213

Анонимен

преди 2 седмици

До Денацификатор 203 Какво разбираш под "свободен народ"? Всеки да си развява голия дupнuk, да плющu момченца и да наглее? Да ти таковам "свободата" kupлива! P.S.Koлилe дoлнo, ти, дето триеш - не се занимавай с мен, остави коментарите ми и няма да ти разкатая rнycната фамилийка. Aнaдънму, ач кипek?

212

Анонимен

преди 2 седмици

До бай Гоце Пак ли разпространявате лъжи наедро. Нещо достойнство, тъй-онуй?

211

Анонимен

преди 2 седмици

Терористична държава, това е Русия.Цял свят го вижда.

210

бай Гоце

преди 2 седмици

да де, ама от запада са казали на нарко-нацисткия клоун-резидент, че ако ги иска теа неща, ще трябва да обяви война на РФ, и че не отговарят за последствията. Обаче смъркачът напира ли, напира!

209

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 208 Пише глупости неотговарящи на реалността и сам си ги "харесва". Смятай.

208

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 206 Пише руски опорки и после сам си ги "харесва". Резил.

207

Анонимен

преди 2 седмици

Toва не авиобомба. Авиобомбата щеше да срине блока или поне половината блок, а ВСИЧКИ прозорци НА ЦЕЛИЯ щяха да изхвърчат с дограмите на поне 30 метра. Това се получава, когато ФУГАСНА АВИОБОМБА се взриви и ударната вълна тръгва през всяка пролука А в Харьков половината прозорци на блока са здрави, срутване стана след пожара. На паркинга горят няколко автомобила. Сто процентово попадение на ПВО ракета. А пораженията на пострадалите са като от осколки на ПВО ракета-окъснати крайници, без обгаряне

206

Анонимен

преди 2 седмици

До До 186 А, значи укаинската армия си воюва. Добре, това го изяснихме. Я сега изброй ВСИЧКИ оръжия, които Украйна е получила от Запада като бройки и да сравним с тези , които са на фронта, да видим колко процента са такива.

205

Анонимен

преди 2 седмици

Зельо,Зельо, слагай радари и ЗРК по покривите на училища и хотели и в дворовете на детски градини и после реви че са ги бомбили. Представям се какъв рев ще се нададе ако ви запукат с касетъчни бомби като тея дето пускате в Белгород. Ама като ви го наденат голям рев пада. Така е. Просите си го. Ще си го получавате. А Ф -ките как са? лъскате ли ги по полските латища? Че в небето падат.

204

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 204 - Ами, такива викат "Да живей!" от дивана и чакат друг да го свърши. Те и зелените последователи същите.

203

Анонимен

преди 2 седмици

До ДенацификаторТи ли ще я де нацифицираш?

202

Денацификатор

преди 2 седмици

Докато не бъде денацифицирана, Русия няма да има място при свободните народи и ще си остане един перверзен концлагер.

201

Наблюдател

преди 2 седмици

Обикновен фашизъм.

200

ХХХ

преди 2 седмици

Само Зеленски има файда от подобни удари по блокове и детски площадки , болници и старчески домове ! Така от "искам" става "изисквам" военна помощ....и вместо за отбрана хукнал да превзема Курск ....не го е** за Украйна и народат ....въобще .....е** го само войната да продължава и да се разширява както той направи !

199

Анонимен

преди 2 седмици

Пиши все копейките бря ,а за уйрайнската гривна но не пишете)

198

До 198

преди 2 седмици

Това което се слечваше в град Донецк 2014-2022 ( Украйна обстрелва цивилни) изобщо не се отразява в Западните медии..не съществува!

197

Руснака

преди 2 седмици

Ауу и върху детска площадка. Това, че от 2013 та до 2022ра постоянно падаха бомби върху детски площадки и училища и жилищни блокове беше нещо нормално нали?

196

Анонимен

преди 2 седмици

Зеленски е наредил да гръмнат блока,той редовно убива украинци и писне обвинява Русия ,вероятно е прекалил с дрогата ,гад,фашиска

195

Тая война е толко

преди 2 седмици

Безсмислена! Разбирам някой в началото на Запад да си е вярвал че ще победи със санкции..но бързо си видя че това е невъзможно в наши дни заради Китай и Индия.Някой сепиозно ли си мисли на Запад,че Украйна ще победи на военно Русия??????През ВСВ Вермахта е тръгнал с 4 милиона армия , 6000 самолета, 4000 танка през Операция Барбароса и даже са превзели 1,600,000 км2 и ПАК СА ЗАГУБИЛИ!!

194

Двойни стандарти

преди 2 седмици

А за вчерашният обстрел на Беогород от Украйна с касетачни боеприпаси, нито дума?!