165

щази

преди 2 седмици

Вероятно иска да си вземе масата, на която е ударил толкова много кючеци надупен към Доган. *** олигобабаита, сега ще се налага да джвака нечий друг шнур.

164

Леле, леле, ... лале

преди 2 седмици

Какъв *** излезе. Сукалче, от мъжко животно сукал.

163

Ганди

преди 2 седмици

Къде го Доган мишока? Аааа, скрил се е в някоя дупка и църка ли църка...а Бареков да говори на английски ,щото на българскине не му се разбира...

162

Карачанаков

преди 2 седмици

Ти да видиш и Барека ли ве,на мене обаче ми е жал за Ичо водолаза къде сега ще се плацика като го няма Доганя

161

до 152

преди 2 седмици

До Смехкрадат защото " народа " го позволява !

160

Не партиен член

преди 2 седмици

Както се и движи мълвата ще се стигне до някой да изчезне в не битието. И най вероятно ще е някой който е последвал Пеевски за назедание към предатели от тяхната вяра.

159

Анонимен

преди 2 седмици

Ами те може да твърдят, че са изчезнали 100 милиарда от сараите.Като им гледам бедния речник и обидите към журналисти - може да кажат, че са изчезнали 200 кг.злато.Снощи Аталай каза на Цвети Борисова да прибере Доган у тях. Жената го пита Сега къде ще живее Доган, онзи се репчи, вика вземи го у вас.След това пиара на Доган - Хабил Хабилов каза: "МИРИШЕШ НА ДЖИБРИ". Толкова нагли и арогантни хора! Те жените ги имат само за разплод.Никакво уважение. Но какво да се очаква от хора с купени дипломни?

158

Дудука

преди 2 седмици

Е огладнял...иска депютатин да става...Я надуй дедо кавала...Дай власт на ***..

157

Анонимен

преди 2 седмици

Поне се видя, че Доганчо е поредния на хранилка, но е хидроинженер...хахахахаха :)))

156

НЕУТРАЛЕН

преди 2 седмици

ВЪПРОС: Какво общо има Бареков с ДПС и лично с Доган??? Второ, защо се събира тая тълпа? Кой и с какво заплашва Доган? Настанил се е в чужд имот - да се маха и готово, проблем няма да има. Дори да има договор ЗА ПОЛЗВАНЕ(какъвто НЯМА!), хазяинът може да го прекрати. По-бавно, с някакви нуестойки, но може. Какво изобщо има да се коментира? Мен дали ще ме чишкат така в чужд имот?

155

Нема съ вавате

преди 2 седмици

с почетният, че ся ше извърти някой есеистично полиморфичен резонанс на биполярната обратна функция на квази субмолекулярното състояние на подорбиталните електронно невронни нива управляваща континиума в главният мозък на домашната мишка. И кво ше праим след това акълът не ми го побира.

154

ППДБ ПОДЛЕЦИ

преди 2 седмици

ГЛЕДАМ НЕЩО ПЕПЕДЕБЕЙСКИТЕ *** ЯКО ПОДКРЕПЯТ ПЕВСКИ В СПОРА. ЗА ПАРИ ЛИ ЗА МНОГО ЛИ?

153

Анонимен

преди 2 седмици

Къде е Копейкин, най-големия български патриот, да се изтъпани и той там, или шмърка кока :))) Болен Сидеров и той нещо липсва, големи патриочари всичките клоуни на хранилка :)))

152

Кире

преди 2 седмици

Не разбирам как от семейна свада се опитват някои да намравят национален проблем. Да си разделят парцалките и имотите и кой от къде е. Който плаща той поръчва музиката. А феновете на Али Реза Доханя да му събират по 1-2 милиона месечно да му плащат за пристанището и сараите. Очевидно Шиши иска уважение срещу инвестициите си.

151

Анонимен

преди 2 седмици

Бареков будния журналист е на всяка манджа миродия. Какво направи с протеста на Буджака? Оправи Буджака и тръгна да оправя Сараите.

150

Журналист

преди 2 седмици

Всичките безработни търци и зключени депутати са се събрали пред сараите му. Които пък се оказало, че не са негови. На Медито им, демек. Той си е плащал наемите с пари от субсидиите на партията им. ДЗа това за толкова много депутати в поредното им НС няма пари за заплати. Така е в етническа партия като тяхната.

149

Анонимен

преди 2 седмици

Панаириииии, панаириииии..... Тези мислят, че сме паднали от Луната, бре! Какъв архив е изчезнал? Нали ако е нещо важно ще е заключено в сейфовете? В Сараите има сейфове за оръжие, сейфове за пари и за злато, сребро, диаманти. Нали не мислите, че някой ще остави документи без да ги заключи? Подиграват ли се с нас, бре? Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха

148

Смех

преди 2 седмици

Да са избият, какво ни интересува това нас? Не спряха да крадът , вече колко години... !!!

147

Хотел

преди 2 седмици

Прави ли ви впечатление,че пред Сараите почти няма жени, само брадати мъже. Каква е тази уж европейска партия ,която защитава правата и свободите ,като почти няма жени между тях. Правете си сметката какво движение е това .

146

Анонимен

преди 2 седмици

До 147 ТЕЗИ въпроси отдавна трябваше да се кажат в прокуратурата а и онези покрай него нищоправещи дерибеи да се видят районите на тези как са работили за своите гласоподаватели НИЩО ТЕЗИ САМО СА ПРИБИРАЛИ И СЕГА СЕ СТРАХУВАТ ДА НЕ ЗАГУБЯТ МИЛИОНИТЕ СИ ОТ НИЩОПРАВЕНЕ