132

Алекс

преди 2 седмици

Глиганът още е разярен.ББ и Доганя се изпокриха.

131

Ха,ха до 140

преди 2 седмици

Изискан електорат:цига....ни,наркозависими и социално слаби .Да включи и труженичките от магистралите.

130

До 140

преди 2 седмици

Тия наркозависимите Шиши на отчет ли ги води?Или и той е от тях?

129

Представете си

преди 2 седмици

Колко е отвратителен Пеевски, щом сиамският му близнак Борисов не смее да го подкрепи публично.

128

Анонимен

преди 2 седмици

Само не мислете, че гласоподавателите на "Ново начало" са основни братовчеди от северозапада. Вече са активирани всякакви граждани, които "са на зор" - основно наркозависими и длъжници на бързи кредити. Всички те ще получат спасителен транш пари от хората на Шиши. Работата вече е опечена!

127

Анонимен

преди 2 седмици

Шишко има толкова пари и компромати, че вече си е напазарувал както гласоподаватели, така и депутати от ГЕРБ и ППДБ. От тези партии вече се оплакват, че имали "пробити" колеги!

126

Анонимен

преди 2 седмици

Вижте каква е цялата истина, явно вече Доган е грохнал алкохолизиран старец,който даже не е и с всичкия си. Идва време за смяна, и просто на Шишевски е дадена поредната *** поръчка - да го махне. А знаете на него кой възлага поръчките!

125

Математика

преди 2 седмици

До Анонимен 133 Две половинки правят едно цяло, когато са половинки от Нещо. А когато нито са половинки, нито е имало Цяло, нищо не са. Виц на деня : Турция уж щяла да влиза в БРИКС, а да излиза от НАТО, а едно Прасенце уж излязло чисто от Калта, пък затънало в Блато. Щий е той?

124

Анонимен

преди 2 седмици

Абе производител на хранителни отпадъци,клиент на прокуратурата на САЩ,дори да си разцепиш седалищните части,табелката с оня надпис Магнитски,ще си остане на ревера ти.Ти си един обезформен индивид,който никога няма да се впише в управлението на държавата ни.

123

Излел е ДельоЧифутин

преди 2 седмици

Делка, Делка, дано си понаучил турски, че тези руски, самодепни КГБ-прийоми няма да минат пред матушката и пред бащицата, дето им се кланяш. "Онези" може да са "отцепници", ама ДП вече е Никой, защото има разлика между твърдия и мекия електорат. А пък ако някой продължава да си мисли, че положението може да се удържи със заплахи, рекет и фалшиви компромати, върло криви са му сметките. Влезе ли вълкът в кошарата, овцете не се нуждаят от куче /хеле пък бясно/, а от овчар. От нашенец, от село.

122

Toni Ivanov

преди 2 седмици

Тук прасето е право. Има ДПС на Доган и отцепници на Пеевски. Той нито е основател,а е присаден от НДСВ.

121

(^.^)

преди 2 седмици

Колкото и да плюете "свинчо" той развали рахатлъка на "архитект доган" ... сараите на падишаха в момента са под възбрана до второ нареждане, а ханъмите ще бъдат на разпродажба ... !!!

120

Анонимен

преди 2 седмици

Ердоган си взима неговата половинка от ДПС и Путин си взима неговата половинка от ДПС. И се получават едно турско и едно руско ДПС

119

Анонимен

преди 2 седмици

Има и магнитски.

118

АНОНИМЕН

преди 2 седмици

СТАНА ИНТЕРЕСНО,този иска да открадне партията от която НЕ е създадена от него,а от агентите на ДС,доган,местан,лютви и т.н.

117

Фитока

преди 2 седмици

След седмица шиши ще е доволен,а сокола ще има да се чуди,защо като автентичен не е регистриран.

116

Добре

преди 2 седмици

Тоя Пеевски как ги изпързяла мюслитата, ръкопляскаха му, целуваха му ***, ако им беше дал и свинско щяха да ядът, *** неграмотни парчета...

115

Анонимен

преди 2 седмици

За всяко прасе идва Коледа.

114

Анонимен

преди 2 седмици

Този нагледно показва пре очите на всички, как се краде бизнис, банки, политически партии и как се овладява цялата държава. Ей това е истинска демокрация.

113

Анонимен

преди 2 седмици

ДеПраСе - партията на пеевски