52

мак

преди 2 седмици

До Анонимен48. Дрогиран и пиян шофьор е потенциален убиец. По логиката, която ги защитава, трябва да оставят индивид, който тича по улиците с нож да речем, щот отнемането на ножа ще е противоконституционно, нали.

51

Анонимен

преди 2 седмици

***, долна и корумпирана държавица ...

50

Анонимен

преди 2 седмици

Поредното доказателство, че правосъдната система е прогнила от кпрупция! Снесъл е на правилните хора, съответната сума и съдята решава да не конфискува.

49

Дано, дано!

преди 2 седмици

Дано следващият път го спре яка крайпътна топола!

48

Анонимен

преди 2 седмици

"Разпоредбата, която предвижда императивно отнемане на автомобила, когато водачът е заловен да шофира под въздействието на алкохол, противоречи на конституцията." - на базата на тоззи текст от решението знаете ли колко контраискове ще бъдат направени от водачи с отнети автомобили? Достатъчни, че да фалират МВР!!!

47

Анонимен

преди 2 седмици

За човек, който веднъж се е качил да шофира пиян, не е въпросът дали пак ще го направи, а дали пак ще го хванат.

46

от БАН

преди 2 седмици

Защото и ноизианецът е в кюпа от статуквото и е изкарал селски връзки. Иначе неговата работа в матрицата де изразява в това да хули българина, и да обяснява как на света няма по голям тъпигьоз от въпросния българин. Нещо като Иво сиромаха - двамата имат много сходни мисии.

45

К9

преди 2 седмици

Хубаво го беше изпял някой, че " За милиони няма закони, за кокошка няма прошка"! Как сте, кокошки? Харесва ли ви гаврата, която си направиха с вас така наречения съд и подсъдимия Нойзи? А вие, чиито автомобили стоят запечатани на някой полицейски паркинг, щото ви хванаха с 1,3 промила? Яд ли ви е, че на тоя за два пъти повече алкохол не му взеха колата? Нямам какво повече да попитам! Кой разбрал, разбрал!

44

Стилиян

преди 2 седмици

Защото сме в България, затова

43

Анонимен

преди 2 седмици

Искате ли да се хванем на бас, че до няколко месеца пак ще четем в новините за това пиянде? Дано тогава да няма жертви!

42

Анонимен

преди 2 седмици

До Зорбас Гъркът - BMW-то е на Нойзи, иначе съдът щеше да го пише в мотивите, ако не беше на Нойзи. Ама да ти кажа къде ти е главният проблем с Мичето Сфирката, както си я определил. Проблемът е, че принципно може би прави сфирки (може би, аз няма как да знам), ама не и на тебе.

41

Къде е тоя де

преди 2 седмици

бил- нойзи?

40

мак

преди 2 седмици

Пак двойни стандарти. И как разбраха, че тоя, като е пил, е по-малко опасен на пътя от Пешо от долно нанадолнище? ...ти правосъдна система.

39

АнонимеН

преди 2 седмици

СЪДА Е ПРАВ! НЯМА РАВНОПОСТАВЕНОСТ! ЕДИН ПИЯН СЪС КОЛЯ ДА 100 БОНА Я ОТНЕМАТ И ЕДИН СЪС БРИЧКЪ ЗА 1000 ЛЕВА ЕДНАКВО СЕ ТРЕТИРАТ КАТО НАКАЗАНИЕ! НЕМОЖЕ ТАКОВА НЕЩО ДА ИМА ! ТОЗИ ЗАКОН Е БЕЗУМИЕ! КАРАШ ПИЛ И ГЛОБА СЕРИОЗНА МОЖЕ И ОТНЕМАНЕ НА КНИЖКА НО ТОВА СЪС ОТНЕМАНЕ НА КОЛЯТА Е НЕДОПУСТИМО!

38

Анонимен

преди 2 седмици

Името на корумпирания съдия няма да го напишете нали ? Продажни драскачи..

37

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен34 Ами да е карал пил бе! Да си хване такси, да викне дринкенддрайв! Сто опции има..

36

Анонимен

преди 2 седмици

Аман от морални стожери в тия коментари. Всеки, който знае на коя планета се намира и в каква държава живее, знае също, че собственост не се отнема. Особено ако деянието няма отношение към придобиването й (пък понякога дори и да има). Не е нужно да си юридически грамотен, за да се сетиш за 10-тина причина защо това е така. Аз пък само чакам някой да се пробва да ми вземе колата по този закон. Ще им се завие свят от съдебни дела. Че чак да ме намрази народа за дето съдя държавата за толкова пари.

35

Зорбас Гъркът

преди 2 седмици

BMW-то негово ли е, или на Мичето Сфирката?

34

Анонимен

преди 2 седмици

разбира се, че е ТЪПО . Тази поправка е приеха, за да замажат очите на хората. Виждатге ли , правим нещо. Нищо не правите. Представи си семейство. Мъжът пил. Отнемеш му колата. Не страда ли после цялото семейство - пазаруване, водене на децата насам и натам, почивки семейни и т.н. Защо да наказваш всички, заради неразумната постъпка на един? Ше накажеш него и то строго, но не бива да го отнасят всички.

33

7,62

преди 2 седмици

Нойзи не е виновен,спасява се както може!Проблем е съдията,че няма кой да го гръмне!