45

Vol'Jin

преди 2 седмици

Третото изречение ли ? Този , който обезличава другите и ги оставя без лице със сигурност ще срещне човекът без лице и каквато и да му каже е безсмислено!

44

Vol'Jin

преди 2 седмици

Нали знаете поговорката: Докато лъжата е обиколила целия свят вече, истината още си връзва обувките! И когато истината бъде разкрита и си върже обувките САЩ биват напляскани като глезени лигльовци! И сега третото изречение, ама след малко!

43

Vol'Jin

преди 2 седмици

Унищожаването на автентичните културни традиции и автори поддържащи самоуправлението и термина " home rule" и автентичност също да бъдат тормозено и по възможност убивани. Митко Пайнера е пример за такава субкултура подмяна!

42

Vol'Jin

преди 2 седмици

Унищожаването на творчеството, изкуството и артистизма на грамадно ниво и мащаб е един от основните приоритети на проектът Слейпнир - чрез силно засилване на религиозното влияние, толериране и субсидиране на СУ културно явления в изкуството, нормативни уредби, който да оказват тежък натиск именно върху тези сфери при завоюваните васали!

41

Vol'Jin

преди 2 седмици

Според мита за Рагнарок - Съдбата на боговете - Один и Слейпнир биват убити от невидимия вълк единак Фенрир - затова едни хора много внимават за ярки индивидуалности и артисти , който могат да разбъркат перфектното им планче и решили да играят на морски шах по оцеляване с тия хора и home rule дето имат по наследство и приемственост в собствените си държави!

40

Vol'Jin

преди 2 седмици

И от там идва наименованието на свръх секретна правителствена програма на САЩ скрита от цивилното им население и от администрациите на Клинтън, Обама, Байдън .... Проектът Слейпнир! Тя включва Източна Европа, СССР.... Коня който намерили е много по-лошо от Троянския кон на Одисей!

39

Vol'Jin

преди 2 седмици

По време на студената война обаче и администрациите на Никсън, Рейгън и другите двама с маските от "Критична точка" в Ленгли, Вирджиния щаб квартирата на ЦРУ и Пентагона постоянно има срещи как да бъде победен и унищожен СССР и САЩ да бъдат превърнати в световен хегемон. Обаче съветите са твърде силни и на едно от тези съвещания един от анализаторите изготвящи доктрини и стратегии казва на другите: Ще ни трябва друг кон! Тоест с досегашният начин няма да стане! И от там наименованието ....

38

Гошу

преди 2 седмици

То няма нищо чудно, едвам се връзват двата края на някой места и сега раходи още.Как ще пуснеш дете със скъсани дрехи и скъсана раница, нали ще му се подиграват другите?

37

Гошу

преди 2 седмици

Бедна държава и народ, нямам друми. Хората се чудят как една раница да напълнят. С на политиците заплатите и тея милион за избори. ПРОТЕСТ!

36

Анонимен

преди 2 седмици

Онзи ден накупих много от нещата за 30 лв .Раницата и нея за 30 лв и малко дрехи и е готово дето . За сега ще кара с тази раница .

35

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Спортно училище започват винаги на 1 септември

34

до островъ

преди 2 седмици

"""А в Исландия...""" ------- Туй не ти е Исландията, ве, тук съ дивите Балкани!!! ПС. Научи съ кога и къде съ джаркат запитайките, даскале!!!

33

Анонимен

преди 2 седмици

A как е в Норвегия, а как е в Норвегия?

32

острова

преди 2 седмици

А в Исландия училищата са безплатни,целодневни,раници няма защото всички пособия са в класната стая.Ако ученика е от отдалечен район,има хотелска част.Всеки си избира какво желае да учи.Хигиената на стаите е от учениците-те почистват.Така в сграда с 600ученика има само един прислужник.Училището е задължително и абсолютно безплатно.Учебния процес е на английски.Думички преписване и подсказване-са неразбрани.Кога ще ги настигнем-не знам.Според мен,никога.

31

Кръчматъ

преди 2 седмици

5 тетрадки, 3 моливъ, 2 гумички и 1 химикал! Ай, стигъ толкуз!!!

30

До 26

преди 2 седмици

Да да на мен ще купя обувки за 300 лв на детето от битака защото ще му омалеят ,- а аз все едно ще умирам с тия обувки ...вие сте егоисти и децата ви ще станат зависливи и злобни защото ще гледат и милеят винаги за вещите на другите защото те ще са лишени или ограничени с нещата от битака ....

29

Мен

преди 2 седмици

Да си обличам детето от битака ..... боже какви коментари да му смачкам самочувствието първо аз в къщи после и в училище да го довършат..Нали видях едно момиче по обикновено как го изхвърлиха съученици в кофата едвам го извадих... децата ни растат в други времена и ние трябва да приемем това защото не си ли ,,модерен" си отритнат ... повечето деца сега са много жестоки!

28

до 27

преди 2 седмици

Минималната заплата в Германия е 12.41 евро на час. За един ден ги изкарваш тия пари. Какви глупости говориш и защо лъжеш хората?

27

Анонимен

преди 2 седмици

А днес даваха в Германия излизало около 500 евра, демек долу горе същото като пари, ама при нас 3-4 пъти по скъпо защото заплатите 3-4 пъти по малки.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Има битаци, има китайски магазини, има и дрехи на кило. За 100-200 лева го обличаш. От какъв зор ще му купуваш нови скъпи дрехи като след 1 година са му умалели и ги хвърляш.