуснал нещо уникално, дето го видях сега. Точно по темата за намеса и само американските граждани да решават е. Картина тип плакат от 50те с хора и "Не оставяй Тръмп да хитрува. Настоявай за проверка на документи и хартиена бюлетина.". Демократите са пълна изгалация с манипулациите си да няма проверки и да може да се бъркат машините. Нелегални, дублирани гласове и игра с машините са им единствения шанс и го знаят.

24

Анонимен

преди 1 седмица

Путин е майстор на сарказма, повечето западни политици нямат капацитет да му разберат шегите.

23

Муа ха ха

преди 1 седмица

Обвинителни актове срещу държава. Или сайта ви не е в час, или САЩ не са в час.

22

до 22

преди 1 седмица

През последните дни Камала Харис вече не може да се смее както преди. Сякаш подтиснат с лекарства някакъв психиатричен проблем. Неузнаваемо изчезна истеричния и смях.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Официалната позиция на Белия дом кърти мивки. Само американският народ има право да решава. Дотук добре. Сега да кажат защо ни искат лични документи за гласуване и натискат нелегалните имигранти да гласуват. Те американски народ ли са или чужденци нелегално пребиваващи в страната? Само в САЩ може без документи да гласуваш, колкото пъти искаш с различни имена, че и да пратиш 2-3 наръча бюлетини по пощата. Демократите са против да се иска документ и да има избирателни списъци по места.

20

Анонимен

преди 1 седмица

Разгелеее най сетне да стане ясно за какво се води войната в Украйна лично Баидън се закани, че изберат ли го Путин ще бере ядове така и стана .

19

Анонимен

преди 1 седмица

Путин каза: "Щом Камала Харис се смее толкова заразително, значи с нея всичко е наред." И това ли е намеса в изборите? Та тя е с установена словесна диария. Защо се обиждат?

18

Анонимен

преди 1 седмица

...крадеца вика дръжте крадеца. А те дето си навират гагата навсякъде? Няма такава наглост...

17

Анонимен

преди 1 седмица

Смятай... Щом с една шега застрашава изборите в САЩ... Бре тоя Путин го признаха за най-влиятелния човек

16

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 1 седмица

Точния израз беше "Путин да си затваря устата". С всеки изминал ден призрака на Андропов все по често ще го навестява

15

Анонимен

преди 1 седмица

Путин ще прави каквото си иска. Щом според САЩ това да се коментират кандидатите за президент е намеса, тогава какво да кажем ние с гайдите? Посолството на САЩ в България се меси директно не само в изборите, а и в съставянето на кабинет, в избора на посланици, а цяла България се подиграва с някаква Галя, която казва какво да се случи. Реално цял свят трябва да гласува на изборите в САЩ, понеже САЩ се месят в политиката на всяка държава.

14

мис Кърби,

преди 1 седмица

а сега Путин в момента в стаята ли е? :)

13

Анонимен

преди 1 седмица

Аиде ся не с лошото и аз подкрепям леиката,стареца ще умре и ще остави читав наследник,но тая със зъби и нокти ще копае ковчега на американците

12

Директорът

преди 1 седмица

Така. Сега, 10 - ти напиши нещо в статията за зодиите. 6 и 7, с повече емоция коментирайте ви казах. 4, ти слагай запетайки от време навреме. Поне когато си поемаш дъх. 2, всичко е добре, но искам повече количество от тебе. 3, ти поеми статиите за България. На работа, момчета и момичета!

11

абе

преди 1 седмица

и какво ги дразни, той казва предпочитание...яд ги е янките че губят!

10

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 8 ;;;; Ами пробити са. Президента им постоянно ходи на колоноскопия. Да не забравя че е дупкан. Ама той не помни.

9

Анонимен

преди 1 седмица

Това наистина си е намеса в изборите щом преднамерено и недоброжелателно избираш човекът с доказано нарушени когнитивни функции да не кажа шизофреничка. Путин ходи по тънък лед защото една незадоволена шизофреничка може да бъде много опасна за целия свят. Добре че законодателите в САЩ решиха кардинално този проблем като приеха закон заради Байдън, президента да не може еднолично да се разпорежда с ядреното куфарче.

8

Анонимен

преди 1 седмица

Знаете ли колко елементарно американците се усетили, че Путин е замесен в изборите им?- На урните пишело - "Put in."