236

Лицемери

преди 2 седмици

Рамадан Аталай агент още от 1982г

235

Лицемери

преди 2 седмици

Рамадан Аталай -агент Вергил от ДС и то агент още от 1882г. -преди гнусния Възродителен процес на челни линии за демокрация. Артисти и търтей още от комунистическо.колко ли човешки съдби е унищожил с докладите си, а те са задължителни. Искаш не искаш на седмица трябва да донасящ поне един "приятел" за вицовете дето е разправял по другарските сбирки...

234

Анонимен

преди 2 седмици

Същото бе и с Тошо Живков. Взеха му резиденциите които бяха държавна собственост и си ги раздадоха. как кой седисету, бе!

233

Номера не инава вече

преди 2 седмици

Когато Пеевски унишожоваше Булгартабак -основния поминък на гласоподавателите на ДПС , нямаше и дин глас на възмущение, а като гонят квартиранта от сарая на края на договора му всички защитници на демокрацията са на линия.

232

Има си закони нашия

преди 2 седмици

Имат договор за наем до Септември, срока за разглеждане на жалбата е 30 дена , аре чистито след това нямат нито договор нито опис на вещи и пари предаден на органите. Законово нямат никакво право вече да нарушават обществения ред. какви демократични права май бъркат демокрацията със Септември 1944г. и иземането на собственост на гражданите. Документите и законите не могат да използват тръгнали на политика да си играят. Тия стойки минават само пред бабите от безлюдните села в Родопите,,,

231

Форекс

преди 2 седмици

Въй горкичките какви напъни да се направят на жертви и скромни редови ДПС ри. Едните агенти другите ДДС милионери, поръчки далаверки. Илханчо лансиран на първа линия като най-бедния член , защитник на правата и свободите на фамилията на Сава. А документално всичко им е миш маш , дори алоджиите са по добре с прането на пари от Доган. Имат салон за красота в село с 300 човека дето прави оборот по 30 хиляди евро на седмица примерно, а на Дога онова под наем , тов на некоя мутра на името ,договори .

230

Анонимен

преди 2 седмици

Хе, хората спят там ,а на пеевски привържениците къде са няма ни един ,Пеевски има ,10 депутата с тях партия че прави ,смях в залата

229

ПРАВОВА ДЪРЖАВА?

преди 2 седмици

От мюслимани???Е БА ТИ ЦИРКА?

228

ПРАВОВА ДЪРЖАВА?

преди 2 седмици

От мюдлиюани???Е БА ТИ ЦИРКА?

227

ОТПРЕД СА ДЪРТИ

преди 2 седмици

КРАДЦИ И МИЛИОНЕРИ ОТ ДПС ( Движение за Пари и Сараи )

226

ПроСоТо

преди 2 седмици

...па и никога не чух :-"Да споменем АХМЕД ЕМИН!"..А "сарая" е СЪЩИЯ !

225

ПроСоТо

преди 2 седмици

според мен "някой" или "някои" са задействали грозен план за тотален срив на държавата..Това са някои,които нямат интерес да има ред и правосъдие ,защото и с двата крака са в панделата....А насъсканите българи от "турския етнос" като добитъкповеден към кланицата се блъскат кой да е на първия ред.."Спящата клетка" се задейства !...Българи,БДЕТЕ !!!

224

22

преди 2 седмици

Зашото никой не оцени какво може да доведе регистрирането на етни4еска партия и разрешаване на дейността й на територията на България. Крайно време е да бъде забранена!

223

чета че

преди 2 седмици

Кючук е разследван от европейската прокуратура за далавери с европари. А четох че в сарая има на склад доста пари и злато

222

Алибега

преди 2 седмици

Всички "симпатизанти" и доганистчета са там с цел лично материално благосъстояние и нищо повече!Липса на всякакви морални граници,и комплекси за величие над заблудените избиратели.Нито са способни,нито са работливи,нито са професионално компетентни-просто са професионални илюзионисти-продавачи на илюзия!

221

Анонимен

преди 2 седмици

Пропагандата на медийте, точно 3 палатки има с 5 човека. Но от заглавие и снимки си мислиш че са хиляди. Защо медията ви кара така да си мислите? Замислете се и бъдещето на БГ е много черно.

220

СИГУРНО ИМ

преди 2 седмици

Е БИЛО МНОГО БАХЪР

219

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 седмици

....НО , КОМЕНТ!!!!!

218

Исо Хазара

преди 2 седмици

Кючук играе ЕВРО-кючек с Чифутчук!

217

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 седмици

Този имот е абсолютна частна собственост на Папазов --- И ИЗОБЩО НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА ДОГАН ИЛИ НА ДПС....ЧИБА ОТ ТАМ , ЧЕРВЕНИ РУСКИ "ДЕРИБЕЙЧЕТА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!