211

Анонимен

преди 3 седмици

Осман е продължение на разбитата хазарска държава и затова успява. Дори до днес.

210

Анонимен

преди 3 седмици

Като научиш как идва Осман на власт, ще разбереш какви са били тюрките, средно азиатско племе, кога подчинено, кога съюзник на българите и доведено в Анадола от същите българи. Не случайно и турците са били ебавани в Хазарската империя на Осман.

209

Анонимен

преди 3 седмици

Един иска да е тюрк, друг иска да е славянин, няма лошо, демокрация, който иска да се пише и джедей. А пък тука има и един, дето се определя като славянски тщрк. Така че свят широк. Но тюрки няма и славяни няма, докато не ги измислят 17 - 18 век. И не ми излизайте с китайски источници, че е смешно, намерете поне османски, "византийски" или арабски дея...

208

Анонимен

преди 3 седмици

Тюркската история беше изфабрикувана в московия. Както и славянската. Имперска история за обединение на хора и народи, които нямат нищо, ама абсолютно нищо общо, нито са съществували.

207

Анонимен

преди 3 седмици

Така е след като руснаците завоюват османската империя те диктуват правилата и кое как е вътре в новата държава Турция. Османската империя е покорена империя и всеки който си мисли, че руснаците просто са ги пуснали е глюпак. Друг е въпросът, че след убийството на руския цар това всичко минава в ръцете на масони(бел ред ататюрк доказан *** слуга).

206

Анонимен

преди 3 седмици

В Ютуб има изказване на шеф на,, Ахмаковците"и зам.мин.на отбраната г-л Апти Алудинов, че Курска област не е прочистена от ВСУшники, защото руските части които ги търсели да ги унищожат просто се... разминавали с тях, и не могли да ги намерят.Абсолютен ахмак!

205

Анонимен

преди 3 седмици

Спихнал сее! Да поднови ботокса!

204

Анонимен

преди 3 седмици

Ей това е написано от руснак: "Благодаря болгарской письмености християнство сразу въйступило на Руси в виде въйсокоорганизованной религии с ръйсокой културой. Та церковная письменость, каторая бъйла передана нам Болгрией, - ето самое важное, что дало Руси крещение."

203

Анонимен

преди 3 седмици

Генетично руские ето фино-тюркския. Не знам Ибн Фадлан дали е използвал един и същи преводач като е разговарял с тюрки и руси, но изтъква нечистоплътността и на двата народа и ги нарича заблyдени мaгаpета. Може би понеже са разговаряли с конете си докато БЪЛГАРИТЕ сме имали азбука.

202

Анонимен

преди 3 седмици

Странни неща стават в тази страна! Първо инвазия,унищожават живота на чужд народ,буксуват 2 г.,губят хора, печелят омраза,после инкасират загуба на собствена територия,правят списък с инструкции за справяне със ситуацията,наречена СВО и се оказва че ВСЪЩНОСТ НИЩО НЕ СА ПОСТИГНАЛИ ?! Нямат даже редовна армия,която да воюва,а вместо това някаква татаро-монголска и индо-африканска сбирщина си оставя костите в украинските поля,докато ирански дронове и севернокорейски ракети летят вместо руски..

201

Хе хе

преди 3 седмици

Ще вадят плъховете бандеровци от дупките, където ще се крият както винахи. А мобилизираните вече се предават.

200

Анонимен

преди 3 седмици

Демек ще се хвърлят пари по проблема докато не изчезне. Сегааа... то това си е класическа и изпитана тактика, ама чак план с инструкции... По-скоро ми звучи като "Спокойно всичко е под контрол, всичко е изчислено". А то явно не е така.

199

Анонимен

преди 3 седмици

Абсолютно ми е все тая дали тия Кумани напридошли под камшика на Чингис Хан от жълтата река на Китай и превърнали се като хемелеони от османци на турци, руснаци и укри ще мръзнат или няма да мръзнат през зимата. Искам само да се върнат към техния си език - турският и бъдат осъдени за злоупотребата на заграбения от тия мародери Български език. А инак да премръзнат. Точно ми е все тая. ЗАБРАНА ЗА УПОТРЕБАТА НА СЪЗДАДЕНИЯ ОТ БЪЛГАРИ ЕЗИК И АЗБУКА, КОЙТО ТЕ СРИЧАТ!

198

Какви инструкции?

преди 3 седмици

Решението е в еднопосочен билет на джуджето и компания към Хага

197

BlackMetal

преди 3 седмици

Българите са велики по форумите и особено във фейсбук. Диван патриоти. Решили, да се правят на демократи пишейки срещу Путин. Да ви открехна, розови демократета - от Първи Януари 2025, падат визите в САЩ за Румъния!!!! Е, нали сте ЕС и САЩ политкоректни? Защо за българите остават визите? Ясно е защо - защото, България е вери/гнязна дупка - чалга, мутрьоч, простащина и корава селяния. На печелившите - ЧЕСТИТО! Плюйте още по Русия, плюйте...

196

Анонимен

преди 3 седмици

Не това е важната новина! А ареста на Павел Дуров- собственик на Телеграм!И може би това не е арест,а договорка с Франция,чийто гражданин е! Дуров е достатъчно умен,за да знае своята отговорност! Всички руски военни комуникации са свързани с Телеграм и ставащото паникьосва Кремъл!Ако Дуров си осигури неприкосновеност от Запада,нищо чудно да им предаде при условия технологията на своето приложение! А тогава - лека му пръст на Блатото..

195

Анонимен

преди 3 седмици

До 09097. Предишната му инструкция - да има парад за 9ти май 2022ра в Киев, нещо не я изпълниха

194

анонимен

преди 3 седмици

СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ!

193

09097

преди 3 седмици

Щом е подписал инструкция значи всичко е под контрол. Аз се бях притеснил, че руснаците нямат идея кво да правят, но щом има инструкция от великия стратег, известен напоследък като бункерния плъх, значи всичко върви по план.

192

Анонимен

преди 3 седмици

Олга към другаря Путин: "Путин, стискам ти без свян ръката. И искам да кажа: "збогом ръж!", дори да беше рунтав мъж, щях да скоча с теб в реката." Така ми харесва повече (за Путин Клоаката на моста) Олга към другаря Путин: Путин, стискам ти без свян ръката, дори да беше рунтав мъж. И преди да кажа "збогом, ръж!", бутам Те заедно с мен във реката. Понеже и двамата имаме нужда от баня в реката, ти Путин - изтрезвителна от водката, а Аз, твойта Олга - хм.. Оххх.. Да не миpишa на мъж! Твой Медведев!