75

Анонимен

преди 1 седмица

СТАРТОВАТА ПОЗИЦИЯ ДАВА 11-12%, А ХИЕНИТЕ ДЕТО ТОЧАТ ЛИГИ ЩЕ СЕ ОБЕЗВОДНЯТ ОТ ТОЛКОВА ЛИГАВЕНЕ КАТО ПИШМАН КВАРТАЛ СОКАК-КОМЕНТАТОРИ!!!...

74

Анонимен

преди 1 седмица

Представяте ли си преди година някой,още повече от ръководството ,да нарече Нинова - Юда? Само какви са хлъзгави и лъжливи другарите! Няма такива подлеци!

73

СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА?

преди 1 седмица

ЩО МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ТЕЗИ 20 ПАРТИИ ОТ СНИМКАТА БЯХА ПО ПЛОЩАДИТЕ И С ОЩЕ ДРУГИ 20 ЧЕГЪРТАХА ГЕРБ? А СЕГА СЕ СПАСЯВАТ С ОБЕДИНЕНИЕ ЗА ДА МИНАТ 4 %?

72

до Тангрито

преди 1 седмица

Троцкизма чадо е продължение на Ленинизма - Световна болшивишка революция и няма нищо общо с Марксизма! Между другото и Маркс, и Ленин са ненавиждали Русия. Надявам се, че чаткаш елементарен руски: На Россию мне плевать! Пусть 90% русского народа умрт, но 10% доживет до мировой революции-Ленин. Сталин е бил на друго мнение - той е поставял благосъстоянието на Държавата и Народа на първо място, затуй Ленин го е ненавиждал и затуй след смърта му Сталин подгони Троцкистите, "Петата Колона" в ССС

71

Анонимен

преди 1 седмица

Знаете ли, че над 30% от икономиката ни е в руски ръце? Колко американски има? Та да ви кажа, има такива пpимaти, които си вярват, че живеят в колония, защото са пpимaти и роби по душа. Утре такива пpимaти няма и да се замислят защо децата им бягат на Запад, в държави, в които не е стъпвал руски бoтуш, в които не управляват мyтри и крaдци.

70

Анонимен

преди 1 седмица

Кой бетонира и завзе Черноморието ни, американците ли? Защо в България има 50 000 руски фирми и почти нито една от тях не плаща данък? Защо имат вече над 400 000 имота тук? Знаете ли, че за 10 години Лукойл е декларирал тук приходи от над 60 милиарда лева и не е платил и стотинка данък печалба? Като си купуваш цигари на *** табак, къде ти отиват паричките - при руските собственици или при американците?

69

Анонимен

преди 1 седмица

И 2% са ви много ,дано да имате повече роднини ..........

68

Е ПА МАЛКО ЛИ СА?

преди 2 седмици

МАЙ САМО ТЕЗИ НА СНИМКАТА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП ОБНОВЕНА ЛЕВИЦА? ТАКА СЕ ГАРАНТИРАТ 20 ГЛАСА.

67

Анонимен

преди 2 седмици

Когато имате свободно време чуйте и вижте последното интервю на Тодор Живков с интервюиращ Стойчо Керев. Живков казва, че не знае колко БКП партии има. Той говори за БСП като за БКП.

66

мани мани

преди 2 седмици

мая манекенката си остава *** - с тънки токчета по павета хахахаха

65

дедо ви

преди 2 седмици

родата на бившите бкп *борци за свобода* се сбра :) почакайте обаче да видите ква борба ше настане кога почнат да си раздават постове при евентуална победа :)

64

Анонимен

преди 2 седмици

Срешата протече под мотото "*** от всички страни съединявайте се"

63

до Тангрито

преди 2 седмици

Къв болшивизъм тъ гони, бе, ха-хо!!! Де го видя тоя "призрак"??? Нема вече болшивики нито у Рашата, нито у колонията Бг, затуй пък, "Троцкизмъ" цъфти и процъфтява у Демо партията на Щатите!!! -)))))

62

Анонимен

преди 2 седмици

143 държави от 195 общо в света през 2023 г. осъдиха влизането на Руска фашисткаПедерация в Украйна. Европейският парламент обяви Русия за държавен спонсор на тероризма, взе още има една група русофилски българи които вярват на руската фашисткаПедерация. Неутралните Финландия и Швеция изпращят военна помощ с адекватна причина на Украйна. Неадекватните български русофили, не могат да осмислят реални факти. ТъпиПроРуски българи, образовани в скапания съветски модел на СССР Райха.

61

НАПРЕД ДРУГАРИ!

преди 2 седмици

НОВИЯ ПОЛЪХ В БСП С МЛАДИ КАДРИ, С НОВИ ИДЕИ, В НОВИЯ БАРДАК? НАЙ МЛАДИЯ 70 ГОДИШЕН?

60

Малко за политика

преди 2 седмици

По принцип обединение трябва да има. Корнелия Нинова ги канеше да се върнат в БСП, но те такова обединение не искаха... Всяка държава (поне в ЕС) има нужда от социалистическа партия. Да видим какво ще направят.

59

Анонимен

преди 2 седмици

Облякъл се Илия пак в тия.

58

ОБНОВЛЕНИЕ?

преди 2 седмици

МАА МНОГО ВОЖДОВЕ БЕ? 70 - 80 ГОДИШНИ БИВШИ ДРУГАРИ ИЗГОНЕНИ ОТ БСП?

57

JERRY VASSILATOS

преди 2 седмици

На 99 процента съм сигурен, че тези Комунистически Талибани = НЯМА ДА МИНАТ 4-тири ПРОЦЕНТА БАРРИЕРАТА !!.МУАХАХАХА :))

56

Кръчматъ

преди 2 седмици

Ей ги, бе, на фотото - децата, внуците, че и правнуците на БКП номенклатурата, които с "Юдите" - Луканов и Лилов, извършиха държавния и партиен преврат в Бг преди 34 години!!!! Пфу на вас "червени капиталисти"!!!!!