112

Анонимен

преди 3 седмици

Руските фашисти неразбраха ли че на ес не и трябва руски газ?

111

Анонимен

преди 3 седмици

Руските св.ине пак плашат със студена зима въпреки очевидното затопляне на климата всяка година.Днес бг какво тиражира само руска пропаганда?

110

Анонимен

преди 3 седмици

До Строеж на слънчевата Ако знаете какъв мастодонт се строи под бившата станция на БТА, пак на Беловодски път... Хотелски комплекс на 5 етажа със застроена площ над декар - и това беше част от гората, но през 2011-та я завзеха. Тихомълком, парче по парче разпродават природния парк.

109

Анонимен

преди 3 седмици

На нашио бедняк му дай само да му е топло и да има плюскане и пиене. Морал, свобода, адекватни ценности- мани ги тия работи и налей пърцуца! После как да ми е жал, че бачкате за 4к като шофьори?! Такова ви е мисленето- робско. А на ЕС нищо руско не му трябва. Неслучайно Газпром е с невиждани загуби.

108

некой

преди 3 седмици

ква газ, кви пет лева, повечето се топлят с климатицизими вече няма, зима ще гледате само по нешънъл джеографик.пак почнаха да плашат и да врачуват

107

Юлия

преди 3 седмици

Европа общо взе се самоуби.

106

Българка

преди 3 седмици

В Покровск ще има газ. И ще е топло.

105

Строеж на слънчевата

преди 3 седмици

Алея - защо не пишете нищо за протеста утре против мутрозаграбването на най-старата алея на п.п. Витоша в 18:30 пред министерски съвет?

104

Анонимен

преди 3 седмици

Ми що бе, защо няма да стигне газта? Защо се страхувате? Нали се отказхте от скъпата руска газ и сега сте на евтина американска газ.

103

Анонимен

преди 3 седмици

Според изчисленията на аналитичния център "Център за изследване на енергетиката и чистия въздух" (CREA), от началото на специалната военна операция Русия е спечелила приблизително 200 милиарда евро само от търговия с изкопаеми горива с ЕС: около 107 милиарда от петрол , около 87 милиарда евро от газ, около 3,5 милиарда евро от въглища. И сега Bloomberg съобщава, че доставките на руски LNG за Европа растат.

102

добри новини

преди 3 седмици

Според мен и тази зима няма да измръзнем, винаги ще се намери газ за отопление, макар и на високи цени, икономикатата в ЕС така и така спира да работи, заводите се изнасят, промишленото потребелние на газ намалява и ще има повече газ за битови нужди. Това е добра новина. Важното е, че не измръзнахме.

101

123

преди 3 седмици

Ние не умряхме ли вече предишните две зими без руски газ?

100

00014

преди 3 седмици

До Георги, 74гАми че добре е станало. Иначе и ти щеше да се оядеш като Пеефски и да станеш такъв толуп. И сигурно щеше да умреш от преяждане. А сега си работил и си доживял до тази възраст.

99

Анонимен

преди 3 седмици

Отдавна сме на ФЕЦ. Дори в най-студените дни имам запас за поне 5 дни. После- ток. Газ не ни трябва. Неслучайно и консумацията е невиждано ниска. Пляскайте минуси, русофили.

98

Анонимен

преди 3 седмици

Икономиката на ЕС спира, повечето заводи се изнасят в САЩ и в Китай, дори и зимата да е студена, вече икономиката на ЕС не работи и не са необходими големи количества газ за промишлени нужди, ще остане за потребление и няма да измръзнем и тази зима.

97

Анонимен

преди 3 седмици

Носи "сурова зима" само в про-руски сайтове като вашия, а всъщност се задава поредната изключително мека и кратка зима, като последните десетина години, което не е случайност, а ясно изразена тенденция! Така е, русофилите и клакьорските им сайтове даже и на зима не случихте за вашата "вайна"

96

Анонимен

преди 3 седмици

Няма как да донесе Виденовата гладна зима, която България преживя и оцеля. Ако Виденовата гладна зима настъпи в ЕС ще изпукат от страх.

95

Анонимен

преди 3 седмици

Айдееее. *** Ия Иванова подаде опорката на русофилите. Сега ще има вой как сме немали газ и как само Русия имала газ и как дрън дрън та пляс. Раздай се русофиле, да те чуя! За майка Русия!

94

Анонимен

преди 3 седмици

Каква зима, тази година и зимни гуми дори няма да слагам.

93

ха ха ха

преди 3 седмици

Сърбия купува въглища от България за ТЕЦовете, и после изнася тока от тези въглища за България. Сърбия не е в ЕС и не плаща никакви карбан имишан квоти.