68

Анонимен

преди 2 седмици

Евроатлантик: "Че то в Европа никой вече не ползва руски газ и нефт!!" ________ ::::::::::::::_________:::::::::: Да, баш така е. В Европа вече се топлят със стари вестници и карат колите си на водни изпарения. Ама че гламав народ се рее из форумите...

67

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя турски поток трябваше да е български,ама политиците ни са марионетки на сащ и нато.

66

Анонимен

преди 2 седмици

Проклети укри!

65

Анонимен

преди 2 седмици

България транзитира руски газ за руските проксита Сърбия и Унгария. Построиха тръбопровода с наши 3,5 МИЛИАРДА.Лойко Борисович го построи подарък за Путин,кръвожадния убиец...

64

Кръчматъ

преди 2 седмици

"""""Киев е готов да транспортира газ от Централна Азия или Азербайджан"""""" -------- Туй как шъ стане "Географически"??? Освен..., ако Олигарсите в Киев и Москва са се договорили да продължът да продават Руски газ в Европа под "етикета" Азербейджански, с мълчаливото съгласие на Брюкселските чиновници, разбира се!!! -))))

63

копейката

преди 2 седмици

Подоляка, всичко отдавна ще е приключило за хохлите далеч преди 1.1.2025, нито ще ви трябва газ, нито горива, а ***,пардон, арабско-африканските помешчици, ни вода, ни ток, ни газ, ни гориво ще им требват, няма да ги има просто. ще бъде зима ....

62

МНОГО ДОБРЕ

преди 2 седмици

Най-после !

61

July

преди 2 седмици

Те и без това крадат половината. По-добре е за Русия да минава през Азърбайджан или Турция.

60

Анонимен

преди 2 седмици

За Русия, не е от особено значение, но от това ще пострадат украински олигарси и европейски държави, а на Зеленски какво му пука, на евреите и турците им е по-изгодно потоци от юг, не от север, тях обслужват с подобна политика и донякъде англичаните!

59

Анонимен

преди 2 седмици

Пълни rлупости, договорът е до края на 2029-та. Aниcийо, колко пъти да ти казвам да не вярваш на хохите! Пак се изложихте, пак за смях! Ми, така ще е, щом дипломите ви са от царевични пръчици "Зайо Байо"!

58

Анонимен

преди 2 седмици

Пак пapтенка от слугинажа на посолствоТО - малко след 18:00 Reuters (не ТАСС, не РИА) пуснаха новина, че Педеляк пак е излъгал. Нормално за хохлопитек. Цитирам заглавието: "Ukraine will honour contracts for oil transit to Europe, official says". По нататък четем: "...but he later said Ukraine supported EU efforts to diversify its oil supply and would not break contracts running to 2029." Опять потужна зрада, опять нacpaлi в шароварах... Хахахахаахаха!!!

57

Историка

преди 2 седмици

Русия ще загуби войната. Казах ви го още 2022 и сега пак го потвърждавам.Украйна е по-силна. Вече владее бивши руски територии завинаги.

56

Анонимен

преди 2 седмици

А бре защо трябва непрекъснато да обедняваме заради тея укри?!С кво сме им длъжни всички в Европа?!Тази зима ще е малко по-студеничка според прогнозите.

55

Евроатлантик

преди 2 седмици

Че то в Европа никой вече не ползва руски газ и нефт!!

54

9

преди 2 седмици

Какво значи рускиА???!! Момчета и момичета срам и позор сте. Неудобно ми е, че това представлява интелигенцията. И после, сайтът защо се стискате да плащате на редактори преди да публикувате статия?! Къде са добрите практики? Или разчитате, че аудиторията ви са ниско образовани бързи консуматори. Всичко е доста жалко!

53

Анонимен

преди 2 седмици

Като не дава пари европата и оръжие, няма да има руски газ! Майстор на изнудването! Идва зима... Не се знае колко ще е топла или пък студена. Европейците сега се надяват Путин да ги приключи по-бързичко, че да се отърват от Зеленски и компания! Нямаше край мрънкането, а резултата е Зеленски и Ко милионери. Сега и плаши... Накрая да не го гръмнат самите му господари?

52

Анонимен

преди 2 седмици

Рекетьори от класа! Да предположим ли какво ще последва...я някой транш, още оръжия, още падане на ограничения. Но няма от какво да се тревожим, другарката Урсула се е погрижила Слънцето да свети 24ч. в денонощието, вятърът да духа нон стоп, колкото силно и в каквато посока пожелаем. Освен това китайците казали баста, повече солари и батерии нема да правим...да ги правят европейците!

51

Анонимен

преди 2 седмици

До Сандо Сандьо, това го слушах и за края на 22 и за края на 23 година. Както вървят нещата 2025 ще е последната година на имперския проект Русия.

50

Анонимен

преди 2 седмици

Кеф, Урсула ще дзинзирика през зимата.

49

Анонимен

преди 2 седмици

Трябваше да го спре още на 24.02.22