40

Кръчматъ

преди 2 седмици

Направо да кажат колко плащат..., населението на половин Бг шъ съ нареди на опашка да станат "шпиони"!!!!!! -))))

39

Vol'Jin

преди 2 седмици

Знаеш ли за какво се пее в тая песен американеца? Вълците вият в полето ... От омраза.... Върти се слънчевият пръстен....

38

Vol'Jin

преди 2 седмици

https://m.youtube/watch?v=K11ZO5Ai0Mk&pp=ygUJU29scmluZ2Vu Ще помогнем на северняците при едно условие!

37

Vol'Jin

преди 2 седмици

https://m.youtube/watch?v=K11ZO5Ai0Mk&pp=ygUJU29scmluZ2VuЩе помогнем на северняците при едно условие!

36

Vol'Jin

преди 2 седмици

На ония с магнитните полета да му кажете, че са с едно повече отколкото си мислите!

35

Vol'Jin

преди 2 седмици

Всъщност Eve Online e една много реалистична футуристика и то доста вероятна и научно обоснована, която дефинира основните четири типа цивилизации на бъдещето , поне сред човешкия вид съгласно досега изградените досега еволюционни модели на обществено развитие! Новия Капитан Немо бихме казали!

34

Vol'Jin

преди 2 седмици

Всъщност Eve Online e една много реалистична футуристка и то доста вероятна и научно обоснована, която дефинира основните четири типа цивилизации на бъдещето , поне сред човешкия вид съгласно досега изградените досега еволюционни модели на обществено развитие!

33

Vol'Jin

преди 2 седмици

И има дълбока причина за неистовата омраза на Минматар към всичките други видове цивилизационни формирования, но особено към Амарр : Роби на никой, на нищо, никога!

32

Анонимен

преди 2 седмици

Има 3 основни начина за вербуване. Чрез обещание за финансови облаги. Чрез помпене на егото и идеологически внушения. Доста хора си мечтаят да бъдат герои и са готови да влязът във страшни филми ако им се даде възможност и някой има каже че са специални и има мисия. И последното е чрез заплахи и компромати. Обикновено винаги е комбинация от 2 неща като едното е финансовата облага. Когато има компромат и заплаха е важно да има и финансова облага.

31

Vol'Jin

преди 2 седмици

Да ти го обясня и на езика на средната земя! С демократични и корпоративни същности разговаряме , но с монархично религиозни робовладелци стреляме директно на месо и до кръв! Пропуснах завоевателно конкистадорни тоталитарни кръстоносци!

30

Анонимен

преди 2 седмици

- Аз ще ти разкрия едно съобщение за трите сили, които пазят, охраняват Земята. - Това са силата на Гравитацията, Магнитното поле и тънкото Електрическо поле, окръжаващо нашата планета, като черупката на яйце.

29

Vol'Jin

преди 2 седмици

Да ти го обясня и на езика на средната земя! С демократични и корпоративни същности разговаряме , но с монархично религиозни робовладелци стреляме директно на месо и до кръв!

28

Vol'Jin

преди 2 седмици

Да ти го обясня така: С Калдари се приказва при определени обстоятелства, с Галенте също , но с Амарр директно се стреля на месо! Аутокоректа!

27

Vol'Jin

преди 2 седмици

Да ти го обясня така: С Калдари се приказва при определени обстоятелства, с Галенте също , но с Смарт директно се стреля на месо!

26

Анонимен

преди 2 седмици

"Отправната точка е, че всеки има свои собствени нужди. Звучи цинично, но е истина" - Не е истина. Най-пресният пример е отпреди месец. Какво ли не прави запада, за да пречупи Вадим Красиков, но руснакът дори молба за помилване не пожела да подаде. До преди месевц той излежаваше доживотна присъда, а от 01.08.2024 г. е свободен. Железен.

25

Vol'Jin

преди 2 седмици

Аз ще ти разкрия едно съобщение дето е и за трите земи - горна, средна, долна - бъдеще, настояще, минало ! Това е Минматар територия, Амар бива отстрелвани на място! Това е свещена номадска земя след геноцит. Чупката! Това е територия на ордата, кроткоооо ако не искаш да свършиш много зле!

24

Анонимен

преди 2 седмици

До Тенгри кан 26. Малко си утепан у мозъкът. Шпионажът е нещо много по-обширно от силно ограничените ти възприятия за него.

23

Тенгри кан

преди 2 седмици

Загубена кауза;))) ГРУ/КГБ е много по-страшно от ЦРУ;))) Пиеш по един чай, некъде и опъваш петалата;))) Ама ти, дори не предполагаш, чи точно там, чаят е от ГРУ:))) Новичок чай;)))

22

56563445

преди 2 седмици

статията е измислица като холивудските филми. в света на шпионите и наемните убийци всичко се прави по принуда, след изнудване и години наред дресиране да изпълняват заповеди безусловно.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Руските шпиони се радват