85

Анонимен

преди 3 седмици

Евгени, колко? За колко сребърника се продаде? Остави ги тия евтинки провокациики в фейса, никой не става да пише по нощите ако не му плащат. Кажи си, ще ти олекне!

84

Анонимен

преди 3 седмици

За съжаление е прав! Янка Такева мълчи, онези от "Подкрепа"( кого подкрепят и защо) - също! Никой не знае позиция и не каза нищо!

83

Малее

преди 3 седмици

Съветски хроникьор!!!!

82

Анонимен

преди 3 седмици

Ваше Бостанско Благородие, вие сте истинска попаганда на нацизма и путлеризма. Пасете *** в графството Ви и всичките *** ще Ви крякат аристократично "Гьобелс! Гьобелс! Гьобелс!"

81

Не разбирам

преди 3 седмици

Питам и отговор не искам! Този за какво се бори!?

80

Анонимен

преди 3 седмици

Така е като работиш за пари , а не по призвание ! Нищо общо с будители , но ще празнуват след два месеца !

79

До 134

преди 3 седмици

Пръц, пръц! Изпръцк още един! Хахахаха

78

Минчев каза истината

преди 3 седмици

И всичкото Спросоиден троляк се възпали яко! Тук отдолу един долен тролей е изпръцкал 20-30 коментара с обиди и теърдения. Ама не се фокусира върху преднета на изказването на Евгени. Защо така бягте от темата либерасти? Хахаха

77

ИСТИНА

преди 3 седмици

Дежурния шизотрол на евреина Сорос и нощна смяна ли прави ей заработи си сребърниците соросороба. Ще се пръсне от яд че хората се усетиха на къде ги води Гейропата и че хората се отвратиха от Евр..ейския съюз на АНТИХРИСТА СОРОС и сие.

76

Сата НАТО

преди 3 седмици

Това е поредното руско унижение - някакъв гнусен русофил си позволява да държи отвратителен взик на учителите. Този е директно за убиване.

75

До 127

преди 3 седмици

Ха-ха, интересно за любителите на булевардните романи. Толкова много ли четете, наистина? Иска ми се да можех да ви разбирам по-добре, индоктринираните промити хора, които пишете тук. Дано поне си струва усилието.

74

Масов содом

преди 3 седмици

Син води зет. На Запад това вече е нещо нормално. Содимизират се масово. Халките им разтегнати като стари шушони. Не могат да се сдържат и акат като птички, където ги завари там. Боксерките им окаляни. Европейски ценности.

73

Арт инсталация

преди 3 седмици

Група художници с алтернативно мислене мислим пред парламента да направим арт инсталация и да изрисуваме новия флаг на различните. Планът е върху бял чаршаф 30 на 50 метра, двеста души публично да освободят чревното си съдържимо и да изпразнят мехурите. А който му дойде музата може и да повърне.След това чаршафът ще бъде грижливо сгънат и пратен в Брюксел да си го сложат в рамка да си го гледат. Имаме ли право на подобен артистичен акт? Нали е демокрация тук?

72

Евала Евгени

преди 3 седмици

Каза им го. Право куме в очи. Повече разум и зрялост демонстрираш от гнусната евроатлантическа ***, която е с две ръце за зомбирането на децата.

71

Анонимен

преди 3 седмици

Добре бе, Лорд, не ти ли беше леко гнусно да се снимаш с оня синеещия от Максуда?! Или когато на идейно ниво сте в хармония, всичко е точно?!

70

Анонимен

преди 3 седмици

Новият комплект на марвел: лорда, копейката и лелката. Само дето колаборацията струва около 100 пъти по-малко от обичайното за супергерои.

69

Анонимен

преди 3 седмици

От 30 години поне това нещо се стреми да изразява дълбочина, изискан вкус и еклектичност. В момента просто пръска тъпотии по медиите, защото му се плаща, и това е неговият край. Съжалявам, Евгени. Виждал съм те и в по-добрите ти дни, не беше чак отвратителен.

68

Връщайте дъгата бе

преди 3 седмици

Върнете дъгата на децата бе извратеняци с вас! Първо си присвоихте детския символ, а сега искате да заробите и изкривите и детската психика. Това ще стане ама в друга държава, не в нашата!

67

Анонимен

преди 3 седмици

Поне не е синкав като другия "клиент" на руския хоспис. Не се ли усещат тея хора, че ги използват, а цялото общество си прави гаргара с тях?.. Жалка, жалка драма

66

Анонимен

преди 3 седмици

Този *** стана хиперактивен след срещата с Митрофанова, а после и настоящата глупендерска медия почна да ни занимава с него постоянно. Схемата е ясна, чиста и проста, руските гомнета дори не се и прикриват вече. Не знам дали ще постигнат нещо, но тоя грозник е насъбрал толкова много злоба насреща си, че не му вещая нищо добро.