228

Българин

преди 2 седмици

По стара българска традиция, пак прецакахме турците! И партията им взехме! Скоро и имената ще им сменим...отново...

227

Мафията

преди 2 седмици

До Да допълня...Сигрно съм от мафия или платен, щото 3 дена марширувах в протеста срещу Пеевски, шеф на ДАНС. Против протестите и уличния натиск съм, ама след изказването на Станишев, че малко са били хората против назначаването на Пеевски скочих и си наруших принципите. Дядо му от ДС. Негов колега от ДС го предлага за следовател. Променят дори нормативната уредба, защото няма искуемия стаж!!! На 21 години в борда на пристанище Варна. И т.н, и т.н. ДС го бутат през цялото време нагоре.

226

Анонимен

преди 2 седмици

Обърнали са се към Държавна агенция НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!!!! Е, това ме впечатли, често! Накърнени са правата на Почетния председател ДОКТОР Ахмет Доган!!?? А сигурно и НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ?? А"момчето дето прекали"май още не е започнало? Оказа се Почетния председател ДОКТОР Ахмед Доган се е бил самонастанмил в луксозни имоти, баш като го правят едни м*ргави братя. Не, че в тази история има добри. Била обидена общностна! Коя?

225

Анонимен

преди 2 седмици

Проблемът е, че довчера са били на фирмите му. Които е прехвърлил на Папазов. Имало е някакво уговорка. Но в момента в който изключи Дебелян и решиха, че на момента трябва да го изхвърлят, за да демонстрират сила.

224

Анонимен

преди 2 седмици

Меди Доганов изгуби покровителите си от ДС, уволняват го от работа и трябва да напусне служебното жилище. Ае на село. Долният манипулатор, който държи с години български граждани в страх, че ще им сменят имената и ще ги пратят на екскурзия в Турция, за да печели пари на техен гръб, трябва да напусне.

223

Стига

преди 2 седмици

сте ни занимавали с тези парапитеци.

222

Да допълня...

преди 2 седмици

Пеевски заслужи да е президент . Сега ясно ли е защо мафията не допусна Пеевски да е шеф на ДАНС ? Щеше да им разгони фамилиите.

221

Дебелян ги изкърти

преди 2 седмици

Мед ми капе на сърцето

220

Анонимен

преди 2 седмици

Ще лети дръжки,това алкохолизирано,оскубано дърто врабче..

219

Така е ..

преди 2 седмици

ДПС няма да участва в изборите. Не могат да се регистрират.

218

Я па я..!

преди 2 седмици

Касим Дал , Мехмед Взел и те така.

217

Маугли

преди 2 седмици

Горкият Аамед! Сега,като цялата си рода ще трябва да спи в катуня! Вече има предложения почетния ***,пардон Сокол да гостува в Столипиново! Разберете българи,манганите не изоставят своите! Сокола няма да го оставим и пак ще лети над собствената си Държава

216

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя стана хоумлес!

215

Фитока

преди 2 седмици

Толкова години визионер,свикнал всички да му се кланят като на Божество и придобил навик да си мисли,че каквото каже това ще стане и мислейки,че никой няма да го менти.Имаше 70% от ТЕЦ Варна,сега научаваме,че нямал и никакъв дял?А тия отвън чакат на него за софрата,а той за избори ли да мисли или къде да живее,а тези отвън не се сещат да го настанят в някой от собствените си имоти и да му запазят имиджа,че пак софра да има,но свикнали на него да чакат само изявления,а и той още може да се чуди

214

Алекс

преди 2 седмици

Когато не си собственик и нямаш договор за наем,напускаш.Какви правоохранителни и компетентни органи,та чак дипломатическия корпус ще търсим? Тимур и компания да подадат молба за фургон.

213

Холивудски филм

преди 2 седмици

Новогодишното послание може и да е пред подлеза на НДК.

212

Холивудски филм

преди 2 седмици

Момче показа синовна обич и взе всичко на осиновителя си.

211

Мара общата

преди 2 седмици

А Пеевски ще им вземе партията.Дето е Ментата натам духа вятъра.До следващите избори я камилата,я камиларя.Тези не участват ли чрез друга партия на изборите отиват в историята,ако участват Пеевски отива там,но както са се хванали за името Пеевски ще ги прекара и той ще регистрира листите,а Доган и като клошар може да свърши.Който вярва на сладки приказни и подписва каквото му дадат обикновено това го чака.

210

Анонимен

преди 2 седмици

Дон Доган преди да тръгне от сараите да набере цветя, да ги направи на малки букетчета и да ги продава по спирките като нашите баби за по 2/3 лв или в затвора- друга алтернатива няма!

209

aно

преди 2 седмици

Този свърши парите и като лалугер се изнизва от дупката си за да се намести пак на държавна софра.