71

Анонимен

преди 3 седмици

По добре щат на САЩ и долар.

70

ПРЕМЕСТИХ СИ го

преди 3 седмици

ТОВА МИ БЕ НАЙ-ВАЖНОТО

69

до Bulexit

преди 3 седмици

""""Да се махаме от тоя джендърски съюз, нищо добро не ни чака."""" ----------- С ЕС зле, но без него ще стане още по-зле в Бг!!! Поросто помисли и анализирай и сам ще го разбереш. Каква е алтернативата??? Честно..., понятие си нямам!

68

Кръчматъ

преди 3 седмици

Туй нищу не е, шъ видите къв Екшън шъ е след изборите през Ноември таз годинъ. Според мен, шъ спечели кикотещатъ се Камалинкъ и Демоническатъ партия, тогаз шъ настъпи таквоз "щастие и либоФ" у Кравеферматъ и по Светъ, че свят шъ ни съ завие... 2025 г. шъ е многу "веселъ" !!! -)))

67

Bulexit

преди 3 седмици

Да се махаме от тоя джендърски съюз, нищо добро не ни чака.

66

Пловдив

преди 3 седмици

Яли са нещо познаващо .

65

Black Metal

преди 3 седмици

После ще стане през 2028, после през 2032 и така...до края на света! България/Чалгаристан, ще види Шенген и евро, през крив макарон. И повярвайте, политическата нестабилност е най-малкият проблем. С мазния чалгоч, кривите мутри и корави престъпници, с про.С.тотия и енергийни напитки за шмъркане, с райски газ за дишане, мЕтане на салфетки и кючеци по масите, могат да ни приемат само в Лигата на ТурбоПростаците!

64

Angelov, Valve Corp

преди 3 седмици

А да не споменавам мародерства, безчинства и изнасилвания....че ми се повръща какви свинйеееее може да има! Стадо пекари (африкански ивичести свинре) да бяха поломили Северозапада нямаше да е толкова зле...

63

О божкеле

преди 3 седмици

А вече е 26-та. Поне спрете да пишете, че ставаме за смях. Бяхме в тази чакалня, Хърватска влезе, приеме еврото и излезе, с ние още сме там. Нали се сещате на какви приличаме. ***.

62

До 61

преди 3 седмици

Хахахахахаха Хахахахахаха Жена ти не те пуска на една бира вечер, от еврозоната ще излиза с протести!?!?! Хахахахахаха Що не протестираш?

61

Анонимен

преди 3 седмици

Звучи като заплаха.

60

123

преди 3 седмици

Глупости, дотогава ще сме влезли в БРИКС и ще сме част от братската Русия!

59

Анонимен

преди 3 седмици

Е, ами парите от БурканБанк ще трябва да се изкарат на светло. Който има заровени и закопани пари за два месеца трябва да ги смени. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Бая копане ще падне.

58

Анонимен

преди 3 седмици

Що няма протести да излизаме от еврозоната?И без друго по 80 милиона ще даваме на Украйна всяка година.

57

Angelov, Valve Corp

преди 3 седмици

Сега ще кажа едно изказване дето мога да го докажа с много фрапиращи примери: Значи за за Северозападните местни и особено младите жени хуяяяя, порното и проституцията и добрия пастир и зелената тревичка и даже се краде от задължителния минимум и потенциал за развитие - за София от пиле мляко. Айде не на мене тия!

56

Angelov, Valve Corp

преди 3 седмици

Сега ще кажа едно изказване дето мога да го докажа с много фрапиращи примери: Значи за за Северозападните местни и особено младите жени ***, порното и проституцията и добрия пастир и зелената тревичка и даже се краде от задължителния минимум и потенциал за развитие - за София от пиле мляко. Айде не на мене тия!

55

До 51

преди 3 седмици

Балансовата стойност на брутните международни валутни резерви на Българската народна банка към края на юни 2022 г. възлиза на 33,48 млрд. евро, което спрямо края на 2021 г. представлява намаление с 1,116 млрд.

54

Глупости...

преди 3 седмици

...на търкалета!!! В БГ има мега мноо кеш, в лева, който първо трябва да се пласира -> я в недвижимо имущество, я в инфраструкто, разбира се и двете от некачествени по-некачествени материали, я още незаконни бизнеси като производство и пласмент на недекларирани оръжия и още сенчеста икономиката ако мога така да я нарека. Политици, и тва важи А всички партииз нямат абсолютно никакъв интерес да приемат еврото, където тези сделки и тази икономика вече ще е под надзорът на евро прокуратурата... !!!

53

Срам.

преди 3 седмици

Подтекстът на Политико е: Не ви искаме! Русофили сте. Това е!

52

до 51

преди 3 седмици

Валутният резерв ще ни задължат да бъде в долари. Без валутен резерв няма кой да позволи смяната. Или в долари, или в друга валута ще трябва да го обмени БНБ. Но каква друга валута? Няма да позволят избор.