26

Анонимен

преди 2 седмици

Това си е чиста проба корупция по високите етажи на няколко служби. Митници, полиция, данъчни и общински администрации. И Главчев да не се прави на ни лук ял ни лук мирисал, защото това без партийна подкрепа не става.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Мигрантите им дойдоха дюшеш на всякаква ти ня, която работи в гранични служби. Под предтекст проверка за нелегални могат да пускат по 3-4 камиона на смяна, а другите да отлежават докато им дойде акъла да си приготвят банкнота от 200 евро.

24

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Абе вие 17 години се борите с корупцията, откак влязохме в ЕС. Ако ви беше корупцията виновна, отдавна да сте се справили. Само че не е тя! Проблемът е не в корупцията, а в тъппунгерите, дето уж се борят с корупцията! Аз досега не съм видял ни една институция да накаже примерно нередовна фирма. И аче се борим с корупцията в себе си. Крадецът вика дръжте крадеца!

23

до 19

преди 2 седмици

До Анонименне е държавата бъркаш се - отново са мут***рите или поне оцелелите !

22

Анонимен

преди 2 седмици

Границите не функционират, БДЖ се разпада, вода няма, токът за бизнеса е най-скъпият в Европа - цените на стоките летят нагоре, а фирмите си изнасят фабрикити от България.След 15 години на кражби и нехайство самотекът ни доведе до финалната права за България.

21

Защо

преди 2 седмици

Защо не присъства Красимира Стоянова? Тя, като юрист на Министерство на транспорта участваше в организацията на тези т.н. буферни паркинги, а сега като министър да каже какво прави.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Така като гледам, вече всички с изключение на бежанците почнаха да ни заобикалят

19

Анонимен

преди 2 седмици

Едно време мафията крадеше държавни схеми за своя изгода, сега държавата ще открадне тази далавера от престъпниците! Яко, а!? Да не мислите, че за вас го правят, уфсе!

18

Анонимен

преди 2 седмици

Над 10 години Свиленградската митница е била официално в ръцете на Таки, койото се отчиташе в Чекмеджето!И тия сега откриват топлата вода и се правят на изненадани. А къде беше Калин Стоянов като шеф на БОПа и на МВРто досега???

17

Анонимен

преди 2 седмици

България е най ужасната страна за пътуване в Европа!На границите опашки с часове и на всяка будка искат чорба парасъ!После ДАИ дебнат за тяхното...по паркингите мърсотия и смрад!Пътищата отвратителни...

16

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

11, какво море бе, пич? Проблемите почнаха, когато се зададе ковид истерията, а след това се задълбочиха с войната в Украйна! Нашите не правят нищо по границите, а и комшиите, за да се минава бързо проклетата граница! Нали сме ЕС? Къде е ЕС да се намеси и да подкрепи някое работещо решение? Или можем само да лапаме еврофондове за рапица, пшеница и вятър и мелници! Нещо абсолютно безполезно за България!

15

Гражданин

преди 2 седмици

До ППДЕБЕЕЦ Другарю червеноармеец не се изказвай неподготвен.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Самият Главчев е част от проблема по границите. Както и управляващите последните двайсетина години.Повечето от "нормалните" страни бяха приети в Шенген в края на 2007. Почти двадесет години по-късно Главчев се сетил, че има проблем по границите, и то с паркингите. Нямаме проблеми конкретно нито с паркингите, нито с границите. Имаме генерален проблем с мутрите и куклите им на конци във властта. Докато хората гласуват за мутри или не гласуват въобще или продават гласа си, дотогава ще имаме проблеми с всичко, до което се докоснат мръсните крадливи ръце на шайката.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Шефа на Главчо - Бойко Пеевски и ортака му Таки какво казват по въпроса? Златния Гьол на Капитан Андреево и частната лаборатория на Капитан Андреево като ги затвориха от ППДБ и стана революция, Слави бутна правителството.

12

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Те да спират войната в Украйна и турците да си хващат пак пътя през Русия! Какво недоволстват? Хем не спирате войната, хем ревете, че сме рекетьори. Ами рекетьори сме, вижте на какво заприличаха пътищата ни от претоварените ви ТИР-ове! Това нещо трябва да се плаща и то от вас, дето ползвате пътната мрежа претоварени!

11

Герен

преди 2 седмици

СЕТЕЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА. ВЧЕРА ПИСАХ ПО СЛУЧИЯ ОТ ПАРКИНГИ БЮРОКРАЦИЯ КРАЖБИ ПО ГРАНИЦАТА. И ТОВА, ЧЕ ТЮРКИЯ И ГРЕЦИЯ МИНАВАТ ТРАНСПОРТ ПО МОРЕ. ОТ ТЕЗИ 15 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ШИШКО ТУПИ И ДОГАН ДО ТАМ СЕ СТИГНА.НОВИ ЗАЕМИ КРАЖБИ И ФАЛИТ.

10

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Преминаването на границата не зависи от буферните паркинги, а от бързината на работа в митниците! Буферния париинг просто облекчава движението на останалите участници в движението, както и предоставя по-нормални условия за почивка на шофьорите. А и сме в ЕС. Там нали приехме закон, да се почива на определени места? Не да спираш където тинпадне на пътя, а като ти осигурят паркинг да ревеш, че те задължавали да спираш там!

9

Анонимен

преди 2 седмици

Всички съседни държави ни казах, че сме рекетьори на превозвачите им и сега ще отчитаме някаква уж дейност.

8

Биби и Шиши

преди 2 седмици

Държавата си хареса това престъпление и възнамерява да го одържави със свои буферни паркинги, вместо построяване на нов мост!

7

Анонимен

преди 2 седмици

Значи е дошло време държавата да ги изпере.