75

Анонимен

преди 3 седмици

Британец, украинец, американец, германец и латвиец - пъстър екип, работещ за Ройтерс. Да не са отановци, прикрити като журналисти?

74

Конфуции

преди 3 седмици

Каквото е търсил е намерил. Интересно, при условие че запаните медии се занимават основно с пропаганда къф го е дирил тоя журналист на фронта.

73

Анонимен

преди 3 седмици

Нагличаните ще имат да сърбат попарата която надробиха в укропия следващите 100 години. Ако изобщо се задържат толкова дълго, че както са плъзнали хухулюсите, може да имат гражданска война съвсем скоро, и местните британци хич не изглеждат достатъчно кадърни да си отвоюват обратно страната.

72

Христо

преди 3 седмици

Журналист към Ройтерс!?...

71

Анонимен

преди 3 седмици

Англичосите на гиляка лъжец купен и продаден.

70

Обективен

преди 3 седмици

Още вчера в други медии си пишеше ,че не е журналист ,а " военен съветник" в Ройтерс. Но един коментиращ , дето не си пие хапчетата се опита да ми дава акъл.

69

Анонимен

преди 3 седмици

Г-н Путин, ако може другия път да е някой от kлоаката CNN...

68

Анонимен

преди 3 седмици

Най-забавни са ударите по училища във ваканция. Обикнвено ни известяват за единствен пострадал - пазача.

67

Юлиян до

преди 3 седмици

"Анонимко Лъжков-88".Името и "фамилията ти"говорят достатъчно красноречиво.Как да ги направи милиард поданниците си Русия като все се "забърква" по собствена или чужда воля в постояни войни.Шведи,татари,османлии,прусаци,Наполеон,освобождаване от османски гнет на сърби,румънци,гърци,черногорци,българи!Все християни получили с неоценимата руска помощ и военна подкрепа право на самоопределение и на своя държавност.Да не споменавам Хитлерова Германия.

66

По същество

преди 3 седмици

Тия западни репортери много *** и винаги са наскоро уволнили се военни, хахаха.

65

Юлиян

преди 3 седмици

За какво слагаш минуси, Анонимко Лъжков?Ще кажеш,че не е вярно ли?"Репортери" заедно с наемници!Намерете разликата.

64

Юлиян до 89,88

преди 3 седмици

"Аноним Минеткин" отново във вихъра на "свободното съчинение"(свободния фейк).Има един,който отдавна е задминал и Сталин и Мао."Чичо Сам" му викат."Чичо Сам НАТОв".

63

Юлиян

преди 3 седмици

Британец,репортер в един хотел със западни наемници.Какво друго би могло да му се случи!

62

Do 73

преди 3 седмици

И детските градини, гарите, домовете на украинците тоже са пълни с наемници, войски на НАТО, агенти на измислената от тебе МИ-7. Та затова Путин ги бомби наред.

61

До 77

преди 3 седмици

Ашколсун, откри още една разузнавателна агенция, за която дори Кралят не е чувал - МИ-7 (MI-7).

60

July

преди 3 седмици

Да, просто банда от натовски агенти. Добро попадение, но с малка ракета, изстреляна не от много далече. Тази тактика я използува и МОСАД.

59

.|.

преди 3 седмици

шанс

58

До 36

преди 3 седмици

Райън Евънс е загиналия - съветник по безопасността на Ройтерс.

57

ТАСС

преди 3 седмици

Сори Днес, руските медии вече издадоха кой е бил в хотела и защо е гръмнат той. Тия журналисти там са само във въображението ви! Иначе чуждестранната военна *** се е разлетяла като Херушима през 1945г.

56

Анонимен

преди 3 седмици

Cирски подписа документ, с който назначи много френски военни инструктори в Украйна, поради множеството въпроси защо има толкова много французи военни. Така измислиха вратичка да кажат, че това са инструктори, а не са наемници. Вероятно хотела е база на чуждестранни наемници или висши военни, но са ги надушили руснаците и са искали да се чуе по света за чуждестранния легион в Украйна. Не са журналисти.