7

Анонимен

преди 2 седмици

Хайде, хайде! Те ви насърчават да вземете финансова подкрепа "комбинация от значителна безвъзмездна помощ от ЕС и обединяване на средства от ЕИБ и ЕБВР", и настояват "всички важни решения да се вземат след консултации с тях". Освен това, ЕС твърди колко е важно за тях /македонците/, нищо, че им се вижда скъпо. А пък македонците го взели за подкуп, за да подпишат за нещо далеч по-маловажно за тях самите. Какво е подкуп всъщност? Щото това много прилича точно на такова. А като ти размахват пръст

6

Дедо

преди 2 седмици

По добре да нямаме никакви общи коридори ,с тази неприятелска и враждебна държава.

5

Loyko

преди 2 седмици

Крайно време е да покажем па света и Европа как изглежда една прабългарска тоалетна,така наречения нужник,казано по български. По нашите земи са намерени толкова конски опашки,и не може да няма запазен и един нужник,за да види света какво означава цивилизация.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Изнудват ни, но ние нямаме собствени проекти с тях- всичко е под егидата на Ес и макетата много им се иска да се борят с нас обаче ние нямаме желание да се борим с тях и напред излиза Брюксел... Няма как да не се кротнат! Навремето Ес имаше представител грък у нас- половината банки станаха гръцки плюс Нова тел и още бая големи и по- малки ключови заводи! Построихме добри и стабилни отношения и сега сме най- близки на Балканите. Така се прави, а със сръбски манталитет- до никъде!

3

122

преди 2 седмици

Айде стига с тоя коридор 8. От времето на Петър Стоянов ми говорите за него. 30 години нищо не стана, вие пак си говорите. Лапнишараните да ви гласуват. От ме май.......Ви

2

Анонимен

преди 2 седмици

Сев. македония е малката украйна.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Тагаренко пита: Какво се случва с бесарабските българи в украйна? Колко са загиналите? Колко българи киевския нацистки режим изпрати на фронта за месо?