176

Анонимен

преди 2 седмици

АТАСМS много фъркат и може да прехвърлят русия, да паднат в Америка! Затова американците не им дават да стрелят с тях по русия!

175

Анонимен

преди 2 седмици

Някой тук като тръгне да разправя как Русия ще банкрутира след месец, как Путин ще бъде свален с преврат до седмица, как ще им свършат боеприпасите до утре... работата е ясна. Това го слушаме 2 години и нещо. Кълката за колососа на глинени крака. В реалния свят воюват 2 глобални лагера в прокси-война на изтощение. Пактът в който ние се намираме, и който подкрепя Украйна, се оказа въоръжен с пре-скъп кьорфишек и нахалство. Резултатът е въпрос на време, ако Зеленски не ескалира до ядрена война.

174

Украинците

преди 2 седмици

Знаят, че са загубили тази война..и единственото което им остава е да намесят САЩ и Европа за да загубят и те и в Европа да стане тотална щета!Така няма да носят само те отговорност, че разрушиха Украйна

173

Анонимен

преди 2 седмици

Байдън ( и пуделите им) са умствено изостанали, които си повярваха, че могат да превземат 18,000,000 км2 плодородна земя, нефтени залежи, минерали и ресурси в Русия като поставят срещу нея Украйна на военното поле!Операция -Надяваме се на Чудо! Я преврат, я санкции, ако те не успеят, Украйна със сигурност ще победи във война на изтощение и ресурси срещу Русия, там където Нациска Германия и Наполеонова Франция се провалиха!

172

Кръчматъ

преди 2 седмици

По време на война, една от първостепенните задачи е, да бъде унищожено висшето политичско и военно ръковдство на противника, за 2,5 години Путин не смее дори да докосне политическото и военно ръководсто на 4.0.4!? Договорняк???

171

Бандер Хох0лов

преди 2 седмици

До Друзя що така? Смени си вакума в междуушието, че му е минала годността...за това.

170

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 168 След загубята на територии и след започналата криза за горива в т.н. енергийна свръхдържава Русия, колко мислиш че ще се задържи на власт говведото Путин? Не повече от весец, а падне ли Путин по стар руски обичай всички ще го обвинят за собствените си беди забравяйки че са ръгали бюлетини точно за този руски изззрод.

169

Анонимен

преди 2 седмици

До Иво 170 Ко речи? Това кой ти го каза? Педеляк? Аре, бегай, ***! Хахахахахахахахаахх!!!

168

Анонимен

преди 2 седмици

Реално на Украинците не им трябва разрешение. Те и без това вече го правеха. Трябва им официално потвърждение, за да са отговорни САЩ максимално. Така се надяват да ги вържат докрай.

167

Анонимен

преди 2 седмици

10 ракети по главите на хохлите в Харков, леговище на Азов е на трески, промишлената зона е на трески! Хохлите реват!

166

Иво

преди 2 седмици

Те ват ниците затова от беларус вкарват гориво - щот имат. Срам Срам срам

165

Анонимен

преди 2 седмици

Статията иде да каже, че въпреки цялата независимост, която се опитват да ни втълпят и в която вярват горките невроатлантици все пак правим това, което ни нареди/разреши люлката на световната демокрация-САЩ! Поръчаха си война, спонсорират си я и си я провеждат по собствен сценарий! Само изпълнителите дето не са американци, а жалки бедни украинци! Така че драги американоиди, не очаквайте украина да спечели войната. Американска армия никога не е печелила конфликт, предизвикан от политиците им.

164

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 160 Tи остави едната поразена рафинерия в Русия, руснаците имат хиляди, и то зад Урал. Ти по-добре виж какви гъбки никнат над Харьков точно сега, поне 6 потужнi вибухi, хохлите пищят на умряло! Искандерите пак шетат над Укрия, а довечера може и още чугуний да се изсипе върху чубовете на хохлите, пак ще има пълни шалварки... Муахахахахахаахах!!!

163

Иво

преди 2 седмици

И сега какво ще правим без Руzия

162

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна във война срещу Русия няма шанс да спечели, справка: Операция Барбаросса 1941 година

161

До 163

преди 2 седмици

Е то стъкмистиката и 2016 показваха 90% за Хилъри ;)

160

До 163

преди 2 седмици

И като се събуди, какво стана

159

Анонимен

преди 2 седмици

До На Украйна На Украйна и остават 4 месеца да ликвидира Русия, независимо кой ще влезе в Белия дом. Последните проучвания в САЩ категорично посочват Харис като победител.

158

До 158

преди 2 седмици

Ами отивай на фронта с тая празна манерка, какво ни занимаваш с твоята украинска простотия и просия все ден все едно тук е Русия или Уколандията ти там ги търси твоите болшевишки, където ги сънуваш и бълнуваш

157

На Украйна

преди 2 седмици

И остават още 2 месеца до изборите в САЩ и Победата на Тръмп..отчаяни са..