123

Украйна

преди 2 седмици

Не съществува като държава. Комунистическа Украйна бе 52 милиона 1989 и една от най-големите икономики в Европа с втората армия след РСФСР, ядрена сила с над хиляда балистични ракети. Днес няма и 20 милиона, разрушена енергетика и промишленост и пред капитулация в близките една-две години.

122

Нагъзакис

преди 2 седмици

До Българин --- Може мечката да ми скачка предника със задните си части. Ще стане един месец от неспециалната украинска операция и от втория ден започнахте да тласкате укрите, докато ви изтласкаха и изтрепаха всьо двукрако, а другите се предадоха. Голема армия има. Да идват Космисечките овенни русиянски сили, че дано нещо се промени.

121

Анонимен

преди 2 седмици

***

120

Реалист

преди 2 седмици

До Българин: Ти си всъщност idi ot, добре че Русия не се управлява от такива като тебе..

119

Анонимен

преди 2 седмици

НЕСЪМНЕНО НАХЛУВАНЕТО НА УКРИТЕ В КУРСКА ОБЛАСТ Е ЗАКОННО, НО ОЧЕВИДНО Е АРХИГЛУПАВО, КАКТО ЩЕ ПОКАЖЕ И КРАЯТ МУ!!!...

118

Анонимен

преди 2 седмици

Законно е това, което прави победителя. САЩ все още смятат, че те винаги да победители и всичките им агресии са законни. Смешно е точно САЩ да се позовават на международното право, което те редовно нарушават.

117

Христо Христов

преди 2 седмици

Само тази сутрин украинските сайтове три пъти са опреснили информацията за напредъка на Русия под Покровск.

116

Българин

преди 2 седмици

Русия ще отговори подобаващо и задоволително на всички след Украйна идва вашия ред треперете има защо мечка щева гази

115

Анонимен

преди 2 седмици

Заявление на МИД на РФ: Русия не се отказва от Трибунала над киевския режим.

114

Българин

преди 2 седмици

Русия на всички ще отговори подобаващо и задоволително с лихвите след Украйна идва и вашия ред

113

Анонимен

преди 2 седмици

Задача за изкуствения интелект: ако 2.5г. война, 600хил. загинали и 200млрд. долара са нужни на Украйна да завземе 500кв.м. от Русия, която е над 17млн. кв.м.....колко години, жертви и ресурси са необходими на Украйна да превземе цяла Русия ???

112

Столтенберг

преди 2 седмици

Е закона, правото и ваш Господ Бог!

111

Василев

преди 2 седмици

Защо се стигна до тази братоубийствена война? Загиват обикновени хора,които нямат нищо общо с причините за възникването на конфликта.С подклаждането на организации използващи нацистки символи. С измислената "оранжева революция",с извършения държавен преврат,масовото избиване на рускоговорящи.И това с подкреоара на западните сили и най- вече на САЩ.Украинците са хвърлени в месомелачката .Интересите са съвсем други.Жалко и за нас.

110

Анонимен

преди 2 седмици

Столтенберг: Одобряваме нахлуването на укро-бандерата в Курска област.

109

ДОЛНЮ

преди 2 седмици

КАКВО ОЧАКВАТЕ ЕВРЕЙН ОПРАВДАВА ЕВРЕЙН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НОРМАЛНО....АКО ГО ПИТАТЕ ЗА ГЕНОЦИДА ИЗВЪРШВАН ОТ ИЗРАЕЛ В ПАЛЕСТИНА ЩЕ КАЖЕ ЧЕ СЪЩО Е ЗАСОНЕН И ОПРАВДАН....ДИМ ДА ГИ НЯМА ПРЕЗ КОМИНА...

108

Анонимен

преди 2 седмици

По логиката на Столтенберг какво общо има на САЩ с близкият изток? Ако става дума за буферна зона от близкия изток до САЩ радтоението е доста даже има океан между двата континента)) или искате да спасявате Израел за бъдещето ви планове?

107

Малък Праз

преди 2 седмици

Украйна няма да задържи тези територии. Това е яно и на запад. През това време се открива пътят към Славянск и Краматорск и пълното освобождение на донецка област в административните и граници. Солтенберг е обикновен чиновник, в НАТО решаващият глас има президентът на САЩ. И там е разковничето. Дори Солтенберг се ослушва накъде ще духне вятърът. Не, че Тръмп ще извади САЩ от НАТО, но ще принуди натовците да си плащат в пъти повече от сега.

106

да

преди 2 седмици

путин си върти синджирчето....върна си руските републики, сега тия нещастници в чувала в курск ще ги изпотрепе, ще забумка пак киев...пък тия амсалаци нека си дрънкат!

105

Анонимен

преди 2 седмици

До копейката - копейка, свърши едно полезно нещо поне в живота си и почни да си пъхаш дилдото докато се молиш с всички сили на Путин икона да не закача България. Мерси!

104

Анонимен

преди 2 седмици

Война в Украйна щеше да има при всички положения, да не мислите, че НАТО 10г. въоръжава и подготвя най многочислената армия в европа ей така за лудо, ако Русия не ги беше изпреварила укрите след като ги подготвят и въоражат веднага щяха да нахлуят в Крим, който беше анексиран най демократично с референдум.