244

Анонимен

преди 1 седмица

Знаете ли, че над 30% от икономиката ни е в руски ръце? Колко американски има? Та да ви кажа, има такива пpимaти, които си вярват, че живеят в колония, защото са пpимaти и роби по душа. Утре такива пpимaти няма и да се замислят защо децата им бягат на Запад, в държави, в които не е стъпвал руски бoтуш, в които не управляват мyтри и крaдци.

243

Анонимен

преди 1 седмица

Кой бетонира и завзе Черноморието ни, американците ли? Защо в България има 50 000 руски фирми и почти нито една от тях не плаща данък? Защо имат вече над 400 000 имота тук? Знаете ли, че за 10 години Лукойл е декларирал тук приходи от над 60 милиарда лева и не е платил и стотинка данък печалба? Като си купуваш цигари на *** табак, къде ти отиват паричките - при руските собственици или при американците?

242

Анонимен

преди 1 седмица

До"ВЪВ КИЕВ 7 ОТ 10 РАЙОНА НЯМА ВОДА" - 2/3 от Русия е така от години. Няма нито едно сел с канализация и с постоянно водоснабдяване.

241

Анонимен

преди 2 седмици

какой такой красавчик

240

Анонимен

преди 2 седмици

143 държави от 195 общо в света през 2023 г. осъдиха влизането на Руска фашисткаПедерация в Украйна. Европейският парламент обяви Русия за държавен спонсор на тероризма, взе още има една група русофилски българи които вярват на руската фашисткаПедерация. Неутралните Финландия и Швеция изпращят военна помощ с адекватна причина на Украйна. Неадекватните български русофили, не могат да осмислят реални факти. ТъпиПроРуски българи, образовани в скапания съветски модел на СССР Райха.

239

Крундел

преди 2 седмици

ехааа каква виртуална взаимна дедовщина са спретнали др0гарете от ростр0лбригадата в коментарчетата, ако не беше тъжно щеше да е много забавно, но някои "бисери" имат нужда от СПО - специална психиатрична операция, че положението не е добре...рф е "велика" - първата "ядрена сила" на която и окупираха собствена територия... няма такива зли клоуни никъде на света

238

Долар

преди 2 седмици

Къде се покри оная копейка де отговаряше "украинска копейка, украинска копейка"? Нещо спря неуспешните напъни да ни създава прякор като неговия и сега го яд! МУ ХА ГА ГА ГА ГА!

237

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

Бисерите на КГБ агента от Студената война в песионна възраст - "Полша започна ВСВ". В расийската пендерация си имат тяхна истина, расийска истина.

236

Анонимен

преди 2 седмици

До Майка Русия. Ти да не си koneлeee? A?

235

Бай Ганьо

преди 2 седмици

Вовата е велик..... мачкай!

234

До Идвайте братушки

преди 2 седмици

пий си лекарствата и не досаждай на нормалните бе

233

МАЙКА РУСИЯ

преди 2 седмици

Ако мама знаеше какво ще стана като порасна щеше да се старае да пада по стълбите като е бременна с мен и винаги да пада по корем, че с малко повече късмет отърве България от безполезното създание което се оказах.

232

Така е ..

преди 2 седмици

Свещен дълг на украинците е да ви изхвърлят от земята им. Вие сте нашествениците.

231

Анонимен

преди 2 седмици

Руските войски освободиха Заветное в Донецката народна република. Групата войски "Център" ликвидира до 530 бойци от украинските въоръжени сили само за 24 часа. Унищожени са също два танка, един бронетранспортьор, френско самоходно оръдие Цезар и оръдие Рапира.Руският пробив в ДНР продължава. Регионът играе важна роля в логистиката на цялата Донбаска групировка на Въоръжените сили на Украйна

230

Анонимен

преди 2 седмици

Жителите на Полтава, общувайки в телеграм, разкриха реални загуби след удара на Искандер. В моргата вече има 760 тела и точно това са ужасните цифри, за които Зеленски премълча.

229

Някой

преди 2 седмици

"Свещеният" дълг на всички руснаци, е да се цанят за пушечно месо, в имени Путина! При тоя няма нищо свято , освен собственият му Наполеоновски комплекс ! !

228

Анонимен

преди 2 седмици

На никой не му пука че руснаци се трепят от Киев до Урал да си хвърлят и ядрени бовби в Куркс и Крим само да не се съюзът за втори път с Хитлер

227

Анонимен

преди 2 седмици

Светът отваря очи и с всеки изминал ден проумява къде е истината и кой се бие за правата кауза! Медийните була на ФАЩ и Фанглия не могат да скрият прогнилите разядени лица на сатанистките режими на Запад. Всичко се знае. Всичко се вижда!

226

видео от Курск

преди 2 седмици

Гледах видео как десетина Брадлита и Леопарди се бяха засилили да пробиват Руските отбранителни линии но попаднаха в минно поле. Лансетиъте ги засвяткаха яко! После артилерията! Нацистите излизаха с крясъци от горящите Брадлита, някои от тях горяха като факли. Един се натъкна на мина и се срина. Друг войник отиде да му помогне но мина му откъсна краката. От цял взвод хора дали и 10 оцеляха не знам.

225

до 233

преди 2 седмици

Всичко случващо се в Украйна е закономерен резултат от политиката на нео-нацистките поклонници на Бандера там! Изгорени живи хора в Одеса, заканата на Порошенко руснаците да се крият в подземията докато ги бомбардират, забраната на руския език, конституционното определяне на рускоезичното население за хора втора категория, изпращането на армията да ги преследва и т.н. и това бяха украински граждани преди години, подложени на терор от собственото си правителство. Сега е просто Видьовден!