8

Анонимен

преди 3 седмици

Кое е туй човече на снимката ?

7

Дедово Юпи

преди 3 седмици

ти като беше във власта,както и Велчев ,чудеса направихте за икономиката.то не бяха електронни правителства,превалутиране на дълг,и мн.милиони лв. потънаха като вода в пустиня без никаква полза.ревете за еврото,за да се заличат окончателно следи на престъпно управление.хотата от Варна още помнят как джиткаше важно с едно служебно BMW!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Политиците трябва да изпълняват волята на народа. Хората не искат евро. Левът е наш.

5

Пешо

преди 3 седмици

Е много ясно че няма. Ако почне ЕЦБ да гледа паричните потоци как ще перем парата. Ще стане пожар. То само при споменаването че имаме желание се почна неистово пране в строителството- няма население, няма доходи, строежи бол:) Банките откъде намират целия този кеш за да дават кредити? Подсказка- не от ЕЦБ! Там ги дават на лихва от 3.5-4.

4

Гери Новата

преди 3 седмици

И Слава Богу!!! Ама много искате да си ги делкате тия 50 млрд буферни от МВФ - то, сън не ви лови, пр0дажници!А Кермид Жа66ока Василев трябваше да е в затвора заради схемите на сакскобургшитите и царските юпита!!!

3

Пешон

преди 3 седмици

То над 200 населени места и над 450000 души са на воден режим вследствие и на безхаберието на политиците повече от 35 г. ама това не е проблем!Зор да влезем в еврозоната, за да измислят още глупави закони!

2

Ivza

преди 3 седмици

Каква политическа воля,след като я няма Народната.Някой попита ли хората.Срам

1

Анонимен

преди 3 седмици

То и народна воля няма.