77

Строител

преди 2 седмици

Ще ви конфискувам централата ще я разруша и ще строя там блок Мухахахахахаха

76

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова, до кога ще продължаваш да се излагаш? Достойнство нямаш ли? Откакто ти яхна БСП, я направи чисто дясна твоя партия нямаща нищо общо с политикономията на социализма! Ти доведе БСП до краха й! За това си събирай партакешите и остави хората да се помъчат да вкарат БСП в истински леви коловози.

75

Свобода на словото

преди 2 седмици

Единственото хубаво в България е ме електората на БСП измира яко и се смалява всяка година .Мухахахахахахахахахахаха

74

БСП е Бурлезка

преди 2 седмици

И Тотален Шарж

73

КонрадАденауер

преди 2 седмици

Декомунизация и де мутризация на България сега!За нормална европейска държава!!!!!Или См1рт на България!!!!!

72

Анонимен

преди 2 седмици

Аз не само от Доган и Нинова съм чувал , че искат смъртта на Борисов.Евгений Дайнов също, Георги Лозанов.Костовистите, Черепа.Тази жена се нарежда до организираната престъпност.Това са "експертите" на прехода както ги зовеше една авторка преди 15 години.Аз им викам: псевдоинтелектуаците.

71

Анонимен

преди 2 седмици

до 51, а защо не ни приеха в шенген предния, нидерландия отново беше против, а Румъния беше задържала холандски тирове с лалета на границата, сега холандският премиер ходи да се обяснява в Букурещ, че нямат нищо против Румъния да влезе в Шенген, за да не се случи същото, по това време в България президент беше Плевнелиев

70

Анонимен

преди 2 седмици

Единствените партийни лидери със златни очила са Нинова и Доган. Нинова има 8 чифта златни очила. Много нагло е да се парадира със злато пред бедните им избиратели. А уж БСП и ДПС са партии на народа. И двете партии нямат нищо общо с работническата класа. Милионерите на прехода набързо забогатели от приватизацията изпратиха децата си на Запад. Изобщо не ги е грижа за България.

69

Kostas Linke

преди 2 седмици

Радев беше летец и от М.О.-ВВС--ЧААК ДО 10 МАЙ 2016..ТОГАВА СЕ ПЕНСИОНИРА СЪКРАТЕНО, ВЗЕ 20 ЗАПЛАТИ НАКУП НАВЕДБЪЖ, И НА 20 МАЙ АБВ И АГЕНТ ГОЦЕ ПЪРВАНОС ГО ИЗДИГНАХА ЗА ПРЕЗИДЕНТ !!!...РАЗБИРАТЕ ЛИ ***.....АБВ ПЪРИ ГО ИЗДИГНАХАААААА = НА 20 МАЙ 2016...А КОРНЕЛИЯ И БСП ГО ОТКРАДНАХА ОТ ''АБВ'' И ПАРВОНООЛУ---ЧААААК НА 20 АВГУСТ 2016 ГОД. = ЦЕЛИ ТРИ МЕСЕЦА СЛЕД КАТО БЕШЕ НОМИНИРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ ОТ ПЪРВАНОВ/АБВ !!.......КОРНЕЛА ЗНАЕ САМО ДА КРАДЕ НАГОТОВО...И ДА ТОЧИ ЗАДГРАНИЧНИ ДРУЖЕСТВА !

68

Анонимен

преди 2 седмици

Борбата е за свещеното депутатско кюфте! Нинова е готова да се бие с голи ръце!

67

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова може да отиде при Доган в Росенец ,но на палатка..Му ха хааа.При дъртия алкохолик -клошар.

66

Анонимен

преди 2 седмици

А бе другари внимавайте в залата стига си писахте коментари изкажете се! Ааааа

65

Анонимен

преди 2 седмици

От нейната уста тръгна най -вулгарната част от прехода, лично отношение, обиди към политическия опонент, заплах с убийства.Тя започна първа да иска смъртта на Борисов.Подчертавам, тя искаше смъртта на Борисов, човек който даже искаше добро да й прави.Това е Ирина Византийска и колкото по- бързо я разкарате от политиката по - добре за България.

64

Анонимен

преди 2 седмици

Много грехове има - докара Радев, издигна анонимници като Зафиров, Зарков, Витанов, Методиев, Йончева, Иво Христов и др. Н . Всички я предадоха, но пак е повече мъж от всички взети заедно и само тя скочи на свинаря, Добрев , ушев и Лечева, Мая и всичките подобни безпредметни пиявици и консуматори на власт с учащи от народа!

63

Анонимен

преди 2 седмици

Булдоци

62

Анонимен

преди 2 седмици

Още от самото си създаване в комунистическата партия се води война между .ръководните и членове.То се тровят,то се стрелят,то се взривяват.То се борят като белтъци под килим,а напоследък на килима..Е си викат в същото време "Другари"..Смехххх...

61

Анонимен

преди 2 седмици

Айде ред е и на ГЕРБ да почнат да се разцепват

60

Анонимен

преди 2 седмици

Да ходи в Росеннец, да става мъжка секретарка на Доган , с това мъжко сърце.Но Доган няма пари да й плаща.

59

КЕНЕТ МЕРТЕНС USA

преди 2 седмици

Вуллгариа е кочиина..Дано Гърция и Турция да я поделят...Русия няма да ви спаси повече никогаааа .

58

Анонимен

преди 2 седмици

до 52, ами тя в бизнеса никъде не се е задържала повече от две години, Гергов я спусна като водач на БСП като се надяваше да го предложат за президент, но Стефан Данаилов предложи Радев, а как да се опълчиш срещу Данаилов, зад нинова не стоеше никой тогава и тя се постара да си създаде обкръжение от лелки и политически остатъци от други партии, за които депутатската заплата е въпрос на живот и смърт