56

Питанката

преди 1 седмица

До Пешо Питанката.Пешо, ти не си ли Пешо Копейката? Стиха с тези преструвки! Като не харесваш умнокрасиви, стой си тъповато гроззен. Ако харесваш мъже, ходи с мъже. Аман то това лицемерие!

55

Анонимен

преди 1 седмица

Ае кой одряза дървета на опълченска ве, не ва ли е срам ве, нямам думи

54

Анонимен

преди 1 седмица

Кирцата изглежда тамън е ударил едан линийка хахах

53

Анонимен

преди 1 седмица

Знаете ли, че над 30% от икономиката ни е в руски ръце? Колко американски има? Та да ви кажа, има такива пpимaти, които си вярват, че живеят в колония, защото са пpимaти и роби по душа. Утре такива пpимaти няма и да се замислят защо децата им бягат на Запад, в държави, в които не е стъпвал руски бoтуш, в които не управляват мyтри и крaдци.

52

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 седмица

ГЛЕДАМ ГИ ТЕЯ ХУБАВЦИ НА СНИМКАТА И ИЗПИТАВАМ ОГРОМНО ЖЕЛАНИЕ ДА ГИ НАПРАВЯ С ГЛАВА ПО НИСКИ.

51

Анонимен

преди 1 седмица

57 нпо тролясен, тук става въпрос за това че си подкупен и манипулиран, а не за басейна на Прокопиев, който е само следствие от това

50

Анонимен

преди 1 седмица

Кой бетонира и завзе Черноморието ни, американците ли? Защо в България има 50 000 руски фирми и почти нито една от тях не плаща данък? Защо имат вече над 400 000 имота тук? Знаете ли, че за 10 години Лукойл е декларирал тук приходи от над 60 милиарда лева и не е платил и стотинка данък печалба? Като си купуваш цигари на *** табак, къде ти отиват паричките - при руските собственици или при американците?

49

Анонимен

преди 1 седмица

Пише - ние получаваме грантове от американски фондации и когато ни заповядат правим сглобки или врътки. Когато е изгодно на американците ставаме 5 отделни нпо файтона за така нареченият gerrymandering

48

Анонимен

преди 2 седмици

143 държави от 195 общо в света през 2023 г. осъдиха влизането на Руска фашисткаПедерация в Украйна. Европейският парламент обяви Русия за държавен спонсор на тероризма, взе още има една група русофилски българи които вярват на руската фашисткаПедерация. Неутралните Финландия и Швеция изпращят военна помощ с адекватна причина на Украйна. Неадекватните български русофили, не могат да осмислят реални факти. ТъпиПроРуски българи, образовани в скапания съветски модел на СССР Райха.

47

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Наяли се, напили се от свойте се отрекли и при чуждите отишли....

46

До 50

преди 2 седмици

АБЕ И ТИ ГРЕШИШ - ТОГАВА ИЗОБЩО НЯМАШЕ ХРАНА - ПУСКАХА ОТПАДЪЦИТЕ ПО МАГАЗИНИТЕ, ДЕФИЦИТИ И ШКАРТО - КАЧЕСТВО

45

Алекс

преди 2 седмици

От петимата само Надето става,но не за политик.

44

Кръчматъ

преди 2 седмици

Кво пише у "Документъ"??? Пише, че шъ грабят заедно държавата, каквото могат и колкото могат, ако се докопат до власта, по-любопитното е : Как шъ делят награбеното??? -)))))

43

Анонимен

преди 2 седмици

До 44 щом си пенсионер си живял по времето на Тодор Живков ,и знаеш тия от ПП дето ги хвалиш ,а знаеш ли че теса внуци на БКП или по точно техните дядовци са членове на полит бюро на БКП яз също заварих малко БКП или Живков ,пенсии и заплати бяха ниски ,но всечко беше евтино особенно храната )

42

ЗАСТАВАТ ЗАД ДОГАН

преди 2 седмици

УЖ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА, А ЗАСТАВТ ЗАД ОБРЪЧИТЕ НА ДОГАН И РУСИЯ, И НЕ СПИРАТ ДА АТАКУВАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРТИИ ГЕРБ, СДС

41

ъъъъ

преди 2 седмици

лена одобри ли всички тия обещания ?

40

До номер 43

преди 2 седмици

имаше - зелено движение, които с новия си шеф излязоха още миналия път от коалицията, и естествено не влязоха в НС. Не му помня името, но е доста противна личност.

39

Знаещ

преди 2 седмици

"Никой не може да ти даде повече, отколкото аз могада ти обещая"

38

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

К'ва победа ли? Победа над екземата дето за малко да ме убие в комета, заради свиняяяя хирург и с която се боря от три години! И вече два месеца ни едно хапче от лекаря и няма и помен от скапаната екзема! Победа над невежеството и простотията на едни алчни и долни копилетатааа!

37

Шестото ми чувство

преди 2 седмици

е, че един и същи драскач пълни форума на днес. Това са пълни лъжи и опорки на мафията. Пенсионер съм, безпартиен, никога не съм гласувал за Герб, но в ПП видях светъл лъч и изпълнение на обещаното, въпреки свалянето им от власт на мафиотите от Герб, Възраждане, ИТН. А не се осъществи ротацията, защото Борисов видя, колко слаб премиер ще бъде Габриел.