10

Бай Илийчо

преди 3 седмици

Режи,пукай дедо,докато си стар,па после ша та фанат за дъртия мастара.

9

Анонимен

преди 3 седмици

След провокациите на Путин на немска територия е нормално дядото да отмъсти на няколко пpопаднали български русофила като им нареже гумите

8

Айляк

преди 3 седмици

Дойчото си е помислил, че рашките идат:)) Да оди да пука гумите на фа.ла.фе.лите у швабско, наш'те тука са по-малко от техните...

7

И. Георгиев

преди 3 седмици

На човекът му е писнало от безразборното паркиране и липсата на контрол, решил е да вземе нещата в свой ръце. Това източноевропейско гето, обаче е било 50 години под руzки ботуш и трайните последици са видими и днес. Така се появяват и ракови образувания за демокрацията като копейкин, льотчика и един куп подобно мурзилници теглещи България към пропаднала азиатска диктатура.

6

Георгиев

преди 3 седмици

На човекът му е писнало от безразборното паркиране и лепкавата на контрол, решил е са вземе нещата в свой ръце. Това източноевропейско гето, обаче е било 50 години под руzки ботуш и трайните последици са видими и днес. Така се появяват и ракови образувания за демокрацията като копейкин, льотчика и един куп подобно мурзилници теглещи България към пропаднала азиатска диктатура.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Видял е че в България всичко се разминава и наглостта не се наказва.

4

Чочо

преди 3 седмици

Най-вероятно дядото е взел да правораздава сам, защото няма кой да вкара малко ред. Всеки нахален украинец спира както си иска, все едно всичко е негово притежание.

3

Дон Кикот

преди 3 седмици

Германец от Люлин хаха.

2

Язе

преди 3 седмици

Най-вероятно колите са на румънци и е немската пенсия е рязал гумите докато е викал: Мръсни чужденци, какво сте ми дошли тука.

1

Нина

преди 3 седмици

Бързо се е интегрирал германеца в българските комплексо-блоковите порядки и обичаи.