25

Да бе!

преди 3 седмици

Велико народно събрание у нас ще има, но това ще стане догодина, след края на войната, когато феодалните етнически и путинистки партии бъдат поставени извън закона, а главатарите им ще бъдат съдени за национално предателство. Защото е време действащата комунистическа конституция, която спъва България по европейския и път вече 35 години, до бъде изхвърлена на бунището...

24

Анонимен

преди 3 седмици

И като вървите какво? Просто от 240 ще станете 400 и пак нищо няма да свършите.

23

анонимен

преди 3 седмици

сега се сети за Велико народно събрание, като те натириха, като по.мияр! и за друго ще омекнете всички - че съществуването на България е като ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! а не като стадо без овчар!

22

Анонимен

преди 3 седмици

Тея продължават, сега пък Велико Народно Събрание. Чии цели гоните? Това ли е съдебната реформа, как промените по конституцията ще спрат корупцията или кражбите? Направо гражданска война направете с Възраждане, все ми е тая, като има маймуни да ви се връзват!

21

КОЕ, " НЯКОЕ ДЕ

преди 3 седмици

ТОВА НА ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИ.....ИЛИ ДЕТЕ НА "КУЛАК-- НЪРОДЕН ВРАГ".....Я, ХОДИ СЕ ГРЪМНИ, БЕ...!

20

...

преди 3 седмици

До до Дрън.... През социализмът, не можеше да се отрече, че имаха кадрова политика ! Видяха ли ,че някое дете е по-будно, веднага го забелязваха още от чавдарче, пионерче, комсомолче, казармата...! Сега такова нещо няма! И ако се появи някое по-младо, обикновено е някоя трето поколение ДС-издънка!

19

Анонимен

преди 3 седмици

Едно нещо не можете да направите като хората, а искате цялата Конституция да пренапишете. Не става така. Спрямо политиците в началото на 90-те сегашните са безкнижници.

18

Танчо

преди 3 седмици

Нали искахте да се ЛГ бътосвате, е сега вече ептен ще загубят гласовете.....

17

Анонимен

преди 3 седмици

И защо " някой" трябва да Ни " избира"? Да избере коя ще е по " послушна" ли???? Тия в Брюксел,са пресметливи като Мулета!!-:(

16

Анонимен

преди 3 седмици

Омазаха се рекордно с промените в Конситуцията последния път, защо да не направят още един чутовен рекорд? Ще се прославят заедно с майките си за поколения!

15

Анонимен

преди 3 седмици

Самата му сура е nasty. Ако е вярно това за момченцето излизат много въпроси кой ги пази тия несретници от ппдб и дали едно дете не може наистина да се разврати и обърне представите си от външно влияние

14

Стилиян

преди 3 седмици

МАСТИМИРЕ Велико народно събрание се прави от умни образовани ерудирани хора който знаят какво трябва да се направи, а не от политически мъстии като тебе

13

Зозо

преди 3 седмици

ППДБ умре. Нестимир мaзнюгaтa да не се обажда.

12

ТОП НОВИНА

преди 3 седмици

Е,ВНС ИМА 400 МЕСТА,ПО-ГОЛЯМ ШАНС

11

Алекс

преди 3 седмици

Шарлатаните далече от Конституцията.Видяхме ги колко могат.ББ трябвало да поеме отговорност и да има редовен кабинет.И защо да го прави като му подарихте служебно правителство.Зор няма.Настимир обратно в дупката и да не се показва.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Тиквата и Сви нята овладяват Държавата. Материалът ги подкрепя. Милиционерите и те. Медиите също.

9

Нашите да се учат

преди 3 седмици

В Германия преди часове пак са гръмнали някакъв ножар, който се опитал да вилнее в жилищен блок в малък провинциален град. Като започне такъв отстрел и го прилагат по-често, дано на някои им мине меракът да идват в Европа за да папат социал и да налагат техния стил на живот.

8

Смех...

преди 3 седмици

И ЗА КАКВО ЩЕ Е ТОВА ВНС...ХАХАХАААА....ЗА ПРАВОТО НА КУПУВАНЕ НА ВОТА ЛИ...?!!

7

Анонимен

преди 3 седмици

То не се върви, а се гласува решение в обикновеното! Имахте 7 възможности!

6

До Дрън дрън

преди 3 седмици

Ние имаме правило, създадено и прилагано през последните 80 години. До горните етажи на Комсомола биваха допускани само някои и когато станат около 40-годишни ги назначаваха на ръководна длъжност където и да е. Целият опит на такива "млади хора" се състоеше в курсове на АОНСУ, където ги учеха да приказват алабализми, да слушкат и да папкат. По места пък "млад човек" означава дете или внуче на някого, на което трябва да се осигури безпроблемна кариера. БеСеПейците така си лансират децата и днес.