54

ГЕРБ и ДБ са в ЕНП!!

преди 2 седмици

Мирчев, ако Да, България разцепи коалицията, ще гледате отново Парламента отвън. А ние ще ходим за гъби или ще гласуваме за ПП. И не се надявайте, че ще ви идваме повече на протестчета, хапънинги или каквото и да е! На ГЕРБаджийски слуги приличате в момента!

53

Худини

преди 2 седмици

Да припомня на "Да България", че тази мотика я настъпват за втори път. Може би не помните, но през 2017г, те пак така решиха, не влязоха в коалиция с ДСБ, защото са велики и гледаха НС отвън!

52

Анонимен

преди 2 седмици

Мирчев навивай крачолите и в лодката и плавай , плавай! Ама сега не като паж на Христо и фотограф!

51

Прогноза

преди 2 седмици

Ако ДБ се явят поотделно ПП и ДБ няма да минат и 4% .

50

ГЕРБ ще се разцепи!

преди 2 седмици

Сега е ред на Герб да се затрие, олигарсите от тази партия са във война.Герб няма да се разцепи, а ще изчезне. Събирайте си вилиците и лъжиците и търсете нова хранилка.

49

Ако Да България

преди 2 седмици

не се явят заедно с ПП и ДСБ, отиват при зелените, т.е. извън парламента. Хайде стига с тези предварителни избори. Пълна демагогия. Правилните хора са в ПП и в ДСБ, другите като Христо Иванов и Ивайло Мирчев са лаладжии.

48

Обектив

преди 2 седмици

Народът следва тия, които се обединяват, а не ония, които се разединяват. В предложението на "Да, България" има резон. Вътрешно- коалиционното подреждане на избирателните списъци на мажоритарен принцип е много по-печелившо от това на партийно-квотен принцип. Защото избирателите се чувстват далеч по-мотивирани да дадат гласа си, ако виждат известни личности, на които имат доверие. И никога не забравяйте, че Съединението прави силата !".

47

ПЕНКО

преди 2 седмици

В БГ ПОЛИТИКАТА НЯМА ПО- ТЪ П А ФИЗИОНОМИЯ - НО, НА КОЙ МУ ПУКА !?!?!?

46

Анонимен

преди 2 седмици

Иволаъло, не са ли Ви учили да не си губите времето в дребнави заяждания? Няма смисъл да се пишат тиради срещу конски мухи, при положение, че диво прасе(и то не едно) ви е захапало за крака! Програма за управление! Политики! Цели! Методи! Срокове! Ангажименти към избирателите - ясни и конкретни! Какво ще правите, защо ще го правите, как ще го направите, колко време ще отнеме, кога ще се усети резултата?

45

ДОАН АГА

преди 2 седмици

Мирчо няма ли пак с Мравояда десант на Росенец? С лодката, по гумени ботуши:)) но вече не съм там::))

44

Хахаха

преди 2 седмици

Цялата герберастска *** се е строила и всички на амбразурата.Нищо ново, старите моабети.*** до трола ,мила моя майнолоьо, гербераст до гербераста.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Кратък преглед на демократичното пространство сочи пълно отчаяние на безпомощност пред завладяната държава

42

Хммм

преди 2 седмици

Ако наистина само ПП-ДБ са представители на демократичната общност у нас то България яко я е закъсала.

41

пп-дб

преди 2 седмици

До Размисли Па тоя така ли мисли само ние да сме СМЕЕХ

40

пп-дб

преди 2 седмици

До Сите Българи И ниеееееееее

39

Размисли

преди 2 седмици

Ако наистина само ПП-ДБ са представители на демократичната общност у нас, то България яко я е закъсала.

38

Асенчи

преди 2 седмици

До Мнение Що не се скриеш под ленчето с твоето мнение

37

Сите Българи

преди 2 седмици

Гласуваме за ГЕРБ и това е! Розовите понита да вият, да плюят, да хвърлят къчове..изобщо не ни пука! В ГЕРБ е спасението от хаоса .

36

Не е на добре!

преди 2 седмици

Да България нямат още лидер след оттеглянето на Хписто Иванов, даже не е решено окончателно коалиция ли са с ПП. Какво да говорим нататък. Не са добре нещата.

35

Г557дт

преди 2 седмици

ППДБ да намерят хора и да ги изпратят по всички избирателни секции, а не да се оправдават, че нямало желаещи, а в същото време да се оплакват, че имало фалшификации.Не могат да очакват друг да им свърши работата.