92

Анонимен

преди 2 седмици

Защо от лгбт движението откраднаха дъгата от децата? Замислете се!! А защо ППДБ подкрепят лгбт? Замислете се!!!

91

Анонимен

преди 2 седмици

Членувам в ППДБЛГБТ. Ние всички си поделяме един мозък. Кой взел по-голямо парче кой по-малко. Затова когато Мария Гаргамел бълва клишетата си в ефир, Кирчо заеква. Мозъкът е претоварен и дава накъсо. Най-добре е Мравояда Ицето. Не говори много, а само усвоява грантове.

90

Нов енергиен план

преди 2 седмици

В главата на Кирчо духа вятър, който може да захрани половин България. Само трябва да насложим перки на подходящи места около ушите му и да уловим тази природна стихия.

89

Платих за магия

преди 2 седмици

Платих на магьосница да направи черна магия на Кирчо да спре да пътува и да нагъва салами по шведски маси на държавни разноски. Женицата, след като се напъна и почервеня цялата, поклати глава с думите: МИКИ МАУС МАГИЯ НЕ ГО ЛОВИ.

88

Анонимен

преди 2 седмици

Айде всички сглобкаджии под ръчички и да ходите в Украйна, да папнете Кинжал, ФАБ, Циркон и там каквото дадат от Москва. Нали сте много ербап и големи биткаджии и евроатланти. Времето дойде да застанете с делата си зад думите си.

87

Излекувай се с ФАБ

преди 2 седмици

Евроатлантик съм. Записах се доброволец да ходя да почивам на Слънчака като бежанец от Украйна, но ВСУ ме прибраха от клуба барабар с диджея и охраната и ни пратиха на фронта в Авдеевка. Там за пръв път опитах от лекарството ФАБ. От цялата рота оцелях само аз. Но, казвам ви с ръка на сърцето, това лекарство е уникално. Наистина помага! Лекува! Пристрастяващо е! Слава на Русия!!

86

Анонимен

преди 2 седмици

това нещо на снимката, много гел си е сложило на косата за да компенсира липста на гръбнак.

85

Умеят да се навеждат

преди 2 седмици

В ППДБлгбт всички са професионални навеждачи. Но нещото наречено НАВЕДЕНков е печелило всички конкурси по навеждане. Професионален навеждач. Най-обича да се навежда на посолства и западни партньори, но когато се налага се навежда и на мутрите у нас.

84

Изтатрузен либераст

преди 2 седмици

Татрузиха ни, и Боко и Доган и Кир и Кокор и Христо и Делян и Денков и Гаргамел и Урсула и Борел и Бидоня и джуджето Зе. И докато не приложим втория закон на Нютон, ще продължават да ни татрузят.

83

И Кирчо така

преди 2 седмици

Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. БЕШЕ СЕ НА-С-РАЛ! Та и Кирчо скоро ще е така.

82

Видях Кинжал

преди 2 седмици

Видях Кинжал. Раздираше добруджанското небе. Беше се насочил към Софето където нежно щеше да се приземи право в скута на Кирчо, Кокорчо, Тагаренко и Ицето Иванов, които седят в скута на Пеевски и Боко, които пък са седнали в скута на Доган.

81

Анонимен

преди 2 седмици

От Козяк с по една ръка са бръкнали в задните отверстия на двете дебели момчета прасчо и пожарогасяча. А те на свой ред са бръкнали с по две ръце в задните отверстия на Кричо и Кокрочо. Това обяснява кривата усмивка на единия и ококорената физиономия на другия. И накрая, Кричо и Кокрочо са бръкнали с четири ръце в злощастния отвор на едно безгръбначно, амебоподобно, силно наведено създание на име НАВЕДЕНков. Движат ръцете му и го карат да кима когато е нужно. Това сламено чу-че-ло е образа на България пред света.

80

НЕкадемик

преди 2 седмици

НЕкадемик Дрянков на каква позиция се намира в момента? То знае ли? А ние знаем ли? Чии интереси провежда този проводник мисля,че е ясно на всички мислещ хора. Скъп уран, скъп газ, реактори на безценица за Украйня, оръжия подаяния за Украйна, договори за милиарди за Американски оръжия на хартия, затвяряне на ТЕЦовете, затваряне и на проекта Белене. А във външната политика провал след провал! Това са резултатите от свръх здравословната политика на на това недоразумение.

79

Потресен

преди 2 седмици

Потресен съм от ниското ниво в Българската политика. Първо пробиотика Кирчо дето две изречения не може да върже, после Гълъб ли беше врабче ли беше някакво дето кквото му казаха това подписа и направи. И накрая инсталираха на ротационен принцип някаква с мозък на амеба и това безгръбначно Наведенков, което буквално му се виждат конците как ги дърпат. А за капак на манджата плазмодия Тагаренко. Тая държава запАда пред очите ни.

78

Е,па

преди 2 седмици

Убавец си е Киро.Вижте снимката.

77

ДАНО

преди 2 седмици

ВЪН ПП ДБ ОТ БЪЛГАРИЯ

76

Анонимен

преди 2 седмици

До 50 а те пп не крадят ,а 12 милиарда от бюджета на държавата кой ги открадна 2023 г преди ротацията ми 2 милиарда от фонд енергетика на пак пп ги откраднаха ,смениха конституцията и взеха правата на президента ,Киро уни човек на пътя и асфалтираха веднага асфалта да покрият следите ,това са ПП мошениците

75

Анонимен

преди 2 седмици

Мравояда за пореден път трябва да услужи на Баце. Зер, бил му е министър, прекараха го 2 пъти с 200, пък и в скута на Шиши пи мазни турски кафета. Няма по-голям провокатор от Христо Иванов в дясното-центристкото пространство. Гледам мравоядчетата се правят на важни. Щели да развалят коалицията. А, дано! Без тях Промяната и ДСБ ще си вдигнат резултата.

74

Анонимен

преди 2 седмици

Най добре ще е изборите да са в два тура. Първите 6 партии от първия тур да се явяват на втори тур. А не Герб да прибират гласовете на отпадналите. Да видим дали ще гласуват за ГЕРБ всички.

73

Анонимен

преди 2 седмици

С мижавия процент участие, и поотделно ще влязат