14

Анонимен

преди 3 седмици

Още малко и светец ще го изкарате тоя нещщщастник бе!

13

Анонимен

преди 3 седмици

до 11 По тази твоя логика говоря хипотетично няма да отидеш на погребението на нито един твой любим човек? На майкааа си, на баща сиии, на дядо сии, на баба сиии, на стринка си на леля си на вуйчо си на брат сиии, на сестра сиии, на приятел???? Аре изчезвай ве, маааалоумник!

12

Анонимен

преди 3 седмици

до 9 Какво се нервиш бе? Който е прочел не само заглавието, а и статията знае защо не е отишла на погребението му. Това че на този сайт заглавията са почти винаги провокативни и малките деца отдавна са го разбрали. Нали трябва скааапаняците да будят любопитството на потребителите по този жалък начин?

11

Анонимен

преди 3 седмици

Разбираемо е, иска да го запомни като жив а не - в ковчег... Младите не мислят като старите, но поне да не се обаждат. Да почива в мир!

10

Анонимен

преди 3 седмици

Не смятате ли, че вече прекалявате със статиите за Ален Делон? Дайте нещо и за другия ви любим развратник Брад Пит.

9

Клаудия Кардинале

преди 3 седмици

"Отказала да отиде на погребението на Ален Делон,защото случилото се е голяма трагедия и не може да понесе голямата мъка".Вие четете ли цялата статия или само тъпите провокативни заглавия на "Днес"?

8

О,небеса!

преди 3 седмици

Абе ,нали желаеше евтаназия,какво толкова.Освен в соцлагера никъде другаде не знаят кой е.Някъде по световните форуми,чествания,канен ли е?Не.Злобен човек създаващ единствено скандалиРолите му са едни и същи-юношеско развлекателен сюжет.60 години филмите с негово участие бяха цветни,широкоекранни.Нещо нечувано до тогава.Билета на първите редове беше 0.20лв.Посетители бяха най-вече ци"гани и работници от най-ниското стъпало.

7

Анонимен

преди 3 седмици

до 3 от номер 1... Ок Няма лошо .Но защо се дърпа и инати.да Не Отиде на Погребението му? Или я е страх от смъртта?-:) То при Живе всеки може да е "приятел" с всеки.

6

Анонимен

преди 3 седмици

86 годишна е вече, къде да ходи?

5

Анонимен

преди 3 седмици

Клаудия Кардинале на 30 години биеше по красота и Моники Белучита и Шаранчета Стоуни ... наред.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Нормално. Браво на Клаудия

3

До 1

преди 3 седмици

Приживе са били много близки приятели, но не и гаджета. Сигурно затова приятелството им е оцеляло толкова дълго време, повече от 60 години. Започнало е по времето, когато са снимали филма "Гепардът".

2

Анонимен

преди 3 седмици

Клаудия Кардинале дали е ходила на смъртта на Чарлз Бронсън? В "Имало едно време на запад" тя беше влюбена в него не само във филма, когато той напускаше къщата й. Няма такава сцена( нейните очи) след най-великата сцена в уестърните където Бронсън и Хенри Фонда се изправиха един срещу друг под зловещата музика на смъртта на Енио Мориконе.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Е това вече,си е Неин проблем! Явно Приживе,са имало спор!-:)