69

Очевидно

преди 3 седмици

До Тялото "Не знам защо и вие му давате платформа на този патологичен лъжец." Щото косвено работи за руснаците.

68

Анонимен

преди 3 седмици

Другаря Тръмп повтаря 1 към 1 реториката на другаря Медведев и на Ботоксьо за "красните линии". СлучаЕност? Не мислА.

67

Анонимен

преди 3 седмици

който ще гласува за тръмп, да пие една белина преди това

66

емо

преди 3 седмици

не знам дали тръмп е прав, като нарича харис другарка - по-скоро не, но знам че е прав в твърдението си, че ако я изберат ще има трета световна война, с оглед поддържания досега от сащ курс на подкрепа на украйна и косвена намеса във войната.

65

Анонимен

преди 3 седмици

тръмпясалия е покъртителен в злобата и подигравките си, дано си подготви голяяям памперс за изборите

64

Анонимен

преди 3 седмици

Всички, които тук сипят обиди по Тръмп, явно не са си направили труда да се поинтересуват какви, в действителност, са политическите позиции на Харис. "Другарка" е най-малкото, с което може да я нарече. Когато човек я слуша и гледа не му се вярва, че подобен комунист може да застане начело на САЩ. Тя не е лява, тя е комунист и като такава единственото, което иска да прави е да взима от можещите и да дава на неможещите.

63

Тялото

преди 4 седмици

Не знам защо и вие му давате платформа на този патологичен лъжец. Най-добре е да изчезне от публичносто пространство и наесен да си получи и ефективна присъда по едно от 100те му дела.

62

Барон Мюнхаузен

преди 4 седмици

С една дума САЩ завиват наляво. Жалко, ние току що завихме на дясно.

61

Анонимен

преди 4 седмици

Бели Българи - деца на Бялото Братство! Идете горе на Рилските Езера.... и затанцувайте Хоро в името на Бог ХОР - (((ЗАГРЕЯ)))=(((СЛЪНЦЕТО))) Наше и изпейте заедно В ХОР песните на Беинка Дуно... да запълнят Църцата на Хората по целият Свят.... Слънцето - нашият Бог твори всичко на Земята и я опложда всеки Божи ден да ражда деца на Исус Христос и Мария Магдалена по божията земя на Балканите - България и да вдъхновява Духа на Божият народ - Българите - Братя от Бялото Братство на Америка!

60

Анонимен

преди 4 седмици

Нашето внуче Америка ще донесе свободата на България. Нашият Бог (((СЛЪЦЕТО))) бди над нас! Всеки ден (((ЗАГРЕЯ))) изгрява и всеки ден залязва на ХорИсОнта. Бялото Братство бди със зоркото Око на (((СЛЪНЦЕТО))) и живота течащ в бистрата вода на седемте Рилски Езера с върха на Бог ХорБел - Орбел - преименуван от Османците техния бог Мойсей Аллаха - Муса Аллах - Мусала!. Братя Бели Българи! Върнете името на върха на седемте Чакри - Езера в Рила на Хорбел - върхът на Хората и Светът ще прогледне!

59

Анонимен

преди 4 седмици

Идете в българския саит "***" и прочетете заглавието "Владимир Путин демонстративно целуна Корана" Османската империя никога не си е отивала другари османрусофили! Тя беше 500 години. След това като хемелеони смениха книгата на Корана с Книгата на Карл Маркс и сега пак обратно се връщат с книгата на Корана! Та наздраве по Кръчмите! Къде е България? На кой път? Къде е Исус и неговата съпруга Мария Магдалена и дъщеря има Синтия и синове Петър и Павел! Бог е (((СЛЪНЦЕТО)))!

58

Анонимен

преди 4 седмици

Първо плаНдемия,за да подправят изборите да може Кабала Харис да спечели,а после ТСВ,за да "съкратят" свръхнасението изперкалите.После ще наслагат перки навсякъде,за да копаят крипто,а и изкуствения интелект където ще го слагат за фюрер на оцелелите изисква много енергия.Те са си сатанисти и се показаха на Евровизията и Ошимпиядата.Част от плановете си изпяха в песни.Не ги ли чухте?Онзи синия татко Смърф на Олимпиадата пееше голи да ходим.

57

Анонимен

преди 4 седмици

Е, другарката Камала не е като другарката Нинова все пак:) Няма да е толкова зле положението.

56

Анонимен

преди 4 седмици

И как точно човек който пие белина и плаща на порноактриси ще спаси света?----С божията помощ и подкрепата на онеправданите бели американци в най-великата демокрация в света!

55

Хелоу

преди 4 седмици

Русия и Китай са приели решение да направят нов проток точно по средата на Северна Америка. Ще се казва "Другаря Сталин".

54

Именно в САЩ

преди 4 седмици

Семейството и обкръжението на КАМАЛА винаги са били културно марксистки. Белите работници отсвириха марксистите нооо...тия си внесоха и внасят пъстркож пролетариат от цял свят. Още Ленин е забелязал и написал, че именно в САЩ в най-голяма степен са налични обективните условия за революция.

53

Именно в САЩ

преди 4 седмици

Семейството и обкръжението на Камата винаги са били културно марксистки. Белите работници отсвириха марксистите нооо...тия си внесоха и внасят пъстркож пролетариат от цял свят. Още Ленин е забелязал и написал, че именно в САЩ в най-голяма степен са налични обективните условия за революция.

52

Анонимен

преди 4 седмици

Проблемът е, че дори да спечели Тръмп, просто ще отложи агонията с четири години

51

До 55

преди 4 седмици

Ти най-добре се премести във Воронеж. Там може да заживееш в някоя от безбройните външни тоалетни. Хем ще ти мирише на господарите, хем ще си на сигурно. Ще имаш и за ядене.

50

Да! Така е

преди 4 седмици

Това им е главната цел! България е в много лоша позиция в такава ситуация