37

Анонимен

преди 3 седмици

Бункера на Путин минава на твърдо гориво.

36

Анонимен

преди 3 седмици

Що да са невъзможни протестите срещу Зеленски? Русофилите вече 2.5 години денонощно протестират срещу Зеленски, но ефекта е нулев дори отрицателен. Зеленски насмете Русия и на нейна територия. Бъдете сигурни че ще насмете и руската енергийна система до зимата. Руснаците да се запасяват с дърва по навреме.

35

Вова,

преди 3 седмици

Спри им тока навсякъде!

34

Abe

преди 3 седмици

Искам да попитам защитниците на путин, наистина ли вярвате в човек, който два пъти си сменя сам конституцията само и единствено заради собствената си личност. Погледнете му приятелите. СеверноКорейския диктатор, Иран, Хизбула или Фатах. Какво си мислите. Че Китай ще ми налага на мен Китайски начин на живот в Европа. Или джихадистите от Иран ще мерят демокрацията в САЩ, Канада или Франция. Или че ако си атеист или християнин в Иран по конституция всеки може да те убие с камъни законно

33

Христо Христов

преди 3 седмици

"Липсва инициативата на Европа" - за Европа не знам, но психопатлибералите в Брюксел искат война. Факт

32

паф

преди 3 седмици

не съм видял и чул някой от донбаските републики да бягат през глава към киев....обратно, милиони украинци избягаха в русия! за какво връщане на земя и хора говори зеленски? и как ще стане това - насила ли?

31

Анонимен

преди 3 седмици

алоу, объркал си сайта с Телеграм! Ай бегай, да не идеш в мазето на МВР...

30

Бидон с деменция

преди 3 седмици

5000 ковчега за зеленски като "успех" от "напредъка" на 10 км. в курска област. за две седмици.

29

Анонимен

преди 3 седмици

Коментари против Украйна са забранени.

28

Бидон с деменция

преди 3 седмици

под джуджето имате предвид зеленски ли (1,58 м.)?

27

Анонимен

преди 3 седмици

Сега как се чувстват украинците като част от НАТО и ЕС?

26

До №20

преди 3 седмици

То пък 25 години имало ли е протести в Русия. Джуджето там трови и убива собственоръчно такива кат навални, немцов, политковская и още хиляди по колониите и затворите. В 21 век в русия има хиляди политзатворници. В Украйна все пак имаше 6 Президента за времето на царуване на путин.

25

post-truth

преди 3 седмици

точно на вас никой не е длъжен да отговаря, търтеи. войната е изгодна и на двете срани вкл. докато руснаците продължават да продават на ЕС нефт и газ по тръбите, които минават през крайна, и плащат на укро-правителството транзитни такси. с горивото от същия този нефт се движат укро-войските, качени на техника, купена с парите от транзитните такси. тия политически внушения - в капитал и клуб з.

24

Бидон с деменция

преди 3 седмици

Украинците ще бъдат изгонени от Курска област с много жертви от тяхна страна, руснаците ще останат в бившите украински области, другарю Гърдев.

23

Анонимен

преди 3 седмици

Защо да има протести срещу Зеленски, той е железен да не допуска отстъпки пред Путин и в отбраната на Украйна. Друг на негово място едва ли би бил толкова непреклонен пред такава ядрена сила като Русия. Вече трета година Путин е в средата на нищото в Украйна.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Трoлoвете на Посолството са уникални, за тях Украйна е най-великата Демокрация в Европа, па даже и в Космоса, а Зеленски е същински месия да се свети името му! Уникални трoлoве! Ще пукнат от злоба ако се каже лоша дума за Зеленски или за Украйна!

21

Забелязал

преди 3 седмици

Копейките пр"ости и долни, забравят, че хората отдавна знаят как да намерят точната информация в интернет... обаче продължават да ръсят евтините си и нелепи лъжи.

20

Еврейн (Да де, ама..

преди 3 седмици

да де, ама никави протести не бива да има срещу лицето Зеленски!!! Никой не бива да пречи и да смущава нарко-нацисткия клоун-резидент!! Тоа бе изключително полезен преди (за Бахмут), и сега! Дори е безценен, с мега-великолепните си бойни идеи, изящни военни тактики и печеливши стратегии. Няма друг, който така да успее да *** една 40 млн.държава (вече бивша)!

19

Брей,

преди 3 седмици

...Копейките са уникални! За всичките пристълления , които извърши Рутиновият Башибозук в Украйна, Зеленски бил "виновен"? Уникални са !

18

Невъзможно е !

преди 3 седмици

Ролята на зеления фюрер е да направи украинците свободни от земята им която вече е продадена на запада!