35

Анонимен

преди 1 седмица

Поне няма да си живее самичка, има си кинти има си компания. Като Ален Делон.

34

Съебальонка

преди 1 седмица

За какво гадже пишете, то е ясно че тоя е мъжка ***.

33

До 31 Случаен минува

преди 1 седмица

Абсолютно точно.Но човек трябва да достигне определена възраст за да го проумеее. Един пъпчив пубер/каквито са повечето в сайта/ това все още няма как да го разбере.

32

Анонимен

преди 1 седмица

" Тя е обяснила правилата на Аким, а той е повече от щастлив да ги спазва. " --- Явно Мадона знае какво искат мъжете и правилата са според мъжките желания. Примерно колко пъти в денонощието да са в леглото и т н.

31

Анонимен

преди 1 седмица

Дисциплина требе. То не може така младите да си правят каквото знаят.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Е, Хубав ден!

29

Анонимен

преди 1 седмица

А дали го поступва когато не слуша?

28

Случаен минувач

преди 1 седмица

Всяка жена се изчервява 4 пъти през живота си. За първи път се изчервява, когато й е за първи път. За втори път се изчервява, когато за първи път й платят. За трети път се изчервява, когато за първи път изневери. И за последен, четвърти път се изчервява, когато тя - трябва да плати за първи път, на по-млад мъж, за да й обърне внимание. Мадона вече се е изчервила и четирите пъти. Баба свалячка. Това, което й предстои, е стареене и смърт. Каквото предстои на всички ни. Няма какво да й завиждаме.

27

До 23

преди 1 седмица

Ти да не си му светил на *** на Путин,че знаеш по какво си пада!?

26

Христо

преди 1 седмица

Ако си му плаща добре ,а то със сигурност ще е така ,ще гледа квот му каже бабата . Пари....

25

пияница мистик

преди 1 седмица

До До заблудения No22 === Стив Джобс умря, защото беше колкото гениален, толкова и ненормален и далеч от Земята. Мислеше си, че може да победи рака със силата на мисълта, диети и подобни глупости и нормално, съвсем закономерно, по законите на природата си умря. Ако се беше лекувал по медицинските правила, щеше да е още жив :)))

24

Анонимен

преди 1 седмица

Какви правила от тая сбръчкана сатанисткаСкочибра ве?! Айде на 2м под земята!

23

Анонимен

преди 1 седмица

Няма да спазва правилата жиголото, ама дъртата после няма да му плати.

22

Анонимен

преди 1 седмица

някой написа длъжностната характеристика на платеното жиголо ,само срокът на договора не сте изписали и как е плащането ,на час или месечно,70г.прегърбена баба,да беше си взела котка.

21

До заблудения No22

преди 1 седмица

По принцип парите са всичко. - през 2011 г Стив Джобс почина от рак на панкреаса със състояние от 5,5 МИЛИАРДА долара. С тези пари можеше да си купи цяла болница в развита държава или цялото здравеопазване на държава като България, но не можа да си купи и 1 ден живот в повече от това, което му е дал Господ. ЗАПОМНЕТЕ, че ковчег с джобове и катафалка с ремарке НЯМА, голи идваме на този свят и голи си отиваме от него, никой не е взел със себе си една прашинка от имането си в отвъдното, ПОМНЕТЕ ГО

20

Анонимен

преди 1 седмица

Горе долу е като за Путин, ама той ниския си пада по мъже, особена слабост му е Медведев.

19

Анонимен

преди 1 седмица

По принцип парите са всичко. Мадона има от тези банкноти и по цял ден лежи, не работи и не се преуморява, прави фитнес упражнения за стегнато влaгалище, какво като е на 66? От 66 до 66 има разлика, първо че е американка, второ има достъп до качествена храна, трето няма никакъв стрес, това не е типичната 66-годишна българска баба която е хванала менопаузата на 45.

18

Анонимен

преди 1 седмица

А що сте й сложили тая снимка дето не е излезнала добре? Вижте й снимките как изглежда като се разхождат заедно, Мадона е гримирана като 20-годишна с мигли.

17

Тоя е много зле

преди 1 седмица

На 28 години да търпи прищевките на изтрещяла и вмирисана сатанистка на 70 години, не е добре пича. Няма толкова пари на земята да търпя такова унижение

16

Анонимен

преди 1 седмица

Деменции, претенции.