52

Смех...

преди 2 седмици

БЪЛГАРИ, РАДВАЙТЕ СЕ НА ВОЙНАТА В РУСИЯ---- ЗАЩОТО ПУТИНСКИЯ МИР, ЩЕ Е УЖАСЕН....!

51

АМИ, ЩЕ ДОБРЕ....

преди 2 седмици

...РУСНАЦИТЕ ДА ВОЮВАТ 100-ГОДИНИ..../...тъкмо ще намалеят значително тия ***.../ХАХАХАААА

50

Христо Христов

преди 2 седмици

"... представлява сериозна заплаха за либералната демокрация в Германия" - нещо което е чудесно! Колкото по-скоро либералната демокрация в ЕС умре, толкоз по -добре за обикновените хора!

49

Анонимен

преди 2 седмици

С руски ботуши на краката и турски фесове на главата ще стигнем пак до под кривата круша.

48

Германец

преди 2 седмици

Надайте се кАпeйки :) Добре, че ви пускат чат пат малко коупиум, инак не знам откъде бихте намирали сили да ставате сутрин. Животът е брутален към вас...

47

хурков

преди 2 седмици

До Българин Ти не си роден,ТИ си изсран !!!!

46

Демократ

преди 2 седмици

Глу.пости. Не разбрахте ли, че никоя друга партия в Германия не иска да си сътрудничи с АзГ?

45

До 41

преди 2 седмици

Ми те немските примиум автомобили най много се продаваха в Русия преди санкциите. Сега се продават най много в Китай и от там пак се изнасят за Русия. На запад нямат пари за такива коли. Най продаваната кола в ЕС е Дачия.

44

Европеец

преди 2 седмици

Чудесно, чудесноИма светлина в тунела, май

43

Анонимен

преди 2 седмици

Агонията на ЕС може да продължи десетилетия. Всичко е заложено на карта в Украйна, не могат да се откажат защото това означава стратегическо поражение, а Русия може да води война и 100 години без това да засегне сериозно икономиката и.

42

Анонимен

преди 2 седмици

За Русия няма абсолютно никакво значение какво прави ЕС и кой идва на власт. ЕС е зависим от Русия, а не Русия от ЕС.

41

от германия

преди 2 седмици

германците са работлива но изключително глупава нация,както винаги проблемите на европа са идвали от тях ,и не мислят за последствията ,ама никога не мислят

40

Българин

преди 2 седмици

Мене западните идеологии и ЕС по ме кефат. По-добре джендьр и гей отколкото залухан ceлски русофил. Аз искам да карам биемдаблю и мъсидис-бенц, а не москвич и лада.

39

Анонимен

преди 2 седмици

"И как това ще промени Германия?" - Една птичка пролет не прави, но тук е важен прецедентът. След първите ще дойдат милиони. Десетки милиони в цяла Европа.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Със сигурност никой ви иска в новия СССР, и няма да преминете там, не се надявайте, ще мизерствата в разпадащото се ЕС и накрая ще се върнете там където бяхте 500 години и където ви е мястото.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Германия е от 16 федерални провинции.Победили в две и...какво от това?

36

Анонимен

преди 2 седмици

Ако Путин превземе Украйна то България със сигурност ще мине към новия Съветски съюз. Казваме сбогом на Европа и слагаме ботушите. Кой ходил за последно в Гърция ходил. Оставаме от източната страна на желязната завеса.

35

ОФ

преди 2 седмици

"ЛЕВИЧАРСКИТЕ И КОМУНИСТИЧИСКИТЕ НАДЕЖДИ ЗА ГЕРМАНИЯ" - Лепещите етикети наричат Сара "лява". Грешите. Сара е абсолютно обективна. Тя отдавна излезе от лявото, защото през последните 10-15 години лявото се превърна в либерастия.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Германия е 85 милиона. В нея провинция Тюрингия е с 5 милиона население и провинциалната столица Ерфурт е с 210 хил. жители. Та там взела Алтернативата някакви си 30%. И как това ще промени Германия? Хайде, по-спокойно! А журналистите трябва да напишат някакви по-шокиращи заглавия за да има кой да им чете статиите. А това за НАТО е пресоляване на манджата отвсякъде! Нито ГДР ще възкръсне, нито НАТО ще се разпадне, нито Алтернативата ще управлява Германия! Дрън-дрън, та пляс!

33

Анонимен

преди 2 седмици

Руската подлог Меркел прецака цяла Германия, а и цяла Европа в много направления. Сега се прави на пенсионер.