48

Един Българин

преди 3 седмици

Септември са едни от празниците, изпълващи мен и семейството ми с национална гордост. Най-вероятно ще почивам в България или там, къде мога да се почувствам уважаван с българска музика (западните покрайнини или Македония). Да почивам в Турция на 22ри септември или в Гърция на 6ти септември е малко гавра с националната памет. Но все пак за да отида на морето цените им трябва да са двуцифрени, а не трицифрени и то не 99,99лв. Да затварят хотелите , да фалират ако искат, но над 70-80лв не давам.

47

Анонимен

преди 3 седмици

Удължете си лятото и до Коледа, ако искате. Не стъпвам.

46

Анонимен

преди 3 седмици

Аз в тая жега по пясъци не стъпям. За мен сезона почва след октомри. Тишина и спокойствие.

45

За бедняците

преди 3 седмици

Кви са тези бедняци с Лексуси Поршета ...... Кви бедняци са като 5 дневните почивки в 4-5 звездните хотели на Слънчев бряг са за по 3-4 Хиляди лева! Опитай се да си поръчаш почивка в 4-5 звезден и ми кажи какви цени ще ти предложат АКО ИМА СВОБОДНИ МЕСТА!

44

Анонимен

преди 3 седмици

Ако ме карат да чакам по 40 мин на влизане или излизане от курорт, значи курорта е за бедняци. Не, мерси.

43

Подкрепям 34 Хайде

преди 3 седмици

Всеки ден при напускане на Хотелите ОПАШКАТА от коли започва между 10 и 12 часа от Свети Влас до Бургас!Хиляди автомобили на ОПАШКА 30 Километра до излизане на магистрала Тракия!А иначе БГТелевизиите за 1 километър опашка на Кулата събота и неделя правят по 10 репортажа на ден!Елате и направете Репортаж как се пътува от Свети Влас до Бургас за времето от 10-12часа всеки ден!И продънихте ни ушите че в Гърция за 1 година почивали 1 милион българи!В Несебър Сл.бляг почиват 1 Милион на Месец!Чакаме!

42

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 42 Постоянно излизам от Бургас! Даже тази сутрин по една ТВ отчетоха 30% повишение на туристите по нашето море спряма минали години. И това го казват хотелиери и ресторантьори, които продължават да реват за преференции и да се оплакват... Така че представи си реално колко е по-голямо числото. Та ти излез от Бургас!

41

Ром"с

преди 3 седмици

-39 правилно казва и аз съм на това мнение.Това е периода в който българите живееят най-добре от 1300 история и мисля ,че и в близките 10-20 години ..това ще е пика 2023-2024 година

40

Анонимен

преди 3 седмици

До 41, прав си. За пропадняци са.

39

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 40, не съм бургазлия. Написах, че живея в Бургас. Това, че там няма места... не значи, че южното черноморие е цялото така. Причини-следствени връзки можеш ли да правиш? Излез от Бургас и виж какви дрипльовци привлича града и околията му :) Бедни. В Бургас обядват парче пица :) от онези до общината. Та да, град на туризъм my ass :)

38

До 33

преди 3 седмици

Несебър и слънчака не са за мизерници

37

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 36 Не обичам да се намесвам, но и аз съм от Бургас. И от Фердинандова до Морсата градина във всички посоки по централната част вечер в заведенията няма места! Да ти изброя ли даже и пред кои се чака да се освободят? Не знам ти какъв бургазлия си.

36

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 35, не знам как нямат пари като моловете, кауфланд(и подобните му) са като под обсада. Количките пълни, разнасят се торби пълни с дрехи..... стига лъгахте, че сте бедни. Наистина е досадно вече с тази мантра.

35

До 34

преди 3 седмици

Оди на слунчака да видиш колко са бедни българите

34

Анонимен

преди 3 седмици

До Хайде, живея в Бургас и мога да ти кажа какви идват на южното черноморие :) Само да спомена, че ресторантите вечер са празни, защото ядат лютеница с кренвирши по наетите стаи. Само на обяд си позволяват по някоя супа и филия хляб. Ако се огледаш на плажа виждаш само тюлени и млекодойни крравии. Никак не е случайно! Южното черноморие винаги е било за бачкерите. Идват тук защото им е много евтинко. Прави разлика между тях и заможните. Средна класа има :) но не почива в БГ :)

33

Анонимен

преди 3 седмици

Българите нямат пари!! Какво море ви гони?

32

Хайде

преди 3 седмици

за пореден път да го напиша. Тук всеки се бара тежкар - нямало да стъпи на нашето море. Щял да ходи в Гърция,Турция, Испания, Италия и пр. Пък Южното Черноморие се пука по шевовете, Кой тогава го посещава? Марсианци ли? И до утре да слагате минуси, това са фактите. Всеки анонимно се прави на велик. И пак повтарям - Южното се пука по шевовете!

31

Хаха

преди 3 седмици

Тая година за пръв път почивахме в Несебър от сигурно 20 години. Освен масово бхтарци с бохчи, нагли бакшиши, които искат по 20 лв за 200-300 метра разстояние, чалга и селяния друго нямаше. Созопол същата работа.

30

Анонимен

преди 3 седмици

обидихте гръцките милионери, които от 30 години почиват само извън България

29

Анонимен

преди 3 седмици

BG черноморие? Не, мерси.