83

Така е..

преди 4 седмици

Така е. Вече не можеш да намериш ръка за 1000 лева..

82

Непозната

преди 4 седмици

Така е, в България почти няма работна ръка, защото са брутално ниски заплатите. Най-после българските работодатели получават това, което заслужават. Защото алчността им граници не знае.

81

Рач Капур от Кашмир

преди 4 седмици

Алибегов мишни се един тебешир от Кашмир

80

Анонимен

преди 4 седмици

Запретвай се, Алибегов, и започвай да работиш! Никой не ти е длъжен да ти работи! Като те мързи, закривай и престани да се правиш на работодател, че от такива като аман!

79

Анонимен

преди 4 седмици

Хахаха, хората не били искали трудови договори. По-скоро "работодателите" не искат да сключват такива, за да крият данъци, осигуровки и т.н. Договорът ти дава защита от ей такива като тоя на снимката.

78

Анонимен

преди 4 седмици

Ричард Алибунаков и Чарли Коджаташаков са лицето на българският бизнес.

77

БачкайСиСам

преди 4 седмици

щом дори случайно попадналите на нашия трудов пазар непалски и работници от Бангладеш бягат... разбирай какви договори, заплащане и условия се предлагат.

76

Факт

преди 4 седмици

Я отидете при този и подобни "собственици"и питайте колко ще ви плаща..те търсят роби.

75

Някой

преди 4 седмици

След 45 години болшевишко съветски комунизъм в България, това е резултатът това се получи, държавата се заграби от тия същите, а те има такъв манталитет !!

74

Ясно

преди 4 седмици

Работници има роби вече няма.

73

Riii4i

преди 4 седмици

Ричка, ти си един много, много фaлшив герой, както казва Великия Тодор Колев!!! Цените са ви като на Френската Ривиера (да) и по-високи, качеството на персонала е такова каквито са заплатите му и условията на труд. В целия нормален свят подобни бизнеси са силно семейни и да ти кажа, не съм видял много ресторантьори да карат последни модели Мерцедес и Бентли, това ти е проблема!! Такива като теб в нормалния свят, няма да ги вземат и за касиери в някой хипермаркет (нищо против труда на хората)!!!

72

Цирк

преди 4 седмици

Какъв цинизъм ,същите тези който 35г.се подиграват с работниците си и ги мамят,сега пищят че нямало работници?!

71

Анонимен

преди 4 седмици

Айде, мазния пак се появи да философства..... плащайте нормални заплати и ще имате работници.

70

Мда

преди 4 седмици

Няма да се включа в кампанията за нов мерджо на -али беговСачева да му купи тя има пара

69

Алибега

преди 4 седмици

Алибег грабвай черпака и започвай!Добре ти е половин доматче с лук,е маслинка да продаваш за 10 лв,или 6 пил.хапки за 15лв.Добре ти е намаленото ДДС,хилядаркити при ковид.Плачеш държ.да ти осигури раб.ръка по някоя програма от МТ.БГ от 9.5млн.население през 1989г,сега е 6млн.Изчезваме.Само ром,индиец ....

68

Али Бегай

преди 4 седмици

Тоя сигурно му е омръзнало да кара топ изпълнението на Бенца по поръчка и сега иска да изкярИ още кинти за ново поръчково. Отварям кампания да помогнем на Али Бегай за нов Мерджо :)

67

Има, има

преди 4 седмици

Но не расте по дърветата и не чака на портала, ако не си съгласен да работиш за без пари както НАГЛО се обръщаха към нея "работодателите" в България!

66

Нане Вутев

преди 4 седмици

И работници няма да намерите, и клиенти няма да имате. С подляшки тарикатлъци дотук!

65

Когато

преди 4 седмици

Когато минималната стане 1500 чисто , нормалната заплата 2000 лева за 90% от хората а, средната 4000 лева чисто. Тогава може и да се намерят хора. До тогава на гурбед и това е! Иначе по-добре безработен и на социал, отколкото да бачкам за такива като на снимката!

64

Анонимен

преди 4 седмици

Всички сме мериджей, тяма магарета вече