103

ген. Тагаренко

преди 2 седмици

Тагаренко пита: Какво се случва с бесарабските българи в украйна? Колко са загиналите? Колко българи киевския нацистки режим изпрати на фронта за месо?

102

Анонимен

преди 2 седмици

Путлериста даде страхотна възможност на Европата да се измъкне, просто казва укрите са същите агресори като Русия и няма да им помагаме повече, махаме всички санкции и спираме всяква помощ, оправяйте се сами както си искате.

101

КАМАЛА ХАРИС

преди 2 седмици

БРАВО!!! ЖИВ ТЪ ПУТИНИСТ ДА НЕ ОСТАНЕ!

100

Анонимен

преди 2 седмици

Копейките наблюдават безпомощно как господин Зеленски прерязва всички червени ленти и си апат гзъ от яд! Сега Зеленски урежда разрешително за АТАСМS! Все по зле!

99

Анонимен

преди 2 седмици

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!

98

Анонимен

преди 2 седмици

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера ))))))

97

Русофобско магаре

преди 2 седмици

Ти русофобе зареждаш трошиняка си с Путински бензин. Ти русофобе спонсорираш Русия! Ти русофобе си ееебааатии е слааб0умния цръвул момче! Купи си магаре не спонсорирай Русия

96

Анонимен

преди 2 седмици

До 931957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк ///А, пък в нецивилизована Европа човешкият зоопарк го затвориха чак през 1989г. след това сабориха стени и телени мрежи.

95

Анонимен

преди 2 седмици

Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г. Каква е тая държава, която няма даже дума за "език", ами използва полската дума мова (mowa - на полски: обикновена, селска реч, реч от окрайнините) Изобщо да е чувал някой за украински писатели, поети, драматурзи които са творили на така наречения украински език?

94

Слава Урине

преди 2 седмици

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".

93

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна води хуманна война с дронове и нула жертви от своя страна! Далекобойниите ракети украинско производство ще въведат ред в Москва и ще настане принудителен мир, какъвто Америка наложи над Япония, а като бонус ще се икономиса голяма част от руските жертви! Путин ще раздава на площада курбан на победилата жълтосиня армия!

92

Анонимен

преди 2 седмици

Хи, хи, хи скоро време московчани ще бягат да спасяват некъде дълбоко в пуштиняците на Сибир. Ха, ха, ха.

91

Анонимен

преди 2 седмици

А кво става сега, на Русия ли ще помагаме да изгони агресора, хахахаха, Г7 кога ще се събира да се определи какви оръжия ще се пращат на Русия да изгони агресора, и какви санкции ще се наложат на укрия, хахахаха, нали така помагаме ние демократите да защитаваме нападнати държави от агресори, хахахаха. Кви ша ги дървят сега евроатлантиците, хахахаха.

90

Анонимен

преди 2 седмици

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

89

Мемет Солингена

преди 2 седмици

Кефи ме, че русофобите и запада ядат яки шамари и kuрове от всички. Русия ги мачка, хутите ги торпилират, арабелите и африканите им лашкат жонките и им точат социала, Китай им подбиват производството, местните земеделци ги обливат обилно с fekалии, анархистите ги подпалват и т.н. Zапада иZтече в канала и ти русофобе скоро няма да бачкаш за 1300 в завода, а ще чукаш камъни за филия хляб и чаша вода. Вие си го направихте сами това, мирижливи русофоби!!!

88

Анонимен

преди 2 седмици

Бой по руските смотляzи, бой, бой по рашиста. Слава Украйне.

87

Възраждане! Време е!

преди 2 седмици

Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 100 хил човека... За Гроб колко гласуваха?Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?

86

Анонимен

преди 2 седмици

Колко са смешни от сайта не е истина. Значи са избухнали пожари в Русия в заглавието и подзаглавието, но накрая на статията се споменава чак, че имало над 40 ранени украинци след руска атака в Харков. Муахааххахаа...жалки пропагандатори.

85

Нагло Саксофонов

преди 2 седмици

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

84

Анонимен

преди 2 седмици

Важно е че днес смелире украйнци са преселили в отвъдното минимум 700 рашисти. Слава Украйне.