21

Йордан

преди 3 седмици

Просто пиkльo.

20

Българин

преди 3 седмици

Дългият каруцар натрупа милиони от оплюване на известни личности от други известни личности , чрез него. Такава простотия вирее само в България ! И никой не го проверява за рекет, за машинации, за интриги, за обругаване на авторитета на хората.... - много са греховете му , които го направиха милионер ! И това става с покриване от властта ! Удобно, нали ? Дори го направиха полУтик !!!!

19

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 8Телевизията на Слави не се издръжа от реклами а канала му е платен и струва 78 стотинки на месец.Идеята на канала явно е да се рекрамира партията му за да може тя да влиза в парламента на изборите и да получава субсидия.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Има над 8 милиона по сметките - за мен това не е беден човек. В България са малко музикантите имащи един милион по банковата си сментка.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Аууу, обеднял бил - ами да почваме да му събираме помощи на тоя таласъм ?!

16

Анонимен

преди 3 седмици

Горкият - жив да го оплачеш. Обеднял бил.

15

до 15

преди 3 седмици

Слави Трифоно преди година и нещо каза нещо много точно: "Парите ако са ти най-важното нещо на света и не можеш да помагаш на други хора, да ги използваш да правиш добро...ако единственото е да те хранят като Плюшкин, да събираш някакви пари и те да седят някъде и ти да си щастлив от това че ги има, в крайна сметка те ще ти станат Бог- над теб и ти ще се прецакаш защото винаги ще имаш по-малко. Всеки път ще ти се иска да са повече и повече и накрая к'во? В гроба си ли ще ги занесеш?!

14

Анонимен

преди 3 седмици

Парата се е завряла в мозъка на всеки - "Парата днес света владей и който я нема като мен зле живей" ... така написал върху една златна монета един мой пра дядо преди стотина години. Намерили тая монета в Москва и се оказало, че открадната е тя ... по времето на Соца! Искали са да я разтопят и с нея да позлатят двореца на Московеца.... но монетата не се давала и не се разтопявала.... и викала: Няма ли някой българин крака и пеша или на кон да ме занесе обратно на Българска Земя?

13

Анонимен

преди 3 седмици

до 11 Мда, с 9 милиона лева в банката пожелай и на мен да се влача по черва, беден завистняк скаааапан!

12

Кукунела Снайпера

преди 3 седмици

Плащам по 78ст единствено заради Краси Рядков.Никога "Шоуто на Слави" не е било толкова скучно и бездарно,откакто СлавчУ реши да се занимава с политика. Заместващото го 1/2-интЕлЕгЕнтно неолибера3тче Иво Либерахов е тотал щета.За да спася СлавчУ от фалит ще продължа още известно време да плащам по 78 ст. за Краси, иначе Маестрото няма да му даде заплата. Сърце не ми дава да спра абонамента,щото ако Шиши не вкара малкото ДъПъСъ в парламента,сценаристчетата ще се връщат по родните села! :)

11

Анонимен

преди 3 седмици

Ау , горкия .. на тоя алчния му пожелавам 300 г да живее , по черва да влачи и хаир да не види !

10

Някой си

преди 3 седмици

Славчо,престани да се Дуеш като Пуяк,сякаш Вече " зависи" нещо от Теб и ИТН!! Вие,просто Няма да влезете Повече в НС! На тези избори и ГЕРБ и ПП в комшулук с ДБ ,партията на Гусин Иван Костов ,ще Летят на ДОЛУ на тези избори! Това е Положението! Време е за Истинска Промяна!!!

9

КАКВА САМОЖЕРТВА?

преди 3 седмици

ЧОВЕКА ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА ЗАРАДИ ВАС , БОРИ СЕ 4 ГОДИНИ С НЕПРАВДИТЕ И СЕГА ОБЕДНЯ? СПАСИХА МАЙКИТЕ НА ИНВАЛИДИТЕ С МАЯ, СЪСТАВИ ДВЕ ПРАВИТЕЛСТВА ЗА ПО НЯКОЛКО ЧАСА ЖИВОТ ЕДНОТО, ВКАРА МАШИНИТЕ ЗА АЛА-БАЛА С ПРЕЗИДЕНТА И СТАНАХА ПЪРВИ. АМА ПОСЛЕ БЕЗ АЛА-БАЛА НЕ ВЛЕЗНАХА?

8

Анонимен

преди 3 седмици

Не му гледат телевизията и приходите от реклами се стопяват.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Горкият,жив да го ожалиш.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Много мъдър политик и хуманист.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Жив да го ожалим. Хахахахахаха Направо обеднял може да се пише в бюрото за социални помощи.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Инфлация, какво да се прави.

3

ясно

преди 3 седмици

Няма кяк трябвя дя затегне малко колана защото спонсорът му товарещ Путин има много харчове по украинската война а и западът му прилага санции.Кято победи Путин в Украйна тогава ще има премии и за Славчу.

2

Анонимен

преди 3 седмици

А парите му в офшорките колко са ?