23

Анонимен

преди 3 седмици

Мицотакис само да лъже знае

22

Loyko

преди 3 седмици

Гърците винаги искат да се изкарат по зле,отколкото са действително,за разлика от българите които им дай да се изхвърлят и заблеждават себе си.Българите не жбичат истината,защото не е това което е за пред хората и им се иска.Великите.....е,колко да са велики.

21

Зозо

преди 3 седмици

Ако не бяха ППДБ и юмрука до сега да сме ги подминали гърците. 4 години застой.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Когато гърците вземат масово да идват да работят тука тогава ще ги призная за по-бедни. Защо Германия е най-богатата, защото всички ходят да работят там.

19

...

преди 3 седмици

значи 1. цените на стоките в Гърция, особено на хранителните, са в пъти по-евтини отколкото в България! 2. Гърците, па било то даже и земеделски работници, получават в пъти повече пари от колкото българските си колеги! Причината за това е, че в Гърция нямат крадлива и лъжлива партия като дпс и ахмед доган да им краде земеделието! 3. В Гърция се мисли за хората и работниците! Нека някой да даде пример дали това става и в България! Ха дано ама ....

18

Анонимен

преди 3 седмици

Гърците нямат индустрия. Цялата държава зависи от туризма. Такива държави нямат стабилна икономика. В България има много повече индустрия. В момента Гърция и България имат еднакъв жизнен стандарт. Да, гърците получават малко повече, обаче данъците са им по-големи, горивото и наемите по-скъпи. Така че горе-долу се изравняваме. Румънците са по-добре в момента от нас, защото вкараха министри в затвора и смазаха корупцията. У нас ако вкараме крадливи политици в затвора и ние ще дръпнем много напред.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Видях наскоро в бг вестник от 1999г, средна работна заплата на час: В Германия-24$, Гърция-8$, България-0.7$Първите не са мръднали и да не кажа, че са по зле нещата за тях в момента.

16

Зозо

преди 3 седмици

......."Напомням ви, че България е с минимална работна заплата от 477 евро, докато в Гърция тя е 830 евро....... Хахаааааааааа, ама цените какви са в Гърция бре??? БВП на глава в България 15000 долара, в Гърция 20000 долара. Та така другари копейки.

15

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

И кво ме грее мен това, освен че утре някой феодал ще каже, като не ти харесва в заплатата, бягай в Гърция? А аз ще му кажа, като ти харесват заплатите в гърция, наеми си грък :)

14

Спартанец

преди 3 седмици

Българите са крошарите на Европа

13

OLAFF SCHOLLZ DEUTSC

преди 3 седмици

ГЪРЦИЯ Е ПРОПАДНАЛА БАНАНОВА ДЪРЖАВИЦА...ЦЕНИТЕ САА ПО-ВИСОКИ ОТ В ГЕРМАНИЯ. И ПОЧТИ КАТО ВЪВ ФРАНЦИЯ....И ГОНЯТ АБСОЛУТНИЯ ВРЪХ НА ЦЕНИТЕ В ЛЮКСЕМБУРГ !!!...АМА ЗАПЛАТИТЕ НЕ СА КАТО ВЪВ ФРАНЦИЯ...А ЦЕНАТА НА ТОКА И ВОДАТА ЛЕТЯТ ОТ 2 ГОДИНИ--СЪС 300 ПРОЦЕНТА НАГОРЕЕЕЕЕЕ !!.......БЪЛГАРИСТАНН ВЪРВИ ПО-СЪЩИЯ ПЪТ НА ГРЪЦКИТЕ СМЕШНИЦИ...МНОГО СКОРО ТУРЦИЯ ЩЕ ВИ ХАПНЕ И ДВЕТЕ БАНАНОВИ БАНТУСТАНА .

12

българина

преди 3 седмици

само знам , че гърците не се изнасят от гърция като нас

11

Анонимен

преди 3 седмици

До Ада на чебурашките - относно въпроса "Кой ли "умник" ни нареди преди гърците?" - Този, който професионално анализира икономическата ситуация. Българските баби вече се гледат за повече от 500 евро на месец при целодневни грижи, 300-400 евро са за няколко часа, не за цял ден. Най-евтините баби за обгрижване по 4 часа дневно са 200 евро на месец.

10

Анонимен

преди 3 седмици

По-добре са най-бедните, но всички други са по-зле в Гърция!

9

Анонимен

преди 3 седмици

Работя в ИТ Софийска фирма ,пълно е с гърци и турци.Идват за заплата от 1500-1600 Евро

8

Анонимен

преди 3 седмици

Работя в ИТ Софийска фирма ,пълно е с гърци и турци.Идват за заплата от 1500-1600

7

Ада на чебурашките

преди 3 седмици

Значи, вече гърци ще идват да гледат в България възрастни пенсионери срещу 300-400 евро:))))))) Кой ли "умник" ни нареди преди Гърция?

6

Анонимен

преди 3 седмици

През 2010 ние бяхме на 30% от средното за ЕС,а гърците на 100%.Сега ние сме на 64% от средното за ЕС а те на 67%.Като се очаква догодина да се изравним и след това да ги задминем.Не забравяйте че Гърция има най високите данъци ,най скъпия бензин в ЕС и не произвежда нищо .

5

Анонимен

преди 3 седмици

Няма значение кой е по-добре или по-зле в момента, важното при гърците е че преди 30 години бяха в пъти по-добре спрямо България и Румъния, а сега Румъния реално ги изпревари, а България в най-добрия случай според Мицотакис е плътно зад тях.

4

АНГЕЛ

преди 3 седмици

Същите мизерници сте кат нас .