27

До 25

преди 3 седмици

Българският не ти е силен. Доста си неграмотен.

26

Мистър кеш

преди 3 седмици

Петков излезе по-богат от Борисов, Пеевски държи 997 хил. лева в кеш

25

е да бе

преди 3 седмици

напрао да я праат 5к и всички да са доволни. То тва националната лотария. По принцип който бачка на минималка и чака да я вдигнат е тоталка и никога няма му стигнат парите. Само надуват инфлацията. А и с тия неквалифицирани кадри просто бизнеса като му стане скъпо ще бяга на по удобни места. А тука корупция, лоша инфраструктура, няма кадърни кадри и то остана единия нисък данък, който може да го нагласиш по другите държави и евтината работна ръка. Като поскъпне няма смисъл се мъчиш тука

24

До нн

преди 3 седмици

Групости си написал. Средната заплата в Китай е 12 хиляди долара на година. Освен това такива папагалчета като теб не знаят какво е разликата между бруто и нето заплата. В държави като Китай с огромно застаряващо население и много ниска раждаемост, данъците са огромни.

23

Анонимен

преди 3 седмици

Златото за първи път измества еврото в централните банки

22

Анонимен

преди 3 седмици

Как така на депутати министри заплатите се актуализират постоянна откъде пари за тези а за обикновените работещи все няма и няма а цените хвърчат нагоре постоянно УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДОХОДИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ АДЕКВАТНО А НЕ НА НИЩОПРАВЕЩИТЕ СЕГА

21

Анонимен

преди 3 седмици

Тия само си говорят празни приказки, а реално членовете им плащат напразно. Тези не могат да актуализират заплатите на дългогодишните служители, които получават в хиляди по малко. На новите се измислят разни нови длъжности и заплащането става в пъти повече. В енергетиката е фрапираща разликата. Човешки ресурси вземат повече от инженер, което е абсурдно.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Докога ще дигат по 1 път заплата в годината а цените всеки месец. И така 20 г. Ами нека я заковат на 10 бона тогава без да дигат цените повече. Освен това извън София е масова безработица та никой не я зима. Обявите уж е висока заплата е после се оказва че никой не може да в земе заради спънките.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Да я вдигат още от сега.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Кога ще има КОЛЕКТИВЕН ТРУДОВ ДОГОВОР в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО????????

17

Анонимен

преди 3 седмици

Понятието "средна класа" няма нищо общо със средни по доходи.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Затваряйте го този институт щом мислят 70 евро за " агресивен ръст" , все едно дават 700. Тук и бежанци от войни не спират, ей!!!

15

1100лв

преди 3 седмици

може да се окаже положително и за раждане на повече деца

14

Анонимен

преди 3 седмици

И повечето ще се надяват само на държавна работа тогава.

13

нн

преди 3 седмици

ДО:8В Китай отдавна 83% от работещите са средна класа. Казва го световната статистика, средения годишен доход на работещ в Китай е 25000 американски долара, което автоматично го прави средна класа.

12

Коко

преди 3 седмици

Ега пук-не.те

11

Коко

преди 3 седмици

Ега ***

10

До Анонимен 1

преди 3 седмици

Напротив. Мисля, че в повечето случаи хората ще бъдат по-спокойни и ще могат да отделят време за разходки, физическа дейност (спортуване), пътуване (сами, с приятел/и, със семейството), хобита (рисуване, реновация, музика, градинарство и т.н). Дори мисля, че може да се окаже положително и за раждане на повече деца. За съжаление, няма да е далеч времето когато автоматизацията ще остави много хора без препитание. Остава само изходът с ББД.

9

Анонимен

преди 3 седмици

В същото време държавата всеки месец дава по 1.4 милиона за 10 хиляди украинци за да безделничат по хотелите. Вече трета година.

8

До реалист

преди 3 седмици

Коя е тази продукция, която се търси и не може да бъде създадена някъде в Китай, Бангладеш, Индия и Пакистан, където хората работят за 200 долара на месец?