88

Анонимен

преди 2 седмици

Германците напускат Германия,щото се страхуват за живота на дъщеричките си.Пришълците не работят,но нападат жени и момичченца.Това било с цел подобряване на генофонда...Меркел ги покани,тя да им плаща да подобряват генофонда там,обаче кой е отговорн за трите момиченца,заклани от 17 годишен пришълец в Германия???

87

ЗА БЕЗ ПАРИ

преди 2 седмици

Не искат източно европейци и толкоз ! Явно се търсят некадърни и неспособни хора !!! Това съм го видял и в разните западни фирми тук . Ако си способен и компетентен като германец автоматично ставаш нежелан и неатрактивен . Същото както и при хотелиерите ни . . . . ЗНАЧИ ВАЖНОТО Е ДА НЕ ИСКАШ ЗАПЛАЩАНЕ ЗА ТРУДА СИ ! ТАКА ГО РАЗБИРАТ БИЗНЕСИТЕ !

86

Анонимен

преди 2 седмици

От Източна Европа могат да вземат всякакъв вид работна ръка, а ако отворят границите си за руски кадри, тогава вече ще има конкуренция за всяко работно място. В Източна Европа, в това число и в Русия, трудно ще намериш човек в активна възраст, който да няма минимум средно образование.

85

Криви сметки

преди 2 седмици

Част от мигрантите работят, но водят по няколко съпруги, сестри, майка и доста деца. Всичко това увисва на социалната система като на виме и няма никакво намерение да работи или да възприема европейските порядки. Създават си анклави и започват да настояват в границите на тези анклави да е в сила шериатът.

84

Анонимен

преди 2 седмици

Повечето пришълци не мислят да работят и в прав текст казват, че са дошли да живеят на социал и да разпространяват ислям.

83

Нов Свят

преди 2 седмици

Кой ще бачка в Германия? Заплата плащат чак след 45 дена от започване на работа. Ергенски данък,данъци по 40 %. Вечно намусени и нервни. Хората бачкат в САЩ или Англия. Там взимаш пари или всеки ден или всяка седмица. Паузите нормални,хората усмихнати.Официалният език английски,който сме учили в училище от 5 клас. Концерти на Музикални звезди,футболни и баскетболни срещи и дискотеки и барове като развлечение. Кой ще ходи в Германия,която нарушаваше човешките права на хората в месарниците? Смях!

82

Анонимен

преди 2 седмици

До Фяфъ Не само ИТта у нас взимат повече нето от немци, испанци, гърци и т.н. Същото е с кол центрове, лекари(Да, в частните болници и джипитата са на бая добри пари.), даже заварчици, хора във фабрики за платки и седалки на коли и т.н. Западняците масово изнасят към нас на цена тамошна брутна заплата с идеята, че няма защита от съкращения и уволнения, синдикати, офиси допълнително и т.н. Пестят яко пари. У нас с ниския данък нетото става немското често, даже фирмата, като си удържи печалбата.

81

Обява

преди 2 седмици

България набира безработни германци за работа в България.

80

Анонимен

преди 2 седмици

До Анти-ЕС Те работят яко, но просто работата им не е по заводите. На политиците им трябват гласове от хора уплашени, че друг би ги изгонил. Има и далавера с помощи, хотели и т.н. А основната им работа е хаос. Ако има размирици или даже говорене, то покрай имигрантите се обявява за расизъм, крайно дясно и т.н. и лесно се вкарват противници в затвора или се забраняват партии. А при бунтове УРА! Най-накрая идва повод за диктатура, която да "вкара ред". Това е програмата на политиците и Сорос.

79

Анти-ЕС

преди 2 седмици

Работиха гастарбайтерите от Югославия и Турция, но не и днешните от Афганистан, Пакистан, Сирия и Близкия Изток на Меркел и Сорос

78

Фяфъ

преди 2 седмици

Големи хвалби за айтитъта в БГ голямо нещо. Значи в скоро време хората в България ще ядат и пият това което българските айтита произвеждат.

77

Анонимен

преди 2 седмици

Да си вкарат оригинални роми от Индия.

76

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 62 Никой не разчита на тези съмнителни индивиди да работят. Просто внасят избиратели, щото местните станаха "крайно десни", т.е. не си харесват политиците и не искат да глауват за тях. Мигрантите са за натиск местните да опъват, щото има един Хасан, дето евентуално би работил за половината пари. Важното е да се вярва, че ще работи. А и далаверата с НПО, програми, помощи е огромна и яко точат. В САЩ бяха изкарали една как получава 20000 на месец. Познай дали не връща към политици 90%.

75

Анонимен

преди 2 седмици

Оня художник с мустачките как намери работници за конслагерите ? С сега не намирали . Художника с мустачките поне не им съдираше кожите с огромни наеми на конслагеристите . Евроатлантиците са по жестоки и от художника с мустачките .

74

Анонимен

преди 2 седмици

До Бон Бон Луди няма. Там заплатите са по социалистически равно ниски, данъците те оставят без пари. При техните цени и доходи половин София живее по-богато от средния германец, а по-квалифицираните ни хора взимат ПОВЕЧЕ НЕТО от немците. Отдавна в ИТ всички се върнаха тук и няма желаещи да ходят там. Всъщност цял ЕС с тия соц политики и данъци, зелени сделки и акцизи на ток и т.н. вече не е привлекателен. Тук ти дават 5000 нето за среден човек. *** в Испания да ги вземеш с под 20г опит.

73

Бубчо

преди 2 седмици

Значи Германия почва да си почива, а БГ какво ще прави през това време.

72

Анонимен

преди 2 седмици

Какви крайно десни ги гонят пак? Истината е проста- внесоха много имигранти, които или са на помощи, или работят без пари и от там бутат заплатите. Покрай цялото фиаско и данъците са им огромни и лекар след облагане взима почти като общак. Няма и достатъчно жилища и наемите са им в небесата, често близо до цяла средна заплата. На по-младите, които не са вързани да стоят заради семейство и т.н., им писна и масово се изнасят към Швейцария и т.н. Даже турчетата родени там се изнесоха към Турция.

71

Ники Въргалото

преди 2 седмици

Като нема кой да работи в Германия, значи Германия ще спре да работи.

70

Анонимен

преди 2 седмици

Германия се превърна във клоаката на Европа

69

Крокодил

преди 2 седмици

Кво станА, нали есъто беше много добре, защо сега тези жалби за помощ?