255

По-точно

преди 2 седмици

Борисов е неадекватен! Прехвърля собствената си вина на ПП!!!

254

Ана

преди 2 седмици

Господи какъв негодник е Разрушителя на България, известен като автокрадец, мутра, интригант, рекетъор, Бай Ганъо Балкански и т. н. т. Господи къде си?

253

Анонимен

преди 2 седмици

Колкото Боко тараши за 13 години, тия пп ераси го тарашиха за 1 година, а резидента за 6 месеца. Извода е, че никой от тия не трябва да е на власт. Като прибавим и другите копейки, то не остана кой да управлява. Най добре да си стои Главчев. Нищо не прави, но и в дългове не ни вкарва.

252

Чумавите години

преди 2 седмици

Когато чумата Борисов налетя на България през 2009 г. настана мор голям! Чумата върлува 12 г. и през 2021 г. българите се оказаха с 850 000 души по-малко!

251

Анонимен

преди 2 седмици

Ти малка чума ли си бе ?

250

Оп

преди 2 седмици

Нямаше да има нужда т още санирания, ако парите от първото бяа отишли по предназначение

249

Хахахаха

преди 2 седмици

А 45 + 35 комунистите кога ще ги върнете? Хахахахахха ееееее хахахахахах

248

Само СедИсе

преди 2 седмици

Асфалт паша, Шиши и Ниновица са злокачаствени тумори, вредни за народ, държава и Родина, и трябва да бъдат отстреляни, пардон - отстранени.И не само това.Трабва да бъдат окаушени, разследвани и осъдени ,и не само да прекарат за многая лета при Бай Ставри, а и да им се конфискува откраднатото.

247

Анонимен

преди 2 седмици

КАКВО, БУДА ЩЯЛ ДА ДОКАРВА ЧУМА В БЪЛГАРИЯ???...

246

Анонимен

преди 2 седмици

БОЙКО МУФТАТА

245

Главанак

преди 2 седмици

Добре,че на власт е била тиквата,та страната е цъфнали и върнала! Само че:1. Борисов не е вечен;2. Идва ред и в мафията герб да излезе информация за крадците/ и ще излезе рано или късно/, за маркерите,за олигарси и т.н. Просто хората вече преодоляват страха и всякакви лъжи за пачките и кюлчетата няма да се приемат за истина,независимо от скалъпените прокурорсщи постановления! Просто затова сега бързат с кражбите и разюздената корупция!

244

Анонимен

преди 2 седмици

До Българин 236 - Пич ти да не живееш в паралелна вселена?

243

THE BEST

преди 2 седмици

Бойко колко има да връща на България..... не е истина...... Но и той няма да върне..... А се надява на Правителство, след изборите. А аз се надявам - ГЕРБ да не са от партиите в Парламента ...... Камо ли Правителство да прави... НЕ разбраха ли водещите партии , че хората не ги искат.... Трябва нови и/или други лица да влязат там и да се опитат да променят нещо.... Или поне друг да пооткрадне малко.... Стига само едни и същи физиономии.... Не се ли наядоха вече...

242

ПроСоТо

преди 2 седмици

бандита с вид на спеченекстремент най-после си призна ,че е ЧУМА !...И е прав-Той ще върне окраденото ОТ НЕГО ,когато чумата върне децата !..С по-простички слова:..-Тоя е изтрещял тежко и окончателно !

241

Перко

преди 2 седмици

Мачкай Бойко !

240

Анонимен

преди 2 седмици

А ти кога ще върнеш парите за непостроените магистрали и заграбения бизнес на хората? И ти колко къщи си разплакал !

239

Анонимен

преди 2 седмици

Късата памят на населението ни,ти дава възможност,да го манипулираш,както се дресират кученцата в цирка.От 2009 год.до наши дни,ти уволняваш,назначаваш,пресен пример с арменката,която си сложи запарения ***, на най високия стол в парламентарната ни Република.

238

ниско прелитащ

преди 2 седмици

Бре , еднокнижника изпълзя от гардероба , където се криеше и започна да ръси мозък ! Да не е приютил приятеля си Доган и оня да му е дал кураж , че няма страшно и всичко е под контрол ?

237

Когато тиквата

преди 2 седмици

върне на хората заграбеното, тогава ПП ще върне пари

236

ха-ха

преди 2 седмици

БабyuHa се е объркал - казва ПП , а си мисли за ББ ..