61

Анонимен

преди 2 седмици

До До 69..БОЙКО Е БЪЛГАРСКИЯТ ТРЪМП И БЪЛГАРСКИЯТ КАДАФИ

60

До 69

преди 2 седмици

Бойко е ....Обама,Тръмп и всеки, който е на власт.

59

Василев

преди 2 седмици

Има правила на диспута.Но медиите в щатите са под чехъла на демократите.Тая без слушалките в ухото не може едно изречение да каже.

58

Анонимен

преди 2 седмици

Бойко е българският Тръмп.

57

Анонимен

преди 2 седмици

Няма значение кой ще назначат за следващ президент на САЩ. Да не си въобразяваме, че нещо ще зависи от тази. Има си дийп гавармент и който не се подчинява, го грози всекой ужас на света.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Американският народ най-простия народ , пробутват му всякаква плява .

55

дончУ белината

преди 2 седмици

"Дано спечели Тръмп...." ама надали!!!. На криминалните мястото е федерална институция.

54

Анонимен

преди 2 седмици

Той и Тръмп това иска, вероятно, въпросът е кой е успял да го каже пръв.. Цирк

53

Анонимен

преди 2 седмици

"Обясни ни набързо, ако можеш, каква е тази "идеИология"? Можеш ли?"-----------Колко точно души сте там на които трябва да обяснявам, и някой друг вижда ли ги освен теб?

52

Кирил Христов

преди 2 седмици

"Доналд Тръмп се отстъпва пред исканията на своите съветници." Прекрасен български език. Поздравления, Днес! Трепачи сте ...

51

дж ендър идеиология

преди 2 седмици

Обясни ни набързо, ако можеш, каква е тази "идеИология"? Можеш ли?

50

Анонимен

преди 2 седмици

"НЕ можете да разберете демокрацията.....умствено сте увредени."..............Така е, аз лично не я разбирам. Вчера приятел шотландец ми сподели статия касаеща случай в Ирландия, в който четирима полицаи са изпратени на адрес да арестуват учител на име Енох Бърк, защото не иска да преподава дж ендър идеиология на децата.

49

Анонимен

преди 2 седмици

Дано спечели Тръмп... Този кон ще ни докара трета световна.

48

Хи хи

преди 2 седмици

Путин решава кой ще е президент !

47

sd

преди 2 седмици

За какви избори говорите - в *** ту ш ката ви избори никога не е имало и няма да има.............Късия плешив у-род го избраха с нарисувани проценти и то след като елиминираха всичките му конкуренти - за по-сигурно!!! Промениха и конституцията - занулиха му мандатите-----до 2036.....ДО КРАЯ НА СВЕТА!!...всичко е спец-операция. Даже и Елцин (който ръчно предаде властта на ж у ж е т о) - убиха конкурента му генерал Лебед. Но никой не помни!!

46

Анонимен

преди 2 седмици

"Ние приемаме тези истини за очевидни от себе си, че всички хора са създадени равни и са надарени от Създателя с неотчуждаеми права, между които Живот, Свобода и сремеж към Щастие" Написал демократът Джеферсън,който е търгувал с хора, притежавал стотици роби, изнасвилвал е робинята си, и не просто робиня, но робиня която е родна сестра на жена му по баща, защото неговият тъст е изнасилвал робинята от която се ражда това дете което сега е изнасилвано от Джеферсън. Така се прави демокрация, а не като миете и 6лижeтe гьзоBете на западняците.

45

Демокрацията

преди 2 седмици

В САЩ до 1966г не са имали право да гласуват на избори.

44

до др0гаре плоскозем

преди 2 седмици

"гледате демокрация в действие....а не като в м0сковията."..............Само преди няколко дни Зукърбърг разкри как администрацията на Байдън е налагала масова цензура на социалните мрежи. Припомни ми това типичен белег на демокрацията ли беше?

43

Анонимен

преди 2 седмици

"Това означава, че почти половината от националното богатство на бивша Украйна е Донбас! Допълнотелно ресурсите на Крим, Запорожска и Херсонска област, които се върнаха към Русия, се оценяват на още 821 млрд. долара. Всичко това е почти 63% от залежите на въглища в Украйна, 42% от залежите на метали и 33% от залежите на рядкоземни и други важни суровини включително литий.

42

Анонимен

преди 2 седмици

Медведев уточнява, че западната част на Украйна е в пъти по-бедна на природни изкопаеми на стойност едва от 723 млрд. долара, което не надвишава общо 5% от всички залежи. "Затова загубеното от неонацисткия режим трябва да бъде върнато с всички средства! Животът на обикновените украинци няма значение. Това е целият циничен интерес на зелените трупни мухи от англосаксонския свят".