8

Анонимен

преди 3 седмици

По-големи клоуни от северните мъди няма. Какъв ЕС, какви 5 лева. Я бегом към анадола.

7

История

преди 3 седмици

Мицков...влачите се 25 год.и то само Вие,защото Вие сте дърво без корен в момента...не приемате общата ни история,при другите държави не е така...Много сте тъ......и...като слонски........което и Правителство да дойде в БГ...промяна в позицията няма да има...много трудно го разбирате...

6

Ами чакайте

преди 3 седмици

Щом си нямате друга работа! До тогава няма да сте на власт!

5

Анонимен

преди 3 седмици

Не искам да имам нещо общо с тези. Това го заявиха и бежанците от там от векове. София е създадена от македонски бежанци,затова сме на този хал. Да си гледат работата. Умряла кауза е тази М-я. Като У-на за руснаците.

4

Майната Ви

преди 3 седмици

До Алекс Да, вярно, че сме в ЕС, ама няма да е задълго. Нека минат още 2 или 3 пъти избори. Тогава Късо-пи.шкин ще направи правителство и - сбогом, ЕС и НАТО.

3

Един Българин

преди 3 седмици

Оправдания, Мицко и на нас ни затвориха реакторите на Козлодуй иначе можеше да имате повече и по-евтин ток, но сърди се на ЕС и САЩ за това. Забраниха какво ли не , наложи се Византия да ни залее част от територията язовир, който да ползва, но ние не мрънкаме т.к. в ЕС живеем по-богато , макар и с по-скапана храна. Ти като не искаш да влизате в ЕС нямаш проблеми и няма да променяш нищо. Оставате в изолация и влизате в евразийския съюз.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Мицко, а крем-карамел искаш ли? Щото друго няма какво са ти предложим!

1

Алекс

преди 3 седмици

Не иска да преговаря.Е,и? Ако иска.Ние сме в ЕС.