195

Палянещо = фантазии

преди 2 седмици

На един в Киев дето му е време за оставка. Тогава може и да има мир!

194

Еди

преди 2 седмици

Британците стоят зад всичко това. И просто е страшно как ще им го върнат един ден...

193

Анонимен

преди 2 седмици

На американците много им се иска да дразнят руснаци и в Европа да падне някоя ядрена глава по погрешка, независимо къде. Мислят си че са далече от Европа, не са имали война на своя територия, та гледат само сеир и келепир. Но пък си имат един Йелоустоун, който може да е толкова мощен, колкото всичките им ядрени бойни глави.

192

Анонимен

преди 2 седмици

Как така Украйна ще нападне Русия, когато Киев беше взет за 3 дни още преди 3 зими?

191

Анонимен

преди 2 седмици

Това просто не е възможно, защото не е възможно ;-)

190

ДО 200-СУДЖА Е РУСКА

преди 2 седмици

8600 ФАШИСТА СА ИЗБИТИ ИЛИ : РЕАЛНИТЕ ЗАГУБИ НА УКРАЙНА ЗА ЦЯЛТА ОПЕРАЦИЯ ПО ДЕНАЦИФИКАЦИЯ НА НАТО И УКРАЙНА СА = 1,7 МИЛИОНА,ЗАЕДНО С 6700 НАТОВСКИ ВОЙНИЦИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО УНИЩОЖЕНО НАТОВСКО ОРЪЖИЕ ( КАКТО СЕ ОКАЗА - НЕЕФЕКТИВНО ) ЗА 300 МЛРД.$ !!! ЗАГУБИТЕ НА РУСИЯ СА ОБЩО 62 000 !!! ГЛАВНО НАЕМНИЦИ ОТ ОБЩО 670 000 В РУСИЯ. ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ ИЗБИТИТЕ УКРАИНЦИ СА 68 000,А ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 7 ДНИ = 11600 УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ !!! ДАННИТЕ СА ПОТВЪРДЕНИ И ОТ ЗАМ ГЛАВ. ВСУ - ЕДУАР МОСКАЛЕВ,И ЦРУ

189

Паляница

преди 2 седмици

Със Суджа какво стана? А какво стана със Суджа? "Зачистиха" ли я смелите рашизти от лошите зелени човечета? От "три дни до Киев", до "Това не е СВО", до "зачистваме малки групи от ВСУ от Курска област" до "Абе....на нас тия градове не ни трябват".Армия от палячовци, посмешището на армиите. Единствената ядрена държава, която я насилват отзад на собствената ѝ територия. Боли, ама опорките се късат, другари руски-фили, или по-скоро руски-филмари. Аре у лево, пасмина непрокопосаници.

188

ДО 198

преди 2 седмици

НИЩО ВЯРНО В КОМЕНТАРА ТИ.ОСВЕДОМИ СЕ ! ЩЕ СЕ СМЕЕШ НА СЕБЕ СИ.

187

Каскетя

преди 2 седмици

А бе ,те украинците ще влезът в масква а наще раш_исто_фили си продължават с мераците за непобедимая и как щяла да избие всички! ТаваришЧи требе да пАнимаете че матушката ви е третокласна държава която живее в 19 век(с изключение на олигарсите)!

186

До комент : 193

преди 2 седмици

ПИШЕШ ГЛУПОСТИ -УКРАИНСКА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ : РЕАЛНИТЕ ЗАГУБИ НА УКРАЙНА ЗА ЦЯЛТА ОПЕРАЦИЯ ПО ДЕНАЦИФИКАЦИЯ НА НАТО И УКРАЙНА СА = 1,7 МИЛИОНА,ЗАЕДНО С 6700 НАТОВСКИ ВОЙНИЦИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО УНИЩОЖЕНО НАТОВСКО ОРЪЖИЕ ( КАКТО СЕ ОКАЗА - НЕЕФЕКТИВНО ) ЗА 300 МЛРД.$ !!! ЗАГУБИТЕ НА РУСИЯ СА ОБЩО 62 000 !!! ГЛАВНО НАЕМНИЦИ ОТ ОБЩО 670 000 В РУСИЯ. ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ ИЗБИТИТЕ УКРАИНЦИ СА 68 000,А ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 7 ДНИ = 11600 УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ !!! ДАННИТЕ СА ПОТВЪРДЕНИ И ОТ ЗАМ ГЛАВ. ВСУ - ЕДУАР МОСКАЛЕВ,И ЦРУ.

185

123

преди 2 седмици

До 196 - Защо е отново инфантилно, да не би да е просмукан мозъкът от пропагандата на Соловьов. Браво - 70 души "Рамбовци" са спрели обучените бойци на Украйна!!!!

184

Анонимен

преди 2 седмици

Това беше най простият ход на НАТО да нахлуе в тази част на Русия изненадващо където знаят че няма подразделения освен граничарите . 70 момчета граничари спряха 3 натовски бригади с 4 танкови батальона и ги задържаха на 15 км от границата! Неможаха да завземат Курската атомна електроцентрала както беше планът. Анай интересното е че никой няма да излезе жив от Курск

183

hoho

преди 2 седмици

На теория ядрените оръжия би трябвало да възпират нападения,хах нали после ще уреват всички че не е чеснто :D

182

Сата НАТО

преди 2 седмици

Бесните щурмове на руснаците само на едно направление (защото за другите вече нямат хора) им струваха 7000 човека само за три дни...

181

Сата НАТО

преди 2 седмици

Вече няколко дни в Курската народна република няма боеве. Башибозукът на Ламби Аладинов се отказа да щурмува, след като онзи ден украинците ги отблъснаха и взеха още две села. А срещу Покровск руската армия просто буксува.

180

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна приключи като държава. Навлязла излязла. Украйна ***.

179

Сата НАТО

преди 2 седмици

Коригирайте се, вече не са три седмици, а четири седмици.

178

стига бе

преди 2 седмици

Не разбирам какво искате? Русия да метне атома на Киев, както го направи САЩ в Япония ли? Няма как Русия да използва атомно оръжие в Украйна, че това там си е Русия и руснаци, като изключим западните им територии, но пак са близо. Вижте отвъд океана може.

177

Идеалист

преди 2 седмици

О, статията била от ***!

176

Айде бе

преди 2 седмици

Пълно е с откачалници в този форум , които се правят на големи разбирачи на световната политика , просто не си заслужава , човек да си губи времето тука !