154

Анонимен

преди 2 седмици

Май и ние ще се наложи да го учим. Употребата английски всеки ден се свива. Даже половин Америка въобще не знае английски. Испаноговорящите са като укрите-никак не им се удават езици. Затова искат цял свят да говори на тяхната мова и се разяряват, че никой не им разбира.

153

malgiorno a tutti

преди 2 седмици

За какви членове говори капутя, в гомораша популацията от гомораши е хермафродитна, както е при охлювите и червеите. Това е обусловено от еволюцията на вида в нативния му хабитат, гоморски блата навсякъде, както и хабитуса, ежедневна употреба на (радиоактивен) блатен дестилат (самагон) и инбриийдинг / интербрийдинг със всичко от хабитата... Ergo, членовете на семейството му (brood-а) са едновременно членове и членки, но не говорят китайски, а звуците на видовете, с които са се интербрийдвали.

152

Анонимен

преди 2 седмици

Източните хора говорят руски, китайски, английски, немски, френски. Предпочтително се отличават от западняците, говорещи основно на майчините си езици.

151

Анонимен

преди 2 седмици

И правилно Вовка - благодарение на теб Русия стана китайска провинция..Скоро официалния език ще е мандарин - ам без мандарините...ха ха

150

Анонимен

преди 2 седмици

Изказването на Путин трябва да се приема в контекста на реалностите. До миналата година в Русия към задължителните държавни зрелостни изпити се включваше чужд език. Който, за разлика от тук в България, имаше и устен компонент. (У нас на матурите няма устна част, за разлика от текущите поправителни или приравнителни). Но тъй като самият руски за голяма част от учащите се не е майчин, мисля, е отмениха задължутелността на друг език в матурите им.

149

Анонимен

преди 2 седмици

Много дълбоко е бръкнал в дивия на евроатлантическите меки китки и затова само с него се занимават.

148

Анонимен

преди 2 седмици

ВАШИЯТ"Център за езикови изследвания"ряпа да яде!Няма един китайски език, има китайски езици.Йероглифната писменост е просъществувала толкова столетия, защото е основана на смисъла,не на произнасянето.Още:вашият "център"със сигурност не отчита ползващите китайски езици извън рамките на Китай,но си позволява да приписва ползването на английски и там,където не е.Преди време в нашите у-ща заедно с британски у-ци се разпространваше карта, според която във Виетнам и в Гърция английският е втори език

147

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

На мен руския ми стига. Не ми трябва друг.

146

Анонимен

преди 2 седмици

И те са китайски ментета.

145

Фикси

преди 2 седмици

Китай измества САЩ, а ако искате да ставате американци учете испански !

144

Анонимен

преди 2 седмици

Е така е, докато бяхме васали на СССР руски се изучаваше задължително в училище. Сега явно в СССР2 ще стане така ама с китайския.

143

Ада на чебурашките

преди 2 седмици

До 152. А китайската мафия е съюз от благородници:))))))))))))))))))))))

142

Анонимен

преди 2 седмици

Защо му е на Путин да говори английски?А, може би като влезе в затвора в Хага, ще му се наложи да обяснява какви ги е вършил в Украйна и с всички неудобни на властта му. Там руски никой не разбира... Путин се изпокара с целия англоезичен свят, а сега се подмазва.

141

Анонимен

преди 2 седмици

Този вариант има и семейство!

140

Анонимен

преди 2 седмици

Другия е в Монголия! Говори без преводеч!

139

Анонимен

преди 2 седмици

А запада още не може да реши дали лбгтфг представленията да са в 1ви клас или 2ри защото Манфред се чувства момиче на 5г

138

Анонимен

преди 2 седмици

Мхм тотото е лошо ама не и американското. Същият тоя с опорката утре ще рекламира американските лотарии. Промит ***.

137

Анонимен

преди 2 седмици

В Китай няма погребални литургии. Там човек като почине всички в селото отиват в гората с умрелия човешки труп... Палят огън за Барбекю. Наточват си ножовете и започват един по един да кълцат от трупа месце и да си го опичат на огън. Всички се радват че имат какво да ядат!

136

Анонимен

преди 2 седмици

Ах, дано да спечеля от ТоТоТоТо.. Ще си купя депутат. Политик който трепери за народа си, със сигурност има Паркинсон. Най - лесно си планирам отпуската - шефа казва кога, жената казва къде... Любов е когато и пиян, и трезвен звъниш на една и съща жена.. Хайде форумци... Да сте влюбени и да спечелите от тотото! И като спечелите от тотото - направо за китай.... както Другаря Ви Путин!

135

Анонимен

преди 2 седмици

150 в Китай няма огради, просто не се краде. Хората пият чай заедно.