10

ааа

преди 2 седмици

от 20 години когато беше привтазирана СОФИЙСКА ВОДА нищо не се прави освне едни приватизатори да визмат рента ....2002ра -2003та беше при МАФИЯНСКИ БЕШЕ продадена Соффийска вода ...досега нищо не се прави а мрежата остаря и се скапа тотално ! с Топлифакция същата работа ! къде е българските политици и защо допускат такива безобразия години наред ?!?!!?!?!?!?

9

бг смешки 2

преди 2 седмици

това от години .... 50-60 % ....какво правят българските правителства по въпроса - НИЩО ! само крадене ....няма как да стане така !

8

баба мара

преди 2 седмици

сега се сетихте за водата не се ли усещате че не ставате подаите си оставките и семахаите вредни сте ще ни докарате до безводие

7

Анонимен

преди 2 седмици

Ми, като пренасяте вода за пиене от реката Дунав по цяла Северна Българи, която не става за пиене, но става за правене на Пари... А защо по времето на Соца забранихте хората да имат Герани и да използуват местна вода? Защо заб ранихте на Общините и на Селата да имат своя собствена вода..., така както е било от хиляди години? Понеже се поучихте от Бай Тошо - "Правете битови проблеми на хората, за да не ви правят те политически проблеми!"

6

Хари

преди 2 седмици

Главчев,това е само хлад на устата, нищо не се променя с приказки, кражбите в България са чиста печалба!50%е недопустимо,но 49% е идеално,нали!Искат и такса, водомер,електромер и скоро дебито мер за въздуха!Смешници на квадрат!

5

Пешо

преди 2 седмици

Е след 20 години водни цикли по европроекти Боко не спра ли течовете. Верно че ни искаше по 30% комисион и не гледаше много много какво правим, ама пак нещо изградихме. Е и апартаменти накупихме де. Аз за това го уважавам Боци- за него милиони, ама и за нас некоя хилядарка оставяше.

4

аха

преди 2 седмици

Сетила се Мара да се побара. Три десетилетия кражби и скубане на потребителите, никакви инвестиции. За водоснабдяването имам предвид. Организацията на изборите слабо ме вълнува, там нещата отиват към друг способ за смяна на властимащите. И това ще стане, рано или късно.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Е и като звънят какво ще промени това!?!

2

Анонимен

преди 2 седмици

И като подадем сигнали, ще има ли отговор и реакции? Ние сигнали за нередности подаваме, но пеокурорите ги крият, дори не е МВР. Просто прокурорите нареждат на разследващите полицаи какво да"установят" на място!

1

Анонимен

преди 2 седмици

Направо си е лъжа!