96

Im-1-ДИНО-OLD MAN!

преди 2 седмици

До Не е възможно! /98/ Забележката на предишния форумец си е много уместна и точно в целта..., щото по предишни директни данни от немския Шпигел и суис-месечника Ди Цайт младоликият и добре поддържан вожд на рашшънските диви орди, които във варварската си вероломна ненаситност връхлетяха в/у UKA, бил имал точно 3 щерки от бившата шпортна деятелка на Россията - Кабаевата... 4-та й рожба било малко синче вече на 1+1/2 год., но се шушука, че не произлиза от ФеБеРееца ПуттинкоФФския юнак

95

Не е възможно!

преди 2 седмици

Женствените мъже имат само дъщери, никога синове.

94

Ада на чебурашките

преди 2 седмици

Абе чебурашки, върнахте ли си Курск или останаха само първите три букви, с които Путин да прави деца, а вие да му се възхищавате?

93

Анонимен

преди 2 седмици

нацвъкал бил дребосъци, дребосъка от кремъл, с нищо не е обогатил популацията

92

Анонимен

преди 2 седмици

Май ще трябва по-голям бункер за когато Украйна премине "червените линии" и *** започне ядрена война. Как ли ще се зарадват дечицата, когато тати им отнеме луксозния лайф и ги обрече на бъвна мъчителна смърт затворени в бетонова дупка, с персонал, чиито семейства не са оцелели от войната, започната от татко им? Дали още на втория ден няма да започнат да си го изкарват на тях?

91

Анонимен

преди 2 седмици

пигмея се е размножил, голяма работа, всички от етноса имат по толкова деца

90

Ада на чебурашките

преди 2 седмици

Радетелят на християнските ценности и семейство, който целува корана и прави деца на всяка по-читава мома. Еваларка *** :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

89

Гошо

преди 2 седмици

До автора: ти колко синове имаш или си от тези които взимат децата на онези които могат да си ги направят? След като строго секретната информация е разкрита защо не е посочено по колко пъти Путин прави секс? Искам да кажа че е долно да се ровиш в чаршафите на някого. Кажи нещо за баба Урсула, бабата на Макрон, и бабата на Байдън.

88

Анонимен

преди 2 седмици

ЛЕНИН УМИРА ОТ СИФИЛИС В своята книга "Вожди в законе, Очерки фисиологий власти" Виктор Тополянски, руски лекар, историк и публицист, твърди, че Ленин е умрал от сифилис. - Това е доказан факт - казва той - Ленин умира от третичен софолис. Разполагаме с недвусмислени указания на лекуващия лекар Гетие. А и Бехтерев "във връзка със специфичния характер на болестта" на Ленин е препоръчал лекарства против сифилис.

87

Анонимен

преди 2 седмици

Най - вероятно Ленин се е заразил през 1903г. в Париж. По-късно в Лондон той забелязва обрив по тялото си. Той е помислил, че това е лишей и започнал да се маже с йод. Третичния сифилис е много странна болет. Преди да настъпи деградация на личността се наблюдава бурен творчеки подем, засилва се активността за революция. При Ленин този период е 1916-1917г. След 1920г. при него настъпва стремително деградация на личността. Интересно е: "В кой стадий на сифилис в момента е Другаря Велик Путин?"

86

Алекс

преди 2 седмици

Какво му е секретното? Това се знае от години.

85

Анонимен

преди 2 седмици

а християни ли са или удрят челцето в килима?

84

Анонимен

преди 2 седмици

ама трябва ли да ме интересува пигмейчето колко се е размножило?...

83

Европедерас

преди 2 седмици

Карам само карбан фри байк и тротинетка.

82

Анонимен

преди 2 седмици

Пълният провал на българските медии

81

Анонимен

преди 2 седмици

с това има ги ражда, нямам как

80

Кадиров

преди 2 седмици

Аз пък имам трима юнаци от любимата си козичка, за образованието им съм наел няколко талибани от Афганистан и уахабити от Саудитска Арабия!

79

Анонимен

преди 2 седмици

и да има какво, лошо ли е да имаш деца?

78

Анонимен

преди 2 седмици

Стари записи, децата вече са 7, три учат в Гактическия университет, четири са кадети в Междузвездното училище за пилоти, а останалите пет са випускници на Института за изследване на белтъчните цивилизации на планетата Цифей... Хахахахаааа, връзва ли се някой на подобни брътвежи?

77

А Путин дали

преди 2 седмици

знае тази тайна?