25

Анонимен

преди 2 седмици

Вилата май е доста далеч от луксозна.П.П. Родителите на Албена винаги са имали пари.

24

Анонимен

преди 2 седмици

Смехотворна държава, където алкохолика не гние в затвора

23

Карачанаков

преди 2 седмици

Ей го Доганя пак ще се уреди.

22

VladTepes

преди 2 седмици

Имаше нужда да поживее няколко години в ол инклузив открит тип с пълна държавна издръжка и казармен режим.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Страхотни спортисти, ама тоя пиянката направи белята и нищо. Много такива звезди ги хващат къркани и пак нищо

20

Анонимен

преди 2 седмици

Няма какво да пишете минуси. Такъв е закона и по този начин е приложен. В голямата си част писаниците са от неграмотни хорица,водени от омраза и простотия. Като толкова искате доживотна присъда защо не я поискахте за същото престъпление на К.Маричков и друг наш известен актьор /за съжаление не е сред живите Калоянчев/,който на преклонна възраст блъсна и уби човек. Или водещия признак - М.Ставийски е руснак.Ако е така - спорът е излишен.

19

Алекс

преди 2 седмици

Прибрахме го в цивилизацията,направихме го световен шампион.но дивото и алкохола от родината му са неизкореними.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Таткото на Мануела разиграва ли все още дарените пари по казината?

17

Защо не му се

преди 2 седмици

отнеме имуществвото в България като на гражданин на държава агресор и окупатор ?

16

Анонимен

преди 2 седмици

Алкохолния убиец не само попиля живота на Мануела,но и прати на оня свят приятеля и,който е бил на волана! Защо мисирките се сетили за убиеца,а забравили за жертвата му?! Ако нямате поне малко чувство за срам, имайте усещане за грях! И за информация никой от нормалните БЪЛГАРИ не се интересува от убиеца Стависки,нито от тая до него! Имат син над който виси страшна карма, има и възмездие на този свят,Бог забавя,но не забравя! От мястото на два потрошени човешки животи решили пари да печелят!

15

123

преди 2 седмици

Никого не оправдавам, но Стависки поне си плати кръвнината. Това никой не го прави, бързат всички да разкачат имуществото си. Кирил Маричков също е убивал човек при ПТП. Кирил Петков да забравихте с шофьора на НСО съвсем скоро. Никому Господ. Руснакът поне се засрами и се изнесе. Плати си. Кирил Петков, знаете ли кога ще се засрами, камо ли да плати нещо.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко се връща рано или късно. Бог да даде сили на семейството на Мануела Горсова!

13

Анонимен

преди 2 седмици

Не оправдавам извършеното от М.Ставийски, но написаното по-долу е от хора, които са неграмотни и такива,които мразят Русия.Истината е такава, че законът за съжаление позволява сключването на спогодба и т.нар. съкратено съд.гледане и слизане с 1/3 под установения закона минимум. Като се вземе предвид, че Ставийски към момента на извършеното деяние не е бил осъждан т.с. с чисто съдебно минало се е възползвал от закона и е сключил т.нар. съдебна спогодба,така кактое направил К.Маричков,но за него?

12

Анонимен

преди 2 седмици

До 42В друга държава отдавна всички имоти на мръсната ватенка щяха да са конфискувани. И Албенчето отдавна щеше да е с отнето българско гражданство.

11

42

преди 2 седмици

Това ако беше в друга държава (примерно Италия), от тази къща нямаше да остане камък върху камък.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Мръсният руски убиец.....

9

Анонимен

преди 2 седмици

Там, по местните обичай, може да си пие по бутилка вокда и да шофира без да се притеснява. То и затова нашите русофили искат да живеят като в Русия, желаят да поркат и да си шофират без някой да им прави проблем. Все още не съм срещнал русофил, те всичките са възрастни от 50 год. нагоре, който не битов алкохолик.

8

Анонимен

преди 2 седмици

По това време на катастрофата руснаците са се ползвали със специални протекции у нас. България едва беше приета в ЕС. А и Ставийски се състезаваше за БГ (авторитет, слава...).Много жалко за момичето!

7

Анонимен

преди 2 седмици

Руски алкаш убиец, да не смее да се връща.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Е...то няма по-голямо наказание от това да живееш в мордор, така че...