139

Играчка -плачка

преди 2 седмици

Зеленски заяви , че руснаците няма да използват ядрено оръжие защото били притиснени какво ще каже цивилизования свят за това. Ами ще кажат същото,което цивилизования свят каза като изгори живи 200 хиляди японци: " За да спре войната-за мир ". При нападение с ракети над Москва и Русия няма как да не използзват ядрено оръжие. Украинците нямат, но ще взривят ядрени централи около Курск и ще стане армагедон -мечтата на сектантите, които искат апокалипсис за да им дойде месията...

138

Анонимен

преди 2 седмици

След като хохлите имат супет-пупер потужнi рокетi, защо вече втори ден обстрелват Белгород с неточно РСЗО Vampir? Просто така си стрелят, за да убият цивилни. Нали са много убави? А?

137

До 114

преди 2 седмици

Ами точно за това бе господин бавно ислещ.

136

Анонимен

преди 2 седмици

Филмът "Слуга на народа на САЩ" ще има хепи енд.

135

Анонимен

преди 2 седмици

Вчера колона от 20 машини пое устно два Искандера и пакет от Торнадо. Днес в Харков е изтърбушен търговски център, който преди две седмици е завзет от Азов, превърнали са си го в база. Има клипове, на които собствениците на комплекса се оплакват от мутренския захват. Е, въпросът е решен. В индустриалната зона на Харков са ударили поне 8 ракети. Бум! Хохлите изстрелват 2 ракети, руснаците - 20. Гъдя по дженти, ве?

134

москва

преди 2 седмици

Камъните падат, падат от нибету! Камик ми падна от сърцету!

133

кух си бате

преди 2 седмици

До БудиновА ти знаеш ли, че ако не бяха американците и британците, Хитлер нямаше да го има??...

132

Анонимен

преди 2 седмици

Каква "пълномащабна война" бе авторче?...

131

Грешка

преди 2 седмици

Не е "Паляниця", а "Пияница"

130

Анонимен

преди 2 седмици

След статията се наблюдава изтегляне на руските т.нар войски по целия фронт в украина! Даже с няколко камиона са извозвали багажа на Путин от вилата му в Крим! Работата става сериозна! Най-мощната армия на НАТО- украинската, показва на цели свят от 40 държави как се кърпа дърпа! Бягай, Путин! Идаааат!!!

129

Укропитек Нивник

преди 2 седмици

С толкова м огъща армия и страховити ракети и да не забравим стотиците милиарди долари помощ от запада, тоталното икономическо блокиране на Московията, вече десет пакета с санкции, безплатен интернет от Мъск и разузнавателните данни на трите най големи западни шпионски централи .... как до сега не сме стигнали до Кремъл?

128

Анонимен

преди 2 седмици

Само така, трепете путиновата орда!!!

127

До 130

преди 2 седмици

Други просешки лозунги имаш ли, че тия нещо се изтъркаха и ми приличат на избиване на комплекси за малоценност

126

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

Откакто Украйна разработи собствена круз ракета в Расийската Пендерация започнаха много често да се самозапалват различни военни и интрастуктурни обекти. Само за последното денонощие в района на Моцква са се самозапалили две електроцентрали, една петролна рафинерия и един склад за боеприпаси. А петролната рафинерия в Ростов гори за 5ти пореден ден, след самозапалване. Туй е заради лошото време.

125

Анонимен

преди 2 седмици

Някде при реката трябва да бъде водопада. Имаше отклонение, черен път надолу. Вероятно за там?

124

ПроСоТо

преди 2 седмици

обаче забележете:..-". Според министъра на стратегическата промишленост Александър Камишин единствено липсата на финансиране възпрепятства Украйна да ускори производството на ракети."..?!?!...При тия стотици милиарди,които Укрия получи от "солидарния запад",липсата на пари ги спирала?...Нещо на умирисана пропаганда прилича тая статия..

123

Гърбатата стена

преди 2 седмици

Тъй като съм стапял натриев нитрат и натриев нитрит, мога да каже, че оксидират чудесно. А някога като деца правехме бэмбички от калиев перманганат, улуминиев бронз и сяра. Ако бронз е повече, става като бенгълски огън.

122

ПроСоТо

преди 2 седмици

ей,направо са опулих:-Такава мощна армия да имат укрите !?...Значи рашъните изобщо не напредват в Укрия !...При такава зверска мощ на Киев,Москва изглежда като джуже..

121

11

преди 2 седмици

До денс ---- Точно затова анексираха Крим, щото американците искаха да правят военна база там, господин бавнозагряващ Транзистор! Освен това, Крим не беше напълно украински - беше автономна република, така че украинците нямат какво да си взимат там!

120

Ракетно гориво

преди 2 седмици

Твърдо гориво - калиев перхлорат като окислител, алуминиев прах, течно гориво водороден прекис, хидразин, етиленов окис