24

Язовир Сталин

преди 3 седмици

Прекръстен на турски. Но историята няма как да промениш. ЩНай-бързо измират българи и украинци.ш

23

Куранага

преди 3 седмици

Дървен философ

22

Анонимен

преди 3 седмици

Доста е занемари държавата за няма и 3 години от простокирчовците, тепърва ще им берем плодовете ако дотогава не ни сгазят с джиповете си на някое кръстовище.

21

До 25

преди 3 седмици

Дълговековни навици с къпането няма .Едва по време на Викторианската епоха в края на 19 век е започнало частично да се налага къпането на тялото и то веднъж месечно или на два - три.Някои англета на година.Французите същата работа.Краля Слънце не се е къпел. Това по един -два пъти на ден е чак след 50 - 60- те,а в БГ с жилищните кооперации панелките и после в къщите.Иначе баните в градовете са били обществени с теляци и обичайно в края на седмицата.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Прав е,ВЕЦ-те точат вода от язовири и печелят,а язовирите пресъхват.Но ямата не е без дъно.Да мислят с главите си управляващите ,Ревизоро беше по време на пернишката криза когато ей такива тарикати източиха язовира.От ВиК криха уреди,чудесии,лъгаха за нивото,после им смениха стария водопровод да няма течове и стана по добре.На много места трябва да се сменят ,само че политиците ни облъчват с интриги и безхаберие ,лично его ,истериите на Киро да стои в телевизора,да бълва простотии за пиар

19

Анонимен

преди 3 седмици

Ето я зеленета сделка, нали Европа така каза...ето я! Хидро, фото и вятър били зелени...тва беше организация от поне 10 год. А ако знаете как се сече за фото ви е бедна фантастика....10 дка гора изчезна за 2 месеца тая год, общинско...на кмета познати

18

Величко Величков

преди 3 седмици

Да Ви кажа аз съм Величко Величков и съм класиката на министър Петър Димитров.Който има проблем с МОСВ да ми се обади, решавам всякакви проблеми и взимам доста пари, нали трябва да ги дам и на Петьо, все пак той подписва.Колкото до Копринка, рибари с есетата не си плаща да има вода, ВЕЦ - овцете плащат и то добре и ще имат вода.Търсъте от ЕСО справките колко е произвел ВЕЦ- а за 3 години и ще разберете за какво става на въпрос.А са ви кажа Петьо си купи яхта с парите ое Копринка.

17

Сата НАТО

преди 3 седмици

Как изобщо смее да се появява тоя генетичен от падък и защо не е очистен физически, след като до вчера се оявяваше да защитава руската агресия и Путин?

16

Анонимен

преди 3 седмици

Тази година валяха доста дъждове. Няма причина язовирите да са празни. Явно някой пак е крал като за световно. Сега ще правят "проверки" и ще се окаже че никой не е виновен. Както винаги...

15

Кирчо П.

преди 3 седмици

Аз викам да ги източим и тях !

14

Анонимен

преди 3 седмици

В тоалетната и тя е повърхностна вода!

13

Анонимен

преди 3 седмици

Ти на кого говориш , че не става ясно? Кой е тоз, който е раздавал вода? Олигарсите с чаастните ВЕЦ не са ли от Граб? Защо не наричаш бандитите , които разграбиха всичко с техните имена?

12

Анонимен

преди 3 седмици

Хората го казват от месеци, ама не та не - глобалното затопляно само било - АЛОУ - има хора думкат по 2-3 кубика ... на СЕКУДНА!

11

Ами , да

преди 3 седмици

Ами , да - в частните държави е така ! Държава ли казах ?!21623

10

ЯМБОЛИЯ

преди 3 седмици

Докато старозагорската Вец,комплекс,,Марица-Изток,, и 59-те сонди на Ст. Загора точат река Тунджа,проблеми е имат Сливен,Ямбол,Одрин и стотици цела край тях. Ст. Загора ще си плати за 70 годишните кражби с лихвите.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Преди няколко години и язовир Студена бе източен чрез частния ВЕЦ и 200000 перничани и околни общини останаха на сухо . И една калинка министър си слагаше подписа за източването без да чете предупрежденията .Дали го осъдиха . Но сега е още по зле . Суша , частни ВЕЦ....

8

Анонимен

преди 3 седмици

Нищо бе без вода ще се върнем преди 1944 година супер няма да сме комунисти.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Ако и следващата година е такава, няма да има изобщо вода!

6

Факт

преди 3 седмици

Източилите вода за милиарди - на сметната палата и прокуратурата и затвор по бързата процедура и конфискация!

5

Анонимен

преди 3 седмици

Без лошия соц щяхте да си честитите банята като преди 1944 година муахахах